hiposin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 15-30 arası parayla alınan puandan bol olan /veya heroda alınmış olabilir kullanışlı herolar ise runeler duzgun dizilmiş(oyle birşey vardı galba sanki hani ) eskiden oynuyodum bırakmıştım donmek istiyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?27,5278346 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 tam da satan varken gelmiş yalnız. güzel denk düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 satanı kaçırmamışlar mıydı harraslayarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ordaki doruk charı satarmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ahhaha satmaya çalışana lol falan demiştik, şimdi de almak isteyen çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 rofl ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 satın almak istiyorsan kızla konuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 yuksek linsans harici kızlarla konusmuyorum kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 bi tane hesap var lvl 18, assasin master yi skini ve 7-8 tane champ var içinde, free champlarla beraber 12-13 tane oynayabileceğin karakteri var. 40 lira olur. diğer hesap lvl 30, free champlarla beraber 33 adet karakter var içinde, ranked ratingi 1250-1300 arasında şu an bronz madalyası falan var. kayle, tribal ryze skinleri var. fiyat teklifi için öm gönderebilirsin. bi de kendi hesabım var ama onu satmam arkadaş listeme acıdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 30 level charı 80 e satarmısın? anında alırım ziraat bankası hesabın ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 80 olmaz çok az. karakterleri 5 liradan saysan kafadan 150 eder zaten üstüne kasması vs var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 telefon numaranı gonderirsen arıyım konusalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 parayla alınan puan nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 doruk telefon numaranı mesajlarmısın bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 xaty said: parayla alınan puan nasıl oluyor? puan biriktirip alınıyor tüm herolar. ben öyle 11 tane aldım. günde iki oyun oynarak iki günde en ucuz adamı, bir ayda en pahalı adamı alabilirsin. fiyatı karakterin iyiliği ya da kötülüyle ilgili değil, nereden çıkıyor bilmiyorum fiyatlar. ashe mesela turnuvaların en çok kullanılan, en başarılı karakteri ama en ucuz karakterlerden. 4 farklı fiyat dilimi var, her biri bir öncekinin iki katı olan. Eğer ben kasamam diyorsan (ki lvl 30 olana kadar gelen puanlarla istediğin 10 adamı rahat alırsın) 5-15 tl arası ücretlerle de alabilirsin karakterleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 fiyatlar open beta nın lik cıktıgında characterin oynanma zorluguna gore idi neyse.. doruk'un 30 level characteri yarın alıyorum hayırlı olsun diyelim arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 parayla puan almak ilginçmiş, hero alırsın, rune alırsın, kredi alırsın, oyun içi para olur ondan alırsın tamam da puan farklı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 puan değil zaten. yanlış anlatmışım biraz. bir ıp var, bunu oynayarak kazanıyorsun ve karakter ile rune alıyorsun onunla. bir de rp var, onu parayla alıyorsun ve karakter ile karaktere skin alıyorsun onunla. Yani oyunu etkileyen runeler kesinlikle parayla alınmıyor. karakterde küçük bir kesim dışında genelde en fazla 2 hafta ile alınıyor. çok iyi karakterler Ashe gibi, Sivir gibi 3 oyunla alınıyor. oyunda %80 ağırlıkla kullandığım bir karaktere (Sivir) skin ve hesaba xp boost aldım, başka para harcamadım ben. xp boost ile bir haftada lvl 10'dan 27'ye geldim. Bir de her hafta her fiyattan 5 karakter herkese açık. öyle deneyebiliyorsun da almadan önce. her karakter geliyor en fazla 2 ayda bir. popüler karakterler her ay iki hafta bile geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aethra Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Benim de var lvl30 içinde bütün runeler tier3 hp verenlerden artı 3 tane de quintesence en yüksek hp veren tier3 den var, toplam 177hp geliyor mavi rune slotları henüz boş. artı 16 tane de hero açtım. artı 7k ip var. almak isteyen çıkar mı acaba kaça gider?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ALINDII""""" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar