LM Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 merhaba arkadaşlar,, oyunguru.com sitesinde 2010 yılının e-spor ödülleri anketi yapılıyor.Sizlerde 5 dakkanızı ayırıp anketi doldurursanız (sc ile ilgili olanları)community e katkıda bulunmuş olursunuz,insanlar türkiyede sc2 ile ilgilenen oyuncular olduunu,bir community nin kurulmaya çalışıldıını farkeder en azından. sitenin ana sayfasında görebilirsiniz anketi,hadi kolay gelsin.
artstvol Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 oy vermekle ve yorum atmakla beraber şunu da söyleyeyim LM. bu ödülün herhangi bir resmiyeti yoktur.gerek o sitenin sahipleri,gerekse ESL Türkiye denen başlangıcı ve ilk baştaki işleyişi resmen ''rezalet'' olan sitenin (su anda iyi durumda bu arada esl tr)kendilerini resmi bir şekilde yazması sizi kandırmasın yani. ben ki hepsiyle muhatap olmuş biri olarak şunu söyleyebilirim; o site ve yandaş siteleri,paticik.com'un saygınlığının 4'te 1'ini bile hakedemez : ) yine de oy atın tabi.
Memphis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ben zaten senden destur almadan atmadım abi oyumu eyv
tonbaliklimakarna Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Burada önemli olan şey saygınlık değil, Paticik'in alanı başka OyunGuru'nun alanı bambaşka bu iki siteyi kıyaslamak saçmalık. Ayrıca OyunGuru tasarım olarak çok iyi olmasa dahi Adeks'in resmi oyunculuk sitesidir ve bugüne kadar düzenlediğimiz organizasyonlarla anketin sonuçlarının geçerli sayılabilecek en resmi şey olacağını söyleyebilirim. Bu arada buradan duyurmak istiyorum ki Adeks 2011 yılında sadece CS odaklı kalmayacak, en büyük hedefimiz StarCraft camiasını geliştirmek ve hatta DreamHack ile anlaşıp hem yazın hem de kışın DreamHack'e Türkiye'den temsilciler göndermek. Ayrıca oyuncuların birbirleriyle kaynaşmaları için LAN partiler ve ödüllü / ödülsüz turnuvalar düzenleyerek topluluğu sürekli bir arada tutmayı hedefliyoruz. Kuracağımız StarCraft II takımıyla da oyuncuların içerisinde olma planımız da bir diğer konu, Yalın (DarkSwArM) önderliğinde kurulacak olan takımımızla CS 1.6 ve CoD4'ten sonra StarCraft II'de de mücadele edip her alanda bir takımımız bulunmasını hedefliyoruz. Çoğu kişi beni tanımıyor, 6 yıldır turnuva organizasyonu yapıyorum sadece Eren (Oyman) gibi eski ve WC3 kökenli İstanbullu kişiler beni tanır, bundan sonraki amacım CS Türkiye'de nereye geldiyse SC2'nin bundan bir kademe daha üste çıkması, ancak bunu oyuncular olmadan yapamam tabii ki, bu mesajı çoğu kişi okumayacak belki ama yine de yazmak istiyorum, eğer ciddi düşünüp hem oyuncular hem de biz organizatörler bu oyun için emek verirsek StarCraft II çok büyük yerlere gelebilir.
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Yanlış topiğe cevap atmanın dayanılmaz hafifliği
inyourmind Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Umarım inşallah bundan sonraki turnuvalar organizasyonlar ligler vs. kitaba uygun yapılır...
Memphis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 inyourmind said: Umarım inşallah bundan sonraki turnuvalar organizasyonlar ligler vs. kitaba uygun yapılır... inanmayan gölge etmesin kardeşim
inyourmind Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Memphis said: inyourmind said: Umarım inşallah bundan sonraki turnuvalar organizasyonlar ligler vs. kitaba uygun yapılır... inanmayan gölge etmesin kardeşim Ben diyorum ankara.......
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Grup önderliğine darkswarm gibi gereğinden fazla egoist birini getiren zihniyetle hiç bir yere varabileceğinize inanmıyorum.
Memphis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Soimyr said: Grup önderliğine darkswarm gibi gereğinden fazla egoist birini getiren zihniyetle hiç bir yere varabileceğinize inanmıyorum. kim sana sormadı zaten inanıyomusun die panpaa =)
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Memphisim canım benim, forum ortamı falan kendi görüşlerini yazıyorusn sormasıan gerek yok panpaa. sormasına yerine sormasıan yazmışım, aman tanrım, tüm argümanım çürüdü. (biri çıkıp elbet daha düzgün yazamıyorsun diye trollemeye kalkcak simdiden yazmış olayım)
VoodooRush Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Soimyr said: Memphisim canım benim, forum ortamı falan kendi görüşlerini yazıyorusn sormasıan gerek yok panpaa. sormasına yerine sormasıan yazmışım, aman tanrım, tüm argümanım çürüdü. (biri çıkıp elbet daha düzgün yazamıyorsun diye trollemeye kalkcak simdiden yazmış olayım) Ya da direk iki harfin yerini değiştirip bir şey olmamış gibi devam edebilirdin.
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Anket güzel olmuş fakat daha detaylı ve bilgilendirci olsaymış keşke. Mesala yılın oyuncusu anketini ayrı bir sayfa açıp hangi oyuncu niye aday gösterildi detaylarıyla yazsaydınız. İnsanlarda okuyup ona göre yorum yazsaydı. Mesala orda countercılar sccilerle sccilere counterılara oy vermez. Doğal olanıda bu o countercı niye oraya aday olmuş yada scci niye aday 2 tarafta birbirini tanımaz.
Tempest Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 İşe profesyonel anlamda bakan insanların el atması güzel.İşallah bu oyunla yakından uzaktan ilgisi olmayan adamların sırf forumu trollemek için attığı mesajlar sayesinde kaçırmayız :)
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Yani neresinden bakarsak bakalım Türk Starcraft camiiası için hayırlı bir olay. Yarın öbür gün LAN'dan (her ne kadar oyun LAN'ı destetklemese de biz destekleriz hehe) bir turnuva düzenlenir; insanlar bir araya gelir. Community sağlamlaşır vs vs. Alesta kapanalı seneler oldu. Yeni bir mekan lazım zaten.
xunn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Gimli said: Yanlış topiğe cevap atmanın dayanılmaz hafifliği Dedim bu adamın burada niye postu var.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Swarm a ve ekibine bol şans.
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 chrisin lanlarına düzenli katılırsanız kaçmaz merak etmeyin
tonbaliklimakarna Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Bundan sonra dövseniz de kaçmam. Oyunun LAN desteği olmasa da biz en azından topluluğu bir araya getirmek için (tabii illa birbirinden nefret edenler vardır) Adeks'in bağlantılarını sadece turnuvaya ayırıp Adeks buluşmaları ve LANları düzenleyeceğiz, umuyorum ki sponsor buluruz, katılım yüksek olur ve biz de güzel ödüller dağıtabiliriz. Bunun yanı sıra DarkSwArM konusuna gelince, tek bir kişi laf atmış ama yine de cevaplayayım kendisi Adeks'in yıllardır müdavimi olan birisi ve O'nu oldukça iyi tanıyoruz, gerek oyunculuğu gerek kişiliği düzgün bir insan bana göre ve güvendiğimiz bir insan olduğu için de başlangıcı kendisiyle yaptık, bizim önceliğimiz Adeks'in kimliğine yakışacak kişiler, dolayısıyla egoist olduğu görüşüne katılmıyorum.
tonbaliklimakarna Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Oymanq said: Anket güzel olmuş fakat daha detaylı ve bilgilendirci olsaymış keşke. Mesala yılın oyuncusu anketini ayrı bir sayfa açıp hangi oyuncu niye aday gösterildi detaylarıyla yazsaydınız. İnsanlarda okuyup ona göre yorum yazsaydı. Mesala orda countercılar sccilerle sccilere counterılara oy vermez. Doğal olanıda bu o countercı niye oraya aday olmuş yada scci niye aday 2 tarafta birbirini tanımaz. Sağ ol Eren, anketin öyle olmasının sebebi seçilen kişinin "yılın oyuncusu" olması, yılın SC2 oyuncusu ya da yılın CS oyuncusu değil, tüm oyunları kapsıyor, yılın sporcusu gibi. Bu sene böyle oldu çünkü hem SC2 topluluğu bizi çok bilmiyor hem de biz onları ama yine de oylamaya hiç eklememek haksızlık olurdu, ben de isterdim ayrı ayrı kategorilerde oylamalar yapalım ya da tüm oyuncular her oyunda bilgili olsun ama şu an elimizden gelen bu, umarım gelecek sene daha büyük bir kitleye ulaşıp çok daha detaylı bir anket yaparak ortaya herkes tarafından kabul gören sonuçlar çıkartırız.
Seele Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 bana göre "yılın oyuncusu" o oyuncunun basarilari (turnuva, maclar vs) ve kisiligi efendiligi ile kendini göstermesidir. Bu baglamda oylamaya katilanlar diger oyunculari ne kadar taniyor, oyunculugu hakkinda ne biliyor. Her acidan sonuclari ciddiye alinmayacak bir anket.
huun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 düzeltilir işin o kısımları zamanla. bahsi geçenlerin gerçek olduğunun herkes farkındadır zaten. ben de girdim herşeyde sc ile ilgili olanlara oy attım TSL harici, diğer oyunlarla ve topluluklarıyla ilgim olmadığı için. TSL bence gerçekten güzel bir organizasyon oldu.
tonbaliklimakarna Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Seele said: bana göre "yılın oyuncusu" o oyuncunun basarilari (turnuva, maclar vs) ve kisiligi efendiligi ile kendini göstermesidir. Bu baglamda oylamaya katilanlar diger oyunculari ne kadar taniyor, oyunculugu hakkinda ne biliyor. Her acidan sonuclari ciddiye alinmayacak bir anket. Buna ben de katılıyorum ancak tek bir kategoriye takılmamak gerek, şu anda Türkiye'de en çok üyesi olan oyunculuk sitesi OyunGuru ve en azından bu bir ölçü.
Öne çıkan mesajlar