forçen Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 var mıdır bunu kullanan? yan etkisi yok çünkü bitkisel diyorlar falan. uyku tutmadığında kullanmak için evde bulundurmayı düşünüyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 votka enerjiyle karıştır desem karıştıracak mısın? o zaman karıştırma dokunabilir sana. ben viskiyle içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Bi işe yaramıyor gibi. En azından bende işe yaramıyor ama öyle çok sorunlu deilse uykun sende yarayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 beyler bizde arkadaşlar olarak toplandık 2 şişe pasifloara aldık içicez kuruyemişlemi meyveylemi iyi gider ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 meyve iyidir candır ama üzümü çok yemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Demin aldım ben bu şuruptan. oh mis gibiyim şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 pasifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 bi faydası yok yaw. elma falan yiyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 passi flora cicek lan, yapragini toz haline getirip sakinle$tirici mi ne yapiyolardi di mi? eger rahat uyumak istioysan gnc de dr cosworths mix var, icinde bilumum rahatlatici madde var. direk uykuyu duzenler rahatlatir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 uyumak içinse kullanma başka bişey içinsede kullanma ama canın çok istiyosa kullan çünkü öbür tarafta kızlara gidip yaa passiflora içtim biraz dalgınım tarzı şeyler söyliyerek hava atabilir iyi bir çocuk olursan belki bir tanesi ile yakın arkadaş bile olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 eğer öyle bi yudum bi kaşık alınca etkisi olmuyor.ama ben lazım oldugunda dikiyorum kafaya.bünyeme etki edicek şekilde sonra böyle bi huzur geliyor ahaha bi kere pasifloralı trafiğe cıkmıstım.yemin ederim en mutlu anımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ben uyuyamıyorum diye bundan verdiler.. uyumayınca biraz daha aldık.. sonra bunlar uyudular. ve sonra ben yine 4gibi yattım. bi daha da kullanmadım gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 uyutmuyor ki ya.rahatlatıyor sakinleştiriyor sabah kahvaltıdan sora içmek lzm aslında huzurlu bir gün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 hmm.. ok yanlış vermişler o zaman.. ha bi de ben grumpy olmayı seviyorum olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 üniversitede sunumlardan önce, mezun olunca iş başvurularında, çalışırken yine toplu sunumlarda aciyip işe yarıyo.. ha şu var mal mal sırıtmaya neden olabiliyor ki ciddi ortamda pek hoş karşılanmıyor..yine de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ozaman bunu uyumak için değil de, midterm, sunum veya final döneminde falan azar azar kullanmak daha faydalı gibi gözüktü bana şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ayynen öyle. uyutmaz uyuşturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ben şurubun yarısını dikerek içiyorum lakin bir etkisi olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Xanax varken yaaa.. :D xanax candır, kullanın kullandırın. Yarım alınca uyutmaz da, dertsiz tasasız bir kafada olursunuz ooh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 antidepresanları 2 hafta en azından düzgün düzgün kullanmak lazım ama ya. bana daha önce doktor verdi, mide bulantısına 3 gün dayanabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 xanax sakinleştirici abi. Antidepresanlar öyledir de lustral kullandın heralde sen, ben paxil başladım sıfır mide bulantısı. Lustralden sonra cidden ilaç oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 az sonra hepberaber elele tutuşup 13. kattan aşşaaa atlıcaz tamam mı? vazgeçtim lan ne elele tutuşcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ölmeden önce bilgisayar oyunları yüzünden intihar ettim şeklinde bir yazı bırakmayı düşünüyorum. hatta yazayım hep yanımda taşıyayım. ne olur ne olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Ben patide çok laf ettiler, beni hiç sevmediler ondan atladım yazcam. En çok da aquila laf etti yazcam herkes onu suçlasın (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 kahraman ilan edilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar