kozalak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 en son crysis çıktığında oyun oynamayı bırakmıştım. crysis i de oynamadım. o zamandan beri baya bi oyun çıkmıştır muhtemelen. multi olmayan FPS önerilerinizi bekliyorum. bu aralar yapacak bişe bulamadığımdan mütevellit oyun oynayayım bari dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 mw1 mw2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 bioshock,wolfenstein,far cry 2,aliens versus predator 2,modern warfare 1-2,black ops,bad company 2,borderlands,rainbow sixs 1-2, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 vegas 2, cod 4, avp 3, ut 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 valla son donemde mw2 ve bc2 single playerlarını oynadıktan sonra crysis oyun degil diyorum net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 abi crysis bencede guzel bi oyun değil kesinlikle. teknoloji demosu falan derim anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 bu arada stalker yuklicem. cok olumlu yorumlar almıstım. ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 tam shooter denemez ama gayet güzel oyundur. rpg/shooter daha ziyade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ee o da iyiymis :) gerci almicam ben. oynayamıyorum cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 önerileri yazanlar bu oyunları orjinal mi satın aldı yoksa diğer zztttt yollarla mı oynuyolar? bişeler sorucam da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 orjinal oyun hiç almadım,almam.torrent denen bişey var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 dogru, torrent varken orjinal oyun indirmek annen varken karıya para vermek gibi bir şey sanırım. şimdi türkiye'de yaşıyoruz, her oyunu orjinal aldıgımı iddia etmeyecegim ama yapımcıları destekleyin. orjinal oyun alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 yazdini ben mi yanlis anliyorum, yoksa yok artik ali sami mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 reserved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 beyler anne dendi ama çok farklı yerde dendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 siddharta said: dogru, torrent varken orjinal oyun indirmek ANNEM varken karıya para vermek gibi bir şey sanırım. şimdi türkiye'de yaşıyoruz, her oyunu orjinal aldıgımı iddia etmeyecegim ama yapımcıları destekleyin. orjinal oyun alın. böyle yazıcaktın galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 incoming ban! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 son donemde somalili dallama korsanlar bastı buraları. saglam supurge lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 anan zaaa xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 ahah tokuşturmuş birbirine admin :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 mokoko said: bu arada stalker yuklicem. cok olumlu yorumlar almıstım. ne dersiniz? fallout 2 oyna onun yerine, düz fps te de bc2 tek gecerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Olm bu nası bi rage HAHASDJLŞASDKASDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 adam durup dururken rage açmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 lan adama mesaj atıcaktım tüh ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 olm 2 finale gittim geldim olay çıkmış, istesek olmaz akiki bu arada Metro 2033'ü öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar