reyou Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 koy prefabrigi, bas kalibi ugrasmayin bole islerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ben inş. Müh. yim ama yapamam şimdi.zor görünmüyor sorular bi örnege baka baka yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Lan tekil eleman bile olsa prefabrik cozulmuyor mu olm! 2moment alacaginiz iste. Bi numara yok bunlarda.. 20dk calissaniz 1saate yaparsiniz hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 insaat müh. arkadaşıma gösterdim cevabı söyle oldu : Ben: yardım etlan Eleman : yoramam kendimi Ben: ahahah ok Eleman : ..... olmaz çalışsın ögrensin işi ne biz boşuna mı okuduk. ahah şansına küs dostum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 1. soruyu yapıyorum hadi yine iyisin, taratır koyarım sdf Ama çökme miktarının bulunmasını bilmiyorum, görmedik o muhabbeti biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 http://i51.tinypic.com/fangk7.jpg http://i52.tinypic.com/2505pip.jpg http://i55.tinypic.com/20r30yg.jpg Böyle olması lazım Aslında o son 2P kuvvetini eklemeyişim sanırım hatalı, bilen biri baksın. Ama momnet diyagramı 0 da bittiği için sanki sorun yok gibi de gelmedi değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Aynı şekilde 4 kesmeli bi kiriş sorusunu sınavda vermişlerdi bize, en son kesmeyi incelerken hesap makinesinde tuşları bulamıyordum. Sınav anında şu amelelikte bi soruyu yapmak çok sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 abi amma kasmışsın t grafiginin alanı zaten M grafigi o denklemlere ne gerek var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 böyle çözmezsen puan vermiyolar. güzel çözmüş işte. hata var mı diye bakmadım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Bizde veriolar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 O grafikleri çizip tek tek moment değerlerini bulmazsan 25 puanın 5'ini alıyorsun bizde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 valla hepsini okuldayken çözmüştüm. ama hakkaten hiç çözemiyorsan çözeyim ben sana. para istemez hayrına. kolay ama uğraştırıcı. o yüzden hiç bilmiyorsan söyle, boşa uğraştırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 adamın soyadı yokmuş çok üzüldüm biran hayal bile edemedim soyadsız olmayı off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 snowwhite said: valla hepsini okuldayken çözmüştüm. ama hakkaten hiç çözemiyorsan çözeyim ben sana. para istemez hayrına. kolay ama uğraştırıcı. o yüzden hiç bilmiyorsan söyle, boşa uğraştırma abi ömden durumu anlattım. bi yerlerden buldum birini çözdürdüm ama diğer arkın sorular kaldı. @seagle çok teşekkür ederim bu arada. arkadaşlar sorular halloldu ama bir bu kadar daha soru var çözülmesi gereken. çözecek varsa hala teklifler geçerli:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Valla yarın mukavemet çalışıcam. Sabah falan öm atarsan soruları gün içinde hem bana pratik olsun hem senin işin görülsün diye çözerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ilerde binalar printerdan çıkıcak böle löp löp, http://www.youtube.com/watch?v=EfbhdZKPHro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 SeaGle said: Valla yarın mukavemet çalışıcam. Sabah falan öm atarsan soruları gün içinde hem bana pratik olsun hem senin işin görülsün diye çözerim. çok teşekkürler halledemezsek sana ulaşıcam valla eksik olma:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 arada çok mesaj gelmiş. eğilme miktarını bulmak için birkaç yöntem var ama en basiti bence castigliano yöntemidir. Vn=(1/EI)*(int (Mx(kMx/kFn)dz)) Vn= n noktasındaki eğilme miktarı Fn= n noktasındaki dışarıdan etkiyen kuvvet( iç kuvvet değil ) int: bildiginiz integral dz e göre. kMx/kFn: Mx in Fn e göre kısmi türevi. buradan çok rahat çıkartırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 hangi okul bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 SeaGle said: 1. soruyu yapıyorum hadi yine iyisin, taratır koyarım sdf Ama çökme miktarının bulunmasını bilmiyorum, görmedik o muhabbeti biz. oha lan sehim görmeden makina mı bitircen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar