Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Son mesajı atanı görünce neden içeriğini birebir tahmin edebildim? "Büyük zihinler benzer düşünür" yazacaktım ama sadece axe'ın post pattern'ini tanıyorum. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 11 Artık tek başına eve de çıktı. bundan sonra iyice hentaiye bağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 şu anda anime romanlarla paralel mi ilerliyor? 12. bölümü izledim de çok saçma geldi sonunu romanlarla nasıl bağlayacaklar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 bilmek istemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 12 Bütün haremi topladı yine lol. Ayase route a da yazık oldu :/ Bölümün adına bakarsak ta 13. bölümde shit just got real gelicek herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 LAN SİZ NE YAPIYORSUNUZ BURADA? ENSEST MENSEST FALAN?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 abi bunu çizen adam hentaici redrop, adam kendinden katmış bişeyler ne var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 insan bacısına yan gözle bakar mı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 koskoca saori'yi bütün seride bir bölümle işleyip kapattılar resmen. yazıklar olsun. final de abuk olacak gibi, sezonun çoğu yavan geçti zaten. ikinci sezonda çok düştü değeri serinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Bacısına hallendiği halde izlemeye devam mı ediyorsunuz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 tövbeestafurullah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 http://i.imgur.com/IciZiAL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Unfuckingbelievable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 ikinci sezon bölümlerine shift+delete çekmenin vakti geldi.. bir iyiydi ya dursun onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 axedice said: Bacısına hallendiği halde izlemeye devam mı ediyorsunuz şimdi? Animede hallenmedi ya, kaynak materyalin sonunda hallenmiş ^^ Bitmesine 1-2 bölüm kaldı zaten diye devam ediyorum. Ayrıca anime-only ending filan gelir ya da materyalin sonuna yetişmez filan belki, ensest olucağı da kesin değil yani. Sam said: koskoca saori'yi bütün seride bir bölümle işleyip kapattılar resmen. yazıklar olsun. final de abuk olacak gibi, sezonun çoğu yavan geçti zaten. ikinci sezonda çok düştü değeri serinin. +1 Saori ne ara değişti onu da atladılar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 hepsinin arclarını atladılar ikinci sezon + ova ile bitsin diye yoksa bi bu kadar daha bölüm lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 kafasını sikim onların o kadar malzeme çöpe mi atılır.. fakire fukaraya verselerdi keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 bu şimdi bitti d OVA oalrak mı bağlayacaklar sonunu? tamamaen bitirmişler gibi değildi sonu ki zaten sezon sonu gibi bir bölüm hiç değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 sanırım ağustos'ta mı ne çıkacakmış true ending hedesi, "paraları çıkın sonunu görmek için" demişler japonlara heh. ilk sezonda en azından otaku muhabbeti vardı, ikinci sezon saori bölümü hariç koca bir hiç neredeyse. bayık dramla geçirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 he ya, kandırılmış hissediyorum "otaku foto model" diye geldik "drama queen" çıktı ameke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Bunu çizen zındıktır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 yok abi fındıkmış, kesin bilgi http://pictures2.todocoleccion.net/tc/2010/09/08/21396194.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 ovaların ilk 18 ağustosmuş kaymak; http://www.oreimo-anime.com/stream/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 14 ü izledim.. de 15 ve 16 yı izlesem mi izlemesem mi kararsız kaldım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 monitöründe yumruk deliği var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar