dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 halkın bi kısmı sever bi kısmı rustan daha rusçudur. ama prezident hmmm o konudaki görüşün doğru değil. sadece o kadarını söyleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 bu bina şu anda mevcut mu? yapılmış bitiş mi yoksa proje mi daha? eğer yapılmış bitmiş ise adamların kültür merkezine bak.. bir de devlet televizyopnunu kalitesizliğine bak anlamadım ki ben.. ama çok güzelmiş bizim de böyle bir kültür merkezimiz olsa başbakan niye bize de almıyorsunuz? bizde niye yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 bakü güzel yaw.. aşmış bi şehir, süper bi şehir değil ama güzel. kültür merkezinin az işi kalmış olması lazım. ben gittiğimde son sürat devam ediyordu. sen bi de adamların yeni projelerini görsen... çılgın mılgın şeyler değil yalnız. şehirde eski rus usulü şehircilik anlayışı devam ediyor. sadece modernleşiyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 dur buldum http://www.1news.com.tr/print.php?item_id=20110422120437407&sec_id=8 burada videosu var inşaatın mimarı süper. yoksa projeyi, hesapları yapan hep istanbuldan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 simdi youtubeden sarkilara bir göz attım da millet yorumlarda !!wtf azerbaijan modunda. şarkı pek bişeye benzemiyor hakkaten. bu arada arnavutlugun şarkısı gercekten cok güzel gaz bişeymis arşive eklenecek türden kaliteli güzel müzik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 berbat ya, kari da at suratli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 birinci olan şarkı da bir şeye benzemiyormuş, kusura bakmasın azerbeycan ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Gençler, eğri oturun, doğru konuşun...Sertab Erener'in şarkısı çok mu şahaneydi? Sertab Erener çok mu güzel? Götü yere yakın, dişlek, tipsiz...Yatsın kalksın Demir Demirkan'ı tavlamasına şükretsin (o adamı da nasıl tavladığını anlamış değilim, adam PENTAGRAM'ı bıraktı lan bu kadın yüzünden)?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 cetintas ne diyosun, saçma sapan konuşmaya başladın gene ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 bilmem kaç yaşındayım diye övünmesini biliyorsun. sertap tan önce dans ve müziğin birlikte bu kadar güzel olduğu başka bir şarkı var mıydı, sertap resmen değişiklik getirdi yarışmaya zaten akarsan ondan sonra da ruslana kazandı yarışmayı. bir süre devam edecek bir dans olayı başlattı o birincilik ve 1. olduğu yıl eşsizdi çünkü o şekilde daha önce kimse yapmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Ulan Myshkin, saçmasapan sensin, adam gibi konuş. Senin düşündüklerini onaylamak zorundamıyım,tip? Yazdıklarımı kabul etmeyebilirsin ama bana saçmasapan konuşuyor diyemezsin. Terbiyesizlik yapıp yaşımı falan katma bu mevzuya, ağır konuşurum, kaldıramazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 cetintas said: Sertab Erener çok mu güzel? Götü yere yakın, dişlek, tipsiz...Yatsın kalksın Demir Demirkan'ı tavlamasına şükretsin cetintas said: Yoksa ya Sertap'ın yaptığı gibi, "Her yola gelirim" manasında bir şarkı ile 1. oluruz Saçmasapan yorumlar yaparsan gelir saçmasapan konuşma derim. Yazdığın herhangi bir şeye saygı duymak zorunda değilim. Nolur ağır konuşma, geceleri yatakta ağlamak istemiyorum =/ ÖPTÜM SÇS KİB BYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 mesajlara gençler falan diye başlamazsan yaşını da katmam merak etme, ne ekiyorsan onu biçiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Gençler diye başlıyorsam mesajlara demek ki gençlere hitap ediyorum adı sanı belirsiz mayşikin. Neyin saçma sapan olduğuna sen nasıl karar veriyorsun? Sana mı soracağım ne yazacağımı? Yukarıda herkes kendi görüşlerini yazmış, ben de tabi ki kendi görüşlerimi yazdım. Sana batan, giren, çıkan ne var ben onu anlamadım. Bu yazdıklarım hoşuna gitmeyebilir ama bu sana terbiyesizlik yapmak, saygısız davranmak hakkını vermez. Bu benim yaşımda amma çok kişiyi rahatsız etti. Ne oldu oğlum 38 yaşla ilgili bir sıkıntın mı var? Pazar Pazar yaşam enerjimi tüketme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 kızısmıs buralar adamin biride benim arnavutlugun sarkisina sert girmis :D:D. sertab erenere de illimunati diyolar bu arada :D muhabbete salca olayim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 cetintas başlamış gene klasik yaş muhabebtine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Ya Serhat, bak senin gibi arkadaşların bu yazıları yüzünden bazı insanlar gaza geliyor. Tarafsız olun yahu. Baştan oku ne yazılmışsa, bak bakalım yaş muhabbetine kim, ne zaman, nasıl başlamış? Haksızlık etme lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mach said: kızısmıs buralar adamin biride benim arnavutlugun sarkisina sert girmis :D:D. sertab erenere de illimunati diyolar bu arada :D muhabbete salca olayim biraz. Demokrasi işte böyle bir şey dostum. Milletin ağzı torba değil. Büzülmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 cetintas said: Sertab Erener çok mu güzel? Götü yere yakın, dişlek, tipsiz...Yatsın kalksın Demir Demirkan'ı tavlamasına şükretsin abi ayıp ama niye insanların fiziksel özellikleriyle dalga geçiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 abi gayet tarafsız bakıyorum ben olaya. seninle aynı fikirde olmayan en ufak sert mesajda hemen başlıyorsun oğlum yavrum 38 yaşındayım ben ık bık diye. al işte mesela cetintas said: Gençler, eğri oturun, doğru konuşun...Sertab Erener'in şarkısı çok mu şahaneydi? Sertab Erener çok mu güzel? Götü yere yakın, dişlek, tipsiz...Yatsın kalksın Demir Demirkan'ı tavlamasına şükretsin (o adamı da nasıl tavladığını anlamış değilim, adam PENTAGRAM'ı bıraktı lan bu kadın yüzünden)?!?! bu yazdığın terbiyesizlik değil, ama adamın birinin sana saçma sapan konuşma demesi terbiyesizlik öylemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 - Sertab Erener'e yazdıklarım ayrı, üstelik mesajların tamamını okumadan aradan seçtiğiniz mesajlara cevap yazarsanız böyle durumlar çıkıyor. Ben bu mesajıo Azeri şarkıcıya at suratlı diyen ve bir başka arkadaşın da Azeri şarkısını beğenmemesi üzerine yazdım. Yani onlarla aynı düşüncede olmadığımı belirtmek için yazdım. Ama kimseye "nasıl böyle düşünürsün lan, yanlışsınız, böyle düşünce mi olur?" demedim ki. O mesajda bu forumdan kimseye bir saygısızlık yok. - Mesajın içeriği kendi düşüncelerimi yansıtıyor. İsteyen katılır, isteyen katılmaz. - Düşünce özgürlüğü böyle bir şey işte. İşine gelmeyen ya da kabul etmediğin düşünceye eleştiride bulunabilirsin. Karşıdaki de senin düşüncene katılmayabilir ve eleştirebilir. Düşünce özgürlüğünün ne olduğunu ayrıca tartışalım istersen. -Sonuç olarak lüzum üzerine bundan sonra 17 yaşımdayım, sivilcelerim var. Duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Ben bu oyunu bozarım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 azeri diyince aklıma bu geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Güzel kız, kim bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 bayırgülü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar