SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Yılbaşı akşamıydı ya dün, normalde bu saatlerde coşan güncel başlıklar bugün pek bi durgun. Alkolikler sizi.
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 fede alkol komasına girmiş zor kurtarmışlar diye sıkasım geldi O_o
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 en son dınanın arkasında uyuyodun fede :) gunaydın
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 bi önceki gece uyumayınca dün gece 10 saat falan uyumuşum, çok mesudum
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 fede said: yakın bişey heç çağırmak yok ama........,,,,,,....... afahgfasjd
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 yok, bence insanlar konulara ilgi göstermeyerek ya da cevap yazmayarak akşamdan kalma taklidi yapıyor, fake ' kafam güzel ' topicleriyle de bunu destekliyor. hepiniz o teknedeki starcraft 2 partisine gittiniz lan yalan söylemeyin.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 -Deno- said: ... fake ' kafam güzel ' topicleriyle de bunu destekliyor. ... çoğul konuşmaya gerenk yok bi benim topii gördüm tanıma uyan, onun da alakası yok. o an birsen tezer çalıyodu, geçen haftasonu konserindeydim aklıma geldi duramadım sdf.
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 wastyrx said: fede said: yakın bişey heç çağırmak yok ama........,,,,,,....... afahgfasjd çağrılan yere gitmeyeni döverler..
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mr_Hand said: -Deno- said: ... fake ' kafam güzel ' topicleriyle de bunu destekliyor. ... çoğul konuşmaya gerenk yok bi benim topii gördüm tanıma uyan, onun da alakası yok. o an birsen tezer çalıyodu, geçen haftasonu konserindeydim aklıma geldi duramadım sdf. sen hariç abi sen hariç zzaaa
throine Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 bugün ayın 1'i sanıyordum meğerse çoktan 2. günü olmuş. hep böyle geçsin.:)-D
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 oha ne olmuş burada,öpücükler yataklar falan hayırdır?
Öne çıkan mesajlar