reyou Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 koy prefabrigi, bas kalibi ugrasmayin bole islerle
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ben inş. Müh. yim ama yapamam şimdi.zor görünmüyor sorular bi örnege baka baka yapın
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Lan tekil eleman bile olsa prefabrik cozulmuyor mu olm! 2moment alacaginiz iste. Bi numara yok bunlarda.. 20dk calissaniz 1saate yaparsiniz hepsini
scorch Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 insaat müh. arkadaşıma gösterdim cevabı söyle oldu : Ben: yardım etlan Eleman : yoramam kendimi Ben: ahahah ok Eleman : ..... olmaz çalışsın ögrensin işi ne biz boşuna mı okuduk. ahah şansına küs dostum :P
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 1. soruyu yapıyorum hadi yine iyisin, taratır koyarım sdf Ama çökme miktarının bulunmasını bilmiyorum, görmedik o muhabbeti biz.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 http://i51.tinypic.com/fangk7.jpg http://i52.tinypic.com/2505pip.jpg http://i55.tinypic.com/20r30yg.jpg Böyle olması lazım Aslında o son 2P kuvvetini eklemeyişim sanırım hatalı, bilen biri baksın. Ama momnet diyagramı 0 da bittiği için sanki sorun yok gibi de gelmedi değil?
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Aynı şekilde 4 kesmeli bi kiriş sorusunu sınavda vermişlerdi bize, en son kesmeyi incelerken hesap makinesinde tuşları bulamıyordum. Sınav anında şu amelelikte bi soruyu yapmak çok sıkıcı.
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 abi amma kasmışsın t grafiginin alanı zaten M grafigi o denklemlere ne gerek var :(
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 böyle çözmezsen puan vermiyolar. güzel çözmüş işte. hata var mı diye bakmadım ama.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 O grafikleri çizip tek tek moment değerlerini bulmazsan 25 puanın 5'ini alıyorsun bizde sdf
snowwhite Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 valla hepsini okuldayken çözmüştüm. ama hakkaten hiç çözemiyorsan çözeyim ben sana. para istemez hayrına. kolay ama uğraştırıcı. o yüzden hiç bilmiyorsan söyle, boşa uğraştırma
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 adamın soyadı yokmuş çok üzüldüm biran hayal bile edemedim soyadsız olmayı off
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 snowwhite said: valla hepsini okuldayken çözmüştüm. ama hakkaten hiç çözemiyorsan çözeyim ben sana. para istemez hayrına. kolay ama uğraştırıcı. o yüzden hiç bilmiyorsan söyle, boşa uğraştırma abi ömden durumu anlattım. bi yerlerden buldum birini çözdürdüm ama diğer arkın sorular kaldı. @seagle çok teşekkür ederim bu arada. arkadaşlar sorular halloldu ama bir bu kadar daha soru var çözülmesi gereken. çözecek varsa hala teklifler geçerli:D
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Valla yarın mukavemet çalışıcam. Sabah falan öm atarsan soruları gün içinde hem bana pratik olsun hem senin işin görülsün diye çözerim.
Norak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ilerde binalar printerdan çıkıcak böle löp löp, http://www.youtube.com/watch?v=EfbhdZKPHro
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 SeaGle said: Valla yarın mukavemet çalışıcam. Sabah falan öm atarsan soruları gün içinde hem bana pratik olsun hem senin işin görülsün diye çözerim. çok teşekkürler halledemezsek sana ulaşıcam valla eksik olma:)
Fili Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 arada çok mesaj gelmiş. eğilme miktarını bulmak için birkaç yöntem var ama en basiti bence castigliano yöntemidir. Vn=(1/EI)*(int (Mx(kMx/kFn)dz)) Vn= n noktasındaki eğilme miktarı Fn= n noktasındaki dışarıdan etkiyen kuvvet( iç kuvvet değil ) int: bildiginiz integral dz e göre. kMx/kFn: Mx in Fn e göre kısmi türevi. buradan çok rahat çıkartırsın.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 SeaGle said: 1. soruyu yapıyorum hadi yine iyisin, taratır koyarım sdf Ama çökme miktarının bulunmasını bilmiyorum, görmedik o muhabbeti biz. oha lan sehim görmeden makina mı bitircen
Öne çıkan mesajlar