Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darkmoon Kartları


Jaxx

Öne çıkan mesajlar

Bu yeni trinketler için kartları toplayan var mı?

Serverdaki scribeler anlaşıp resmen AH piyasasında oligopoli uyguladıklarından 8-10 tane deckin hepsi 39.9k, kartların her biri de 4kdan başlıyor.

Bu yeni caster trinketi heroic versiyon trinketleri bile geçiyor sapık procuyla EJ tayfasına göre, hatta coefficientlara vurulduğunda bazıların 1,5 katına falan denk geliyor..... Alt'ı herb/scribe yapıp kartları kendim yapmayı düşünüyorum....

"Hacı ben ettim sen etme 39139827312 kart yaptım hala third of embers eksik" , "aga ben bir kastım trinketim de param da cebimde şöyle yap" , "plant farmlamaya gelmiyor dayıboy vampir olmak lazım o kadar stack toplamak için" gibisinden önerilerinizi, tecrübelerinizi rica ediyorum plx.

3. edit sonrası metindeki bütün türkçe katliamını temizleyebildim sanırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben şu an günde sadece herb den 8-9 k para kazanıyorum.
o da dungeon sırası bekler iken.
twilight jasmine ile uldum sularındaki enfes whiptail otu sayesinde ailemi geçindiriyorum.
arkadasım elleri paslı bir demirciydi, artık sayemde o da mesleği bıraktı ve şans oyunlarıyla jc de taş patlatıp para kazanıyor.
çok mutluyuz.
bir otacının böyle zengin olacağını bilseydim, o dandik tv kanallarında bitkisel ilaç reklamları yapan adamın yerinde ben olurdum.
Azerothla idare etmeye devam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Twisting Nether'de ot başında kuyruk oluyoruz. AH'ta mat satanlar da saçmalıyor genelde.

Geçen gün 70 tane mysterious fortune card dizdim 38 golda hemen altıma birisi 30g'den dizmiş 40 50tane, onun altına da 4-5sn sonra 20gden dizmişler bir o kadar.

Yine flask işi de bambaşka, 300 gold maliyetli flaskları 200-250g arasına satıyorlar.

Ben para kazanayım diye kastıp hepsini, fenalık geçirdim artık kendime ve guildden isteyen olursa onlara kadar farmlayıp bırakıyorum. Yemişim goldunu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

WoTLK zamanında biriken paralar için birebir darkmoon cardlar.

Fortune cardlar artık AH den uğraşmaya değmeyecek kadar dibe vurdu. Geçen gün 450 tane patlattım 1 tane 5 k lık çıktı e 24- 30 g arasında satıcam diye kassam zaten bu kadar kazanırdım.

Cardlarda Waves ler inanılmaz fiyatlara gidiyor emberlar bitti denebilir bir tek six of ember rare kalanlar 1 k nın altına düştü.

Waves ve Winds rare kart bulursanız 7 K dan kapıyı açarsınız.

Herbalism sux, kroyum ama para bende diyorsanız jasmine heartblossom ve whiptail için ortalama 8 stack diğer cata herbler için 16 stack gerekiyor bir darkmoon için. Dolayısıyla rare cata herbler icin stack i 200 g diğerleri için 100 g maliyetinizi kurtarır, eğer ember çıkmazsa (:P)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...