BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 abi aman tayt deme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 sen bir de beni gör. 80'lerin pop starı gibi geliyorm maçlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 BabacumMostors said: abi aman tayt deme.. ahaha apple store :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Cuma oldu hadi kim geliyo kim gelmiyo yazılsın, Yiğit yada Seren bi el atıverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 khelben arcane kermit babacum lucifel pha bitchofbat tolga fizban 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 adam eksikse oynariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Görkemde gelir, Sercan gelmiyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ben kesin gelemiyorum, pazar okulda olmam gerekiyo : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 bende gelemiyorum beyler pazar günü iş var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 khelben arcane kermit babacum pha bitchofbat tolga fizban dreagloth sercanı aradım geliyo yankı adam eksik sende gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ben seven days nickle arkadaşa sorabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Geleyim ben de. Umarım sorunsuz bir maç yaşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 düzeldin mi ki? düzelmediysen oynama abicim yazık günah ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Yeter artık çok dinlendi zaten, mehmet okur bile daha önce sahalara döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Tamamen iyileşmek diye bir şey yok sanırım benimkinde. Topuğumun şekli değişti yani eheh güzel ısındım mı ve ters harekete maruz kalmadım mı paşalar gibi geçer maçım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 aman wish dikkatli ol abicim sıkıntılı iş ayak falan,başına iş alma. @dre ya adamın sağlığı daha önemli hem Mehmet Okur döndü 2 maç sonra gene sakatandı yanlış örnek verdin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 3 ay falan oldu heralde topu bırakalı. Bir de hayvan gibi yemeğe verdim kendimi. Eski fit Emrah yok. Biraz zaman alacak toparlamam. Zaten ilk maçlarda zorlamayı da düşünmüyorum. (yalan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Aynı yerden sakatlanmadı, onun ki müzmin bel sakatlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Ne beli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Memo'nun belini diyo o :) Emrah'ı sakatlamayın lan bu maç, haftaya ben gelir sakatlarım çok lazım olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 dreagloth said: Aynı yerden sakatlanmadı, onun ki müzmin bel sakatlığı.olsun sakatlandı ama ham olduğu için nüksetti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Sorlag said: abi 2011'in ilk maçı yapıldımı ki 2011.2 yazdın? ilk maçın başlığını editledim aquila said: mudur askerdeyken disiplin elden gitti. disiplin geri geliyor az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 güvenç reis.... kimlere kaldık... çok zor şartlarda dahi yılmadık, her hafta maç yaptık... yeto yiğit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 cavanagh said: Sorlag said: abi 2011'in ilk maçı yapıldımı ki 2011.2 yazdın? ilk maçın başlığını editledim aquila said: mudur askerdeyken disiplin elden gitti. disiplin geri geliyor az kaldı... olum gel artık özledim seni lan dsadasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
se7EN_Days Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 bende gelebilirim beyler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar