Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kahrolası Federaller...

vaperon

Öne çıkan mesajlar

Eve geldim, anahtarımı çıkardım, anahtarı takıp açacağım. O da nesi?

Anahtar deliği yok...

Üst kilide baktım... O da yurtdışına kaçmış. Kapı kapalı. Önce milyon adet abv ve kahretsinden sonra neyse dedim, olan olmuş herhalde, çilingir çağırdım, açtı kapıyı. İçeri girdim, her taraf her tarafta... Evin alt üst kavramı kaybolmuş...

Abi dedi çilingir, geçmiş olsun. Var mı giden şeyler?

Bakınıyorum, tüm dolaplar, raflar karıştırılmış ama Notebook yerinde, fotoğraf makinesi yerine, nintendo dsi duruyor, pcler hala downloadda, hiç bir değerli elektronik eşyaya dokunmamışlar ama etraf curcuna.

Hiç birşey almadan da çıkıp gitmiş. Yeni kilitlerden taktırdım artık, bilyelilerden, kırılsa bile anahtar yuvası bilyeli olduğu için kilit iptal ediyormuş kendisini. Evde artık nasıl gizli bir evrak aradılarsa bilmiyorum.

Pis bir hırsız olsa ulu orta duran notebook, fotoğraf makinesi ve nintendo triosunu, arkadaşın odasındaki saati, yüzüğünü falan çoktan hacılardı. Aklıma tek federaller geliyor.

Bu ne abi? Millet kafayı yemiş ya :(

Disclaimer: İşin fede ve tayfası ile uzaktan yakından alakası yoktur...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya olay gerçek, ikimiz de dışarıdaydık. 120 kaat patladı çilingir masrafı, yeni kilitler falan. O yani...

Uyumaya gelince, keşke gece gelse şerefsiz, şırıngalar hazır ikimizde de. Kan çekeriz bi tarafından... :X

SodomVsGomore said:

geçmiş olsun. iyi tarafına bak hırsız salonun ortasına sıçmamış.

Ahaha işte o zaman delirirdim...
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw casusluk falan yapmıyorum. :D

Evdeki tüm kıymetli eşyalar duruyor. Takı makı da yok evde zula falan. Olan nakit vs zaten bankada. Girdiği gibi çıkmış işin garip tarafı. Ama CV'm le alakalı evraklar dağınıktı yani. Ona sebep böyle bir başlık açtım zaten... :P

Kilit başları içerideydi, kırık bir vaziyette... :(

Bu arada;

umarım bu biraz caydırıcı olur.

Sosyal ağlarda paylaş

altın, takı vs. aramışlardır tahminen,

benim kuzenlerin evine hırsız girmişti, gelen polis söylemişti size giren hırsızlar acemi diye, elektronik değerli ne varsa alıp götürmüşler,

işi profesyonelliğe dökenler böyle artık belirli dallarda hırsızlık yapıyorlarmış sadece, ne bilim eve giriyor altın arıyor bulamazsa çıkıyor falan asdf

şanslısın, kaliteli hırsıza denk gelmişsin haha

(polise git yine de birşey bekleme, bizim kuzenlerin evi ortaköy'ün ortasında, apartmanın karşısında 24 saat çekim yapan dükkanın güvenlik kamerası var polis onlardan kaset bile istemedi, peşine bile düşmedi adamların. artık kolluyorlar mı adamları, iplemiyor mı bilemem)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...