mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 dogrudur ben ztn baya once kullanmıstım shopto yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 takipsiz aldıydım yahu tühh , bi mail atsam dicem adamlar napacak ki , My Orders kısmında Completed felan yazıyor. PTTden filan takip edebilirmiyim bi şekilde veya süreci hızlandırabilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bekliyecen sadece, yapacak bişi yok takipsiz aldıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 takipsiz almican shopto zamanında gönderse bile takipsiz postaları ptt pek sallamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 acemilik yaw ilk alışverişimdi , beklemeye devam o zaman :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 şimdi ben tronixweb'ten normal oyun alsam, onlarda 2-3 gün içinde geliyor mu? Yoksa beklemem gerekiyor mu birkaç hafta? birde adamlara mail atsam 2-3 oyunu birlikte yollarlar mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 abv shopto ne yapmis oyle? 7,50 pound kargo diyor. zavvi denedim yavasti sendit facia bir de the hut varmis, burasi nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 thehut iyi ama 2. siparişten sonra bi belge istiyor unuttum şimdi noldugunu.dahada girmemiştim oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 hut ve zavvi aynı firma zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar