Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 arapça farsça olanlara da mı türkçe dicez yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ateş suyu http://resim.donanimhaber.com/upfiles/32239/935205C5F1514C7DABF8F9D10991ADAE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 2. heceye o harfi gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 çalıştığım şirketin genel müdürünün soyadı ATAMAN. sırf afilli olsun diye şirketin ismi TAUTMANN. uzun süre tautmann kim abi, üretimi ataman yapıo diye düşündüm. sonunda öğrendim ki tautmann bizim ataman. halbüse ataman gayet de karizmatik ve babacan.. pıhh :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 valla ben soyadımla firma açsam olay olur ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 nanik_atak said: çalıştığım şirketin genel müdürünün soyadı ATAMAN. sırf afilli olsun diye şirketin ismi TAUTMANN. uzun süre tautmann kim abi, üretimi ataman yapıo diye düşündüm. sonunda öğrendim ki tautmann bizim ataman. halbüse ataman gayet de karizmatik ve babacan.. pıhh :o failmiş. direk Özenti durumu, çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 gerçi yurtdışı münasebetlerinde işe yarıyo sanırım.. bilemedim şimdi, kendimle çelişiyorum. onu da çözücem B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Hamzalığın nesi kötü!? Çok kırıldım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 hamza vargath' a kırılıyo mu? madem öyle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 -007- said: nanik_atak said: çalıştığım şirketin genel müdürünün soyadı ATAMAN. sırf afilli olsun diye şirketin ismi TAUTMANN. uzun süre tautmann kim abi, üretimi ataman yapıo diye düşündüm. sonunda öğrendim ki tautmann bizim ataman. halbüse ataman gayet de karizmatik ve babacan.. pıhh :o failmiş. direk Özenti durumu, çok kötü. Acı ama gerçek. Açıkçası bir firmaya işim düşse ataman yetine tautmann olana yaptırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 adam bilmiş de yapmış demek. babacanlık da bi yere kadar vesselam.. üzüldüm lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Soimyr said: Acı ama gerçek. Açıkçası bir firmaya işim düşse ataman yetine tautmann olana yaptırırım. Ben Tautmann'ın sahibinin ataman olduğunu görürsem hamza'yı tercih ederim. Adam en azından özenti değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Herşeyi ithal ettiğimiz gibi vatandaşın tüketmesi gerekli kültür ürünlerini ithal ediyoruz yurt dışından da o yüzden. Yerli üretim ürünleri gören insanlarda yabancı tüketmeye alıştığı için hayli ile yadırgıryorlar bu her ürün için geçerli. Ülke her anlamda dış güçlerin pazarı haline getirildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 yurtdışından ithal yurtdışına ihraç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Neyse işte kafa kalmadı ki ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Direk çevirmemek lazım kaldı ki Şahin > Falcon. Her türlü Ama savaşan eklenince olmuyor ııh. Karayılan,akrep bunlar güzel isimler. Biraz ıkınıp eş anlamlı güzel kelimeler bulunabiliyor ya, Bide adamlar ona göre koyuyorlar sanırım isimleri, Apache'nin helikopterle ne alakası var yoksa.İşte söylenişi güzel, biraz vahşi geliyor kulağa. Sende yaptığın helikoptere hamza falan demessin herhalde. Mesela Aslan dersin.Onu başkası alıp lion yaptığında olmaz, hafif kaçar. Ataş yaparsın, onu başkası alıp fire yaptığında lol dersin falan fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 mesela mr muscle. bay kas diye ürün yapsalar yüzüne bakmazsın. bi de sinkov sinek kovucu var. o iyi ama bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 her dilin yavşaklık kapasitesi farklı mesela öyle bişey de var. mesela ingilizcede bu kapasite yüksek, fazla yavşak kelimeleri ürün ismi olarak kullandığında garip kaçmayabiliyor. bu iyi bişey mi tartışılır, bence kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Suark said: Direk çevirmemek lazım kaldı ki Şahin > Falcon. Her türlü Ama savaşan eklenince olmuyor ııh. http://www.salgit.com/resimler/on/41071dqt01t.jpg hala sahin > falcon diyen varmi? afdssfdsfad algi boyle yok ediliyor iste, rule 34 un yikici etkisi gibi eheueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 görüyorum ve artırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 nanik_atak said: gerçi yurtdışı münasebetlerinde işe yarıyo sanırım.. bilemedim şimdi, kendimle çelişiyorum. onu da çözücem B)- yaa o gerçekten bir pazarlama stratejisi.ihracat hedefi olan bir üretici firma mutlaka yabancıların da kulağında yer edebilecek isim koyuyor. hani arçeliğin beko ismiyle üretim yapmasıyla aynı mantık. bir de şimdiye kadar üretilen teknolojiler hep yabancılar tarafından üretildi dolayısıyla kendilerine uygun isimler verildi ve kulakta yer etti. şimdi benzer bir ürünü türkçe isimle üretince kulağa garip gelmesi normal.alışkanlık meselesi aslında. ayrıca hepimizin hem fikir olduğu gibi türk ürettiyse dandiktir yabancı isimlisinden alalım gibi ilginç bir isteğimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 üretmediğimiz cihazlar çinmalı abi ona ne diceksin? gerçi dünyayı da çin yönetio şimdi, uyduruk muyduruk satıoz mu satıoz. kapış kapış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 o değilde gezegenleri biz bulsaydık ozaman şamata olurdu. uranüs = hikmeti-alé jubiter = Jubbeli-Hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ahahahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar