Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 yılbaşı nedeniyle herşey freeleech şu anda bakabt'de, kaynak bulunması zor, eski filmleri, serileri filan rahatlıkla indirebilirsiniz bir hesap açıp. stars başlığında yazılmıştı ama görmeyen olabilir diyerek başlığı olsun istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 BakaBT'de stat önemli mi? ben değil diye saldım 352gb DL ye 32gb UL var :) Bir de bu hesap 2. hesabım önceki silinmişti galiba eskilikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 oran çok kötü olursa engelliyorlardı sanırım eskiden ama istikrarlı seeding sayesinde biraz gevşettiler gibi. güncel duruma göre karar veriyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 account block oluyo seed-only takılıyosun. geçen sene yeiyılda bi harici HDD yi doldurmuştum. 0.3 fln ratio hepsi ama freeleech oldugundan dehset bi birikim oldu hala yiyorum ordan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Ratio 0.093 :) rezalet. Tv için olan trackerımda 60gb/36gb 1.6 ratio var banlıyorlar diye. Bundan banlanırsam yeni acc alırım gerçi. Ama BakaBT olmasa bazı mangalar ve animeleri bulmam çok zor olacaktı harika bir tracker. Lisans meselesi olmasa anime için 1 numaralı mekan olur. Zaten OST falan aradığımda baktığım ilk yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 bakabt eski boxtorrentsin devamı falan mı onlarda aynı kafada elit takıldıklarını sanan, milletin emek verdiği şeylerin üstünden beleş rant sağlayan embesillerdi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 evet devamı, bazı grupların ve eski yapımların irc veya e-mule ile boğuşmadan bulunamıyor dosyaları. onlar için kullanıyorum mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 sağlanan rant ne yahu sonuçta üyelik beleş ratio kuralları laçka. adminleri hafif kıl ama bazen irc logları fln koyuyolar görüyosun nası embesillerle uğraşıyolar yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Bakaby ratio'ya falan bakmıyor ya. Kaç yıllık üyeyim 10 gb uploadum yoktur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar