LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Genel Kurulu'nda, başkentteki ulaşım ücretlerinde yeni tarifeler belirlendi. 1 Ocak 2011 tarihinden itibaren uygulanacak olan yeni tarifeye göre, toplu taşım ücretlerine ortalama yüzde 5 oranında zam yapıldı. Açıklamada, EGO otobüsleri, metro ve Ankaray ulaşımında kullanılan tek binişlik kart ücretinin 1,85 liradan 1,65 liraya indirildiği vurgulanırken, çok binişli kartlarda ise tek biniş ücretinin 1,50 liradan 1,65 liraya çıkarıldığı bildirildi. UKOME, uzun zamandır aynı fiyatta olan öğrenciler için indirimli biletlerin de 1,25 lira olmasını kararlaştırdı. Bu arada yeni tarifelere göre özel halk otobüslerinde de tam bilet ücretleri 2 lira olurken, minibüslerde ise kısa mesafe 2 lira, uzun mesafe 2,30 lira olarak belirlendi. EGO, metro ve Ankaray'daki çok binişli tam biletlerde uygulanan transfer ücretlerinin ise 50 kuruştan 55 kuruşa çıkarılmasına, indirimli biletlerden de ücret alınmaması uygulamasına devam edilmesi kararlaştırıldı. UKOME Genel Kurulu'nda görüşülerek karara bağlanan diğer bir ücret tarifesi de Esenboğa Havalimanı'na seferleri bulunan EGO otobüslerine yönelik oldu. Yeni belirlenen tarifeye göre, havalimanına sefer yapan EGO otobüslerinin 2 tam bilet olan taşıma ücretlerinin, tek binişlik tam biletlerde yapılan indirim nedeniyle 3 tam bilete çıkarılmasına karar verildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 yiter yeaaa..valla tüm param yollara gidiyor. ankarada da bir yerden bir yere tek otobüsle gidilmiyor ki..az para gitsin derken hep tabana kuvvet anasını satayım höfff..çöktüm şu anda :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 http://images.habervitrini.com/haber_resim/melih_gokcek77.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Acıdım Ankaralılara. Kendi aranızda servis falan tutun ne bu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 LucifeL said: Yeni belirlenen tarifeye göre, havalimanına sefer yapan EGO otobüslerinin 2 tam bilet olan taşıma ücretlerinin, tek binişlik tam biletlerde yapılan indirim nedeniyle 3 tam bilete çıkarılmasına karar verildi. nasıl %5 zam lan bu? 3.70'ten 5.05 e çıkıyor ulaşım, %37 zam var net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 NolaxThensbane said: Acıdım Ankaralılara. Kendi aranızda servis falan tutun ne bu yahu biz fakiriz de ya bi el atıverin şu işe. paticik ankara sakini olmayanlar, ankara sakinlerine toplu servis tutsun. süper fikir bence evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 stimpak said: LucifeL said: Yeni belirlenen tarifeye göre, havalimanına sefer yapan EGO otobüslerinin 2 tam bilet olan taşıma ücretlerinin, tek binişlik tam biletlerde yapılan indirim nedeniyle 3 tam bilete çıkarılmasına karar verildi. nasıl %5 zam lan bu? 3.70'ten 5.05 e çıkıyor ulaşım, %37 zam var net. nedeni buymuş; LucifeL said: UKOME Genel Kurulu'nda görüşülerek karara bağlanan diğer bir ücret tarifesi de Esenboğa Havalimanı'na seferleri bulunan EGO otobüslerine yönelik oldu. Yeni belirlenen tarifeye göre, havalimanına sefer yapan EGO otobüslerinin 2 tam bilet olan taşıma ücretlerinin, tek binişlik tam biletlerde yapılan indirim nedeniyle 3 tam bilete çıkarılmasına karar verildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 okuduk orasını da, tüh çok indirdik diyerek bindirim yapmalarına güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 E adam en başarılı belediye başkanı anketinde %6 farkla birinci şu an, siz de şikayet ediosunuz. Nasıl iş ya bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 elikanliadam said: yiter yeaaa..valla tüm param yollara gidiyor. ankarada da bir yerden bir yere tek otobüsle gidilmiyor ki..az para gitsin derken hep tabana kuvvet anasını satayım höfff..çöktüm şu anda :/ elini kana bulama .. aa pardon .. üffff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 |Joker| said: E adam en başarılı belediye başkanı anketinde %6 farkla birinci şu an, siz de şikayet ediosunuz. Nasıl iş ya bu :D anketteki o %6 lık oy farkı benim..o kadar da oy verdim tühh..upps :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 yiter bana çektirdiklerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 angarada ulaşım istanbuldan daha pahalı, ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 EGO otobüsleri eheh.. kulağa hoş geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 bişey anlamadım ama akbil kullaın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Burax said: angarada ulaşım istanbuldan daha pahalı, ilginç. aynen öyle valla,hele taksiler.. direk 2 katı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Allah belanızı versin. Hepsi üst üste geliyor. Geçen sene yarı fiyata indi diye otobüs seferlerini indirdi(durdurdu) adi herif. Şimdi bira içip topic okuyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 ankara'da akbil kullancam ben, çok hesaplı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 ankara fail http://i.radikal.com.tr/644x385/2010/06/20/fft5_mf465715.Jpeg http://images.habervitrini.com/haber_resim/melih_gokcek77.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar