vaperon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Eve geldim, anahtarımı çıkardım, anahtarı takıp açacağım. O da nesi? Anahtar deliği yok... Üst kilide baktım... O da yurtdışına kaçmış. Kapı kapalı. Önce milyon adet abv ve kahretsinden sonra neyse dedim, olan olmuş herhalde, çilingir çağırdım, açtı kapıyı. İçeri girdim, her taraf her tarafta... Evin alt üst kavramı kaybolmuş... Abi dedi çilingir, geçmiş olsun. Var mı giden şeyler? Bakınıyorum, tüm dolaplar, raflar karıştırılmış ama Notebook yerinde, fotoğraf makinesi yerine, nintendo dsi duruyor, pcler hala downloadda, hiç bir değerli elektronik eşyaya dokunmamışlar ama etraf curcuna. Hiç birşey almadan da çıkıp gitmiş. Yeni kilitlerden taktırdım artık, bilyelilerden, kırılsa bile anahtar yuvası bilyeli olduğu için kilit iptal ediyormuş kendisini. Evde artık nasıl gizli bir evrak aradılarsa bilmiyorum. Pis bir hırsız olsa ulu orta duran notebook, fotoğraf makinesi ve nintendo triosunu, arkadaşın odasındaki saati, yüzüğünü falan çoktan hacılardı. Aklıma tek federaller geliyor. Bu ne abi? Millet kafayı yemiş ya :( Disclaimer: İşin fede ve tayfası ile uzaktan yakından alakası yoktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Teşekkür ederim... :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 kedidir kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 geçmiş olsun enteresan bir olaymış belkide teknlolojik şeylerle ilgilenmeyen hırsız türüdür :) yüzük müzük arıyordur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 güzel rüyaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Pff Geçmiş olsun. gelde uyu şimdi o evde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 eğer olay gerçekse şizofrenide olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 geçmiş olsun. iyi tarafına bak hırsız salonun ortasına sıçmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 kızarkadaşın yada şirketten biri dedektif tutup evini aratmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Ya olay gerçek, ikimiz de dışarıdaydık. 120 kaat patladı çilingir masrafı, yeni kilitler falan. O yani... Uyumaya gelince, keşke gece gelse şerefsiz, şırıngalar hazır ikimizde de. Kan çekeriz bi tarafından... :X SodomVsGomore said: geçmiş olsun. iyi tarafına bak hırsız salonun ortasına sıçmamış. Ahaha işte o zaman delirirdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 cilingir duzenlemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 sordurdum arkadaşlar bizden değilmiş, narkotiktendir onlar dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Eyvallah fede, bilgilendirici açıklamayı ekledim ilk posta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 belki de adamlar işe yeni başladığında sen geldin? veya kıymetli bişiler aradın falan? kilitler çıktıktan sonra dışarıdan mı bozulmuştu? kıymetli evrak vs barındıracak ne iş yapıyorsun sanayi casusluğu mu:P polise haber ver gene, parmak izi aflan alsınlar eksik etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 geçmiş olsun.ilginç bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 koordinatlar nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Yaw casusluk falan yapmıyorum. :D Evdeki tüm kıymetli eşyalar duruyor. Takı makı da yok evde zula falan. Olan nakit vs zaten bankada. Girdiği gibi çıkmış işin garip tarafı. Ama CV'm le alakalı evraklar dağınıktı yani. Ona sebep böyle bir başlık açtım zaten... :P Kilit başları içerideydi, kırık bir vaziyette... :( Bu arada; umarım bu biraz caydırıcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ya degerl ibisi aramsitir yukte hafif pahada agir, bulamiyicna cekip gitmistir kuznein basina gelmsiti benzer olay, ne PC yi almis ne LCD monitoru filan, gardroplari karistirmis par aile taki filan bulamiyinca kacmis direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 o kadar riske girsem ben en azından buzdolabını talan eder karnımı doyururdum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 e afferin yani.. sayende o "kişiler" paticik e dadanacak şimdi. artık casus mu yollarlar yoksa içerden mi hallederler bilemiyorum tabii 8-) he bi de, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Sağol Dragon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 aynısı arkadaşın başına geldi 2 hafta önce, çilingir beklemiş fln kilit yokmuş ama kapı kapalıymış. Lcd tv laptop masaüstü bilgisayraını bile götürmüş ibnöler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 bence içeri girmiştir soyguna başlayamadan bişeyden korkup kaçmıştır. ilk altınları aramıştır. elektronikleri almaya vakit kalmadan çıkmak zorunda kalmıştır. geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 altın, takı vs. aramışlardır tahminen, benim kuzenlerin evine hırsız girmişti, gelen polis söylemişti size giren hırsızlar acemi diye, elektronik değerli ne varsa alıp götürmüşler, işi profesyonelliğe dökenler böyle artık belirli dallarda hırsızlık yapıyorlarmış sadece, ne bilim eve giriyor altın arıyor bulamazsa çıkıyor falan asdf şanslısın, kaliteli hırsıza denk gelmişsin haha (polise git yine de birşey bekleme, bizim kuzenlerin evi ortaköy'ün ortasında, apartmanın karşısında 24 saat çekim yapan dükkanın güvenlik kamerası var polis onlardan kaset bile istemedi, peşine bile düşmedi adamların. artık kolluyorlar mı adamları, iplemiyor mı bilemem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar