Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eurovision a yuksek sadakat gidiyormuş

Turkceplease

Öne çıkan mesajlar

bu bina şu anda mevcut mu? yapılmış bitiş mi yoksa proje mi daha?

eğer yapılmış bitmiş ise adamların kültür merkezine bak.. bir de devlet televizyopnunu kalitesizliğine bak anlamadım ki ben..

ama çok güzelmiş
bizim de böyle bir kültür merkezimiz olsa başbakan niye bize de almıyorsunuz? bizde niye yok?
Sosyal ağlarda paylaş

bakü güzel yaw.. aşmış bi şehir, süper bi şehir değil ama güzel.
kültür merkezinin az işi kalmış olması lazım. ben gittiğimde son sürat devam ediyordu.

sen bi de adamların yeni projelerini görsen...

çılgın mılgın şeyler değil yalnız. şehirde eski rus usulü şehircilik anlayışı devam ediyor. sadece modernleşiyorlar işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Gençler, eğri oturun, doğru konuşun...Sertab Erener'in şarkısı çok mu şahaneydi? Sertab Erener çok mu güzel? Götü yere yakın, dişlek, tipsiz...Yatsın kalksın Demir Demirkan'ı tavlamasına şükretsin (o adamı da nasıl tavladığını anlamış değilim, adam PENTAGRAM'ı bıraktı lan bu kadın yüzünden)?!?!
Sosyal ağlarda paylaş

bilmem kaç yaşındayım diye övünmesini biliyorsun. sertap tan önce dans ve müziğin birlikte bu kadar güzel olduğu başka bir şarkı var mıydı, sertap resmen değişiklik getirdi yarışmaya zaten akarsan ondan sonra da ruslana kazandı yarışmayı. bir süre devam edecek bir dans olayı başlattı o birincilik ve 1. olduğu yıl eşsizdi çünkü o şekilde daha önce kimse yapmamıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

Sertab Erener çok mu güzel? Götü yere yakın, dişlek, tipsiz...Yatsın kalksın Demir Demirkan'ı tavlamasına şükretsin

cetintas said:

Yoksa ya Sertap'ın yaptığı gibi, "Her yola gelirim" manasında bir şarkı ile 1. oluruz

Saçmasapan yorumlar yaparsan gelir saçmasapan konuşma derim. Yazdığın herhangi bir şeye saygı duymak zorunda değilim. Nolur ağır konuşma, geceleri yatakta ağlamak istemiyorum =/
ÖPTÜM
SÇS
KİB
BYE
Sosyal ağlarda paylaş

Gençler diye başlıyorsam mesajlara demek ki gençlere hitap ediyorum adı sanı belirsiz mayşikin.
Neyin saçma sapan olduğuna sen nasıl karar veriyorsun?
Sana mı soracağım ne yazacağımı? Yukarıda herkes kendi görüşlerini yazmış, ben de tabi ki kendi görüşlerimi yazdım. Sana batan, giren, çıkan ne var ben onu anlamadım. Bu yazdıklarım hoşuna gitmeyebilir ama bu sana terbiyesizlik yapmak, saygısız davranmak hakkını vermez.
Bu benim yaşımda amma çok kişiyi rahatsız etti.
Ne oldu oğlum 38 yaşla ilgili bir sıkıntın mı var?
Pazar Pazar yaşam enerjimi tüketme.
Sosyal ağlarda paylaş

abi gayet tarafsız bakıyorum ben olaya. seninle aynı fikirde olmayan en ufak sert mesajda hemen başlıyorsun oğlum yavrum 38 yaşındayım ben ık bık diye.

al işte mesela

cetintas said:

Gençler, eğri oturun, doğru konuşun...Sertab Erener'in şarkısı çok mu şahaneydi? Sertab Erener çok mu güzel? Götü yere yakın, dişlek, tipsiz...Yatsın kalksın Demir Demirkan'ı tavlamasına şükretsin (o adamı da nasıl tavladığını anlamış değilim, adam PENTAGRAM'ı bıraktı lan bu kadın yüzünden)?!?!

bu yazdığın terbiyesizlik değil, ama adamın birinin sana saçma sapan konuşma demesi terbiyesizlik öylemi?
Sosyal ağlarda paylaş

- Sertab Erener'e yazdıklarım ayrı, üstelik mesajların tamamını okumadan aradan seçtiğiniz mesajlara cevap yazarsanız böyle durumlar çıkıyor. Ben bu mesajıo Azeri şarkıcıya at suratlı diyen ve bir başka arkadaşın da Azeri şarkısını beğenmemesi üzerine yazdım. Yani onlarla aynı düşüncede olmadığımı belirtmek için yazdım. Ama kimseye "nasıl böyle düşünürsün lan, yanlışsınız, böyle düşünce mi olur?" demedim ki. O mesajda bu forumdan kimseye bir saygısızlık yok.

- Mesajın içeriği kendi düşüncelerimi yansıtıyor. İsteyen katılır, isteyen katılmaz.

- Düşünce özgürlüğü böyle bir şey işte. İşine gelmeyen ya da kabul etmediğin düşünceye eleştiride bulunabilirsin. Karşıdaki de senin düşüncene katılmayabilir ve eleştirebilir.
Düşünce özgürlüğünün ne olduğunu ayrıca tartışalım istersen.

-Sonuç olarak lüzum üzerine bundan sonra 17 yaşımdayım, sivilcelerim var. Duyurulur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...