Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Korsanlara üzüldüm resmen, bu arada video bat(ırıl)an bir gemi var. İçindeki adamları da yunuslar kurtarmadı. Olur da etkilenirim derseniz ilk videoyu izlemeyin, etkileniyorsanız 2. yi zaten hiç izlemeyin. http://www.youtube.com/watch?v=pmKFMao9lHc Bu da gemi de sonrasında neler olduğunu gösteren video. Nasıl kafalar yaşıyorsa komradlar. http://www.youtube.com/watch?v=fmeG54LlzOE Bonus TSK videosu Bu da bonus, related videostaki hell marchlı ve bilumum epik macera müzikli TSK videosu. Amerikalı bir adam yapmış. Bizim elimiz armut toplamıyor maksatlı koyuyorum :D http://www.youtube.com/watch?v=1uvfMmGb3OY&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 nasi asker bunlar abi ustu ciplak falan tshirtlu putin yegenlerine savasgemisi almis gidin korsanlari oldurun demis sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Resmen tatbikat yapmışlar sdf Somalili lavunyalar da kaşınıyor abi, fazla azarsan öyle yamulturlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 putin bizzat gidip headshot cekmis lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Ben&Jerry's said: nasi asker bunlar abi ustu ciplak falan tshirtlu putin yegenlerine savasgemisi almis gidin korsanlari oldurun demis sanki denizcilerin öyle imtiyazları vardır her donanmada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 8 kere filan ölmüş korsanlar orda, reskill olmuş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Yük gemilerinde mühendis olan bir abimle konuşurken muhabbet bu korsanlardan filan açıldı bu korsanların Ruslardan çok korktuklarını çünkü tam senesini hatırlayamamakla birlikte Nijerya kısmında yine böyle bir olayda Rusların ele geçirdikleri korsanların kafalarını ibret olsun diye gemilerde sallandırdıklarını duyduğunu söylemişti. Beni mi yedi bilmiyorum ama doğruysa korsanlara cidden ibretlik bir paylaşım olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 bu neden vidyoya çekilmiş ve neden nete düşmüş? hatta hala neden nette? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 yalnız adamlar eğlenmişler resmen ya. insanın sevdiği işi yapması güzel bişey^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 somalili korsanların kobay farelerden farkı yok. istedikleri kadar kullanabilirler izin verdim. hatta hastalıkları falan da onların üzerinde test edebilirler. hatta direk kobay yapalım biz onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 putin de gövde gösterisi yapmayı ve yaptırmayı seviyor ya.gerçi bende onu seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Eglenerek adam olduren askerlerden agir nefret ediyorum. Hani gorevdir tamam ciddiyetle yerine getirirsin saygili bir sekilde. He seyin bir adabi var arkadas oyuncak etmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 o putin yok mu o putin. ne anasının gözü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Giovanni said: Eglenerek adam olduren askerlerden agir nefret ediyorum. Hani gorevdir tamam ciddiyetle yerine getirirsin saygili bir sekilde. He seyin bir adabi var arkadas oyuncak etmisler. kantırda adam vurunca yenince falan "kodum!!" demiyo musun abi. onlar için de aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 hatta daha zevklisi respawn olayı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Benim bir kız arkadaş var liseden. 3. kaptan şimdi. Onları da Somalili korsanlar kovalamış Hint Okyanusunda. Anlatıyordu aksiyonlu aksiyonlu. Korkmuş da epey. Yakalasalar ne olurdu acaba düşünmek istemiyorum pek. Acımıyorum korsanlara. Ruslar psikopat, ama o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 olması gereken olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 bu az moskova semalarında gözükmesi beklenen uzaylılara acıdım bak şimdi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 i love the oceans i love the clear blue seas i love the pirates and all its craziness boom di yada BOOM di yada http://www.halolz.com/wp-content/uploads/2010/05/halolz-dot-com-teamfortress2-ironman2-demoman.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 dylanN said: o putin yok mu o putin. ne anasının gözü.di mi evinden resimleri bile çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Onunla alakası yok. Resimlerden sonra çözdüm ben olayı asdadad :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 guletle korsanlık mı yapılır abi. takayla yapsaydınız bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Korsanlar tutuklandıktan sonra ruslar tatbikat yapçaz die bombalıyolar, gemilerde korsan falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 adamları kenara alıp gemilerini batırıyorlar.. amerigalılar da aynısını yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar