Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Soru basit, google it falan demeyin. Hem türkçe hem ingilizce aradım açıkçası, van kedisi hakkında bilgi veren çok site var, ankara kedisi hakkında bilgi veren çok site var, ancak aralarındaki farkları belirten düzgün bir kaynak bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ankara kedisi daha uzun tüylü olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 konuşmalarından anlarsın birisi K harfini G diye okuyosa o Ankaralıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ankara kedisi sağır olur deyyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Bu arada soruyu genişletiyorum, Turkish Angora(ankara kedisi oluyor bu), Turkish Van ve Van kedisi arasındaki farklar olarak. Turkish Van(kafa ve kuyrukta beyaz dışında renkli bölgeler taşıyanlar) ve Van kedisi (bembeyaz olanlar) olarak 2 ye ayrıldığınıda yeni öğrenmiş oldum bu vesileyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 beyaz kedilerin genel sorunu o sağırlık. illa ankara / van olmasına gerek yok, tek renk beyaz ise kedi yüksek ihtimalle sağır da oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 bizde van var, bembeyaz, uzun yumusak tuylu, tek goz mavi tek goz yesil, sağır ve antipatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Bu arada genetik açıdan kuzen sayıldığı için bu türler, bembeyaz, iki gözüde mavi renkli olanların sağır olması ayırt edicilik taşımıyor imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 kermit said: konuşmalarından anlarsın birisi K harfini G diye okuyosa o Ankaralıdır ahaahaqhaha ayrica albinoysa kedi default olarak sagirdir da ankara kedisi sagirdir van kedisi topaldir iran kedisi kamburdur gibi genellemelere kanmayın gidin bir pet shopa ya da veterinere isin dogrusunu soylesin di mi ama yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Hoş benim öğrenmeme gerek kalmadı. Hani babası beyaz bir sokak kedisiydi biliyordumda, annesini bilmiyordum. araştırınca annesi ankara-van kırması çıktı, benimde sorularım cevaplandı. (hayvanın neden hem ankara hem van özelliği gösterdiğinide öğrenmiş oldum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Van kedisinin gözleri badem şeklinde ve kehribar rengindeyken Ankara kedisinin gözleri yuvarlak yapıda ve mavi-sarı renktedir. Van kedisinin yüzü daha yuvarlak, Ankara kedisinin sivridir. Van kedisinin baş ve kuyruk kısmında sarı lekeler bulunur, Ankara kedisi ise genellikle bembeyazdır. Van kedisinin tüyleri Ankara kedisine göre daha kısadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Ankaralı olan daha troll, gökçek etmeninden dolayı. TROLLCAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ...pamukcan bir ankara kedisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar