Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternetten Oyun Alma konusunda yardım!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler shoptodan ilk defa alışveriş yaptığım için soruyorum.Şimdi siparişi 19 nisanda verdim first class seçeneğiyle siteden kontrol ettigimde 2 gündür "Your item, posted on 19/04/11 with reference R......... has been passed to the overseas postal service for delivery in TURKEY" diyor ve ptt nin siteden bakında kayıt bulunamadı hatası veriyor..Başlığın ilk sayfalarında ilk gün türkiyeye giriş yapar ürün dendiği için soruyorum bu durum sıkıntılı mı yoksa normal mı su an
Mesaj tarihi:
normal,

ptt birazda geç işliyor bilgileri, PTT sistemine kayıtlı olmayan ürünümün postacı tarafından getirildiği de oldu bana sdafds

birde o yazan ürünün ingiltere'den postalandığını gösteriyor. Belki Türkiye'ye gelmemiştir daha vs.
Mesaj tarihi:
benim son marvel vs capcom 15 demi ne geldi, standart posta yollamislar bide sormadan imzaliya zam geldi diye, postacida merdivenin altina atmis tanidik oldugu halde

yeni gumruk yasasida sutune binince tiksiniyorum sanirim bu ulkeden
Mesaj tarihi:
lan shopto bizi artık avrupa içinde saymıyor mu?

http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3DU08-Duke%20Nukem%20Forever%20Balls%20Of%20Steel%20Edition.html

bunu almak için şimdi siteye girdim, 3 hafta önce bakmıştım en son galiba gayette yollanıyordu. Şimdi;

Sorry, but this item is not available to customers outside the EU

yazıyor,

LAN YAKARIM, başka site var mı yada bunu alabileceğim
Mesaj tarihi:
sendit yolluyor ya, uzun sürüyor ama geliyor sonunda ben SC2 CE'yi senditten aldım, 40-44 günde falan geldi. Tracking falanda yok tabi, esir oluyor. Hatta o yüzden gittim burdan da aldım CE. 2 tane CE olmuştu elimde.
  • Yeni Oluştur...