Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 beli kaç cm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Pyro said: Bu ne lan? Çok kötüymüş, sırf fiziğine puan verirler verirlerse lenanın.yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 baya kötüymüş bu seneki şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 bu sarkiyi halk oylamasiyla sectiler ya, daha iyi sarkilari da vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 geçen sen tatlıydı bu sene olmamış seneye taş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 1 sene daha lena izlettikleri için tşklerimi ilettim İzmir'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 bu sene komple kötü, blue haric eki eki. oyum blue'ya, attim varsaysinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 lena tam seks olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 vaniLLe said: bu sarkiyi halk oylamasiyla sectiler ya, daha iyi sarkilari da vardi. ya alman müzikten ne anlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 hiiiiiiii dasaa müziğe hoşaf diye hakaret etti!!!1!1!!111! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Aha bir gay daha kapattım ben kafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Bence Lena'nın şarkı güzel ya, böyle sakin sakin, trip hop tarzı sezdim. Eurovision'da gitmez ama içerken çok iyi oluyo bu tarz :) arkadaki beyaz adamlar da durex in prezervatif reklamından kaçmışlar hatırlayan çıkar umarım sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 bu ne len evanescence-manga cakmasi bisi yapmaya calismislar, cok les olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 lena kötüydü ya. yapmacıktı. en son sexi bi gülüş atmaya çalıştı ama olmadı. şu gızlara doğal olduklarında daha sexi olduklarını birinin söylemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 fransa'nın ve yunanistan'ın solistlerini yerim. bi de blue'da birini adını bilmıorm ssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 BLUE KAZANSIN GENÇLİĞİMİZDE BEĞENİRDİK ONLARI şarkılarını dinlediğimi hatırlamıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 NOSTALJİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 biddi blue ya veriyorum oyumu, ergenlik caginda icimdeki fangirl'e katkilarindan dolayi o da sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 hala seviyosun gibi geliyo bana. sanırım ortaokuldayken bütün kızlar hastaydı. kıskanıyodum adamları. sonra gay oldukları falan yayıldı vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 vaniLLe said: biddi blue ya veriyorum oyumu, ergenlik caginda icimdeki fangirl'e katkilarindan dolayi o da sdf. ver ver blue'ya oyunu artık ingiltere de sevinsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 veremiyorum annem cirkeflik yapti, ev telefonunu vermio!:( asdfh -kime vercen, türkiye yok ki!!! -ya sen tanimazsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 SMS at sen de... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 kontörüm de yok =) telefonu sadece calar saat ve reminder olarak kullanan bi alaman köylüsüyüm. estonya da sekerdi ayrica. ilk 5 e girer kesin. neese ben iceri gidip telefonu kacirma eylemlerine girisicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 alaman köylüsü değil de foreveralone denebilir akiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 yoo. millete sms mi spamlemek gerekiyo forever alone olmamak icin ellele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar