roket adam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Rewendor said: nileppezdel said: Hmm, neredeyse bütün sanat tarihçileri o tip bazı tablolardan önemli sanat eserleri olarak bahseder. İlginç değil mi? kim bahsetmiş abi tek renkte boyanmş tablodan? bak farklı tonlarla falan bişiler yapmıştır adam o ayrı, dümdüz boyanmış tablo geldi aklıma senin söylediğinden :) Dümdüz siyah boyanmış tablo gördüm bizzat, eserin adı "This painting is not available in your country." Bal gibi sanat hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 nileppezdel said: 1 tane buluruz. bul abi beklerim :) dasaa ve aquila zaten dediklerimi çok net açıklamışlar onların mesajları yeter de artar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 sanat tartışılmışta şunu koyup kaçayım. http://www.keithgarrow.com/images/movements-dadaism-art-duchamp-fountain.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 mesela bu sanat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Rewendor said: göreceli her şeyin de belli başlı sınırları vardır ama, belli sınırlar içerisinde vardır görecelilik. örnek: güzellik göreceli değil mi? bugün kibariye'nin annesinin adriana lima'dan daha güzel olduğunu düşünen 1 tane insan bulabilir misiniz bana? sadece 1 tane :)Bende bu quoteden dalıyorum :) niye sınır olsun abi ? bazı olgular çoğunluk tarafından kabul ediliyor diye sınırı ona göre mi koyucaz ? Kibariyenin annesi 545346345 kişiye çirkin gelir bir tane manyak milf fetişti olan tip beğenir o genellemede yıkılır , yani evren görecelidir.Teorik konuşuyoruz burda teoride herşey mümkün pratiğe ona göre sınır çizme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 nilepte sanatçı kişiliğini konuşturmuş bu topaçta ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 off en klasik, ben biliyorum olm sanati da, tarihini de, sanat tartismasi kliseleri, orn. 1a. duschampin pisuvari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 sen şimdi dediğinden farklı birşey mi yapmış oldun asfzg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 off en klasik, ben biliyorum olm sanati da, tarihini de, sanat tartismasi kliseleri ama lan sanat ve ne sanat sayılır geyikleri var ya dibsiz kuyu be.. kaç sayfadır "sanat nedir?" sorusunu tartışıyorsunuz? çünkü cevabı veriyorum "masagin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 yok mu sanat hakkında yiğit özgür karikatürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 peki ya sanat mı halk için halk mı sanat için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 o da masagin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 SoulCube said: peki ya sanat mı halk için halk mı sanat için? halk zaten sanat için olmaz da, sanat da halk için değil hatun kaldırmak içindir, entel havası yakalayıp hatun etkileme amacından çıkıyo tüm olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 7thBreath said: sen şimdi dediğinden farklı birşey mi yapmış oldun asfzg. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Rewendor said: SoulCube said: peki ya sanat mı halk için halk mı sanat için? halk zaten sanat için olmaz da, sanat da halk için değil hatun kaldırmak içindir, entel havası yakalayıp hatun etkileme amacından çıkıyo tüm olay. Adam Freud beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 abi cok zorladiniz ya, biri bo$alsin da konu kapansin artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ciddiye almadın inşallah :( http://tecrubem.net/wp-content/uploads/2009/09/sazanbaligi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 bitirme tezi hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 tez sonunda adam bosaliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 abstract'ta da on sevisme varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 eee kim kazandı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 her zaman elitler kazanıyo arkadaş(adam hem madalyalı hem konu dışı yetkilisi hemde dasaaa vay canını) bir kerede son noktayı balonlu biri falan koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 cicibeybe kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar