-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 /discuss Uploaded with ImageShack.ussene 2011 olcak ben hala tek seferde foto koyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 kuzey ırak'ta özerk olarka böyle bir yönetim var su an. herşeyi türkiye'ye yontmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 hon forumlarında spamlamışlardı neden bizim bayraaamız yok diye. koymuşlar demekki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 salakça bi karar olmuş, türkiye'den hatırı sayılır sayıda oyuncuları var, oyuncu kaybetmelerine sebep olacaktır bu hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 kürdistan bayrağı var diye oyun oynamayacak adam oynamasın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 geçersiz argüman, biri de çıkar, ' "kürdistan bayrağı var diye oyun oynamayacak adam oynamasın zaten" diyecek adam oynamasın zaten' der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 oyunu niye oynuyorsun, zevk almak eğlenmek iyi vakit geçirmek için değil mi ? e o zaman böyle eften püften şeyler kimseyi germemeli. semih cumhuriyetinin bile bayrağı var kürdistan bayrağı olsun olmasın kime ne zararı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 kürdistan bayrağı var diye bırakacak adamın mantalitesi şu şekilde olur: "kürdistanı tanıyan ve destekleyen adamlara para kazandırmak istemiyorum." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 şirket bazında düşünürsek o ayrılacak oyuncular zaten 30 dolar verip oyunu aldılar. ilerde ek para vermeyeceklerine göre bırakmaları şirket için pek birşey ifade etmeyecektir. ha dersin ki o bırakanlar başkalarını başlatmaz yada başlayanları bıraktırır. ha orasını bilemem işte ama o kadar çok olacağını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 kürdistan nere beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Pickles said: şirket bazında düşünürsek o ayrılacak oyuncular zaten 30 dolar verip oyunu aldılar. ilerde ek para vermeyeceklerine göre bırakmaları şirket için pek birşey ifade etmeyecektir. ha dersin ki o bırakanlar başkalarını başlatmaz yada başlayanları bıraktırır. ha orasını bilemem işte ama o kadar çok olacağını sanmıyorum ilerde hiç harcama yapmayacak olsalar bile bi anda atıyorum 10k oyuncunun oyunu bırakması oyunu ve adamların kazanacakları parayı etkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 bence oyuncuların nabzını yoklamışlardır bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 hon oynayan türk sayısı max 2 bindir.türklerin coin almıycağınıda hepimiz bildiğine göre ve bu 2 binin sırf bayraktan dolayı bırakmayacağına göre pek bi zarar etmez firma.dota2 çıkana kadar son çırpınışları firmanın dota2 çıkınca daha oyuncusu kalmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 kürdistan bayraklıları yenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 adamlar her platformda kendilerini tanıtıyorlar helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 pkk bayrağı koydurtmadıklarına dua edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Kürdistan (Arapça: كردستان, Farsça: کردستان, Kürtçe: Kurdistan / کوردستان), Kafkaslar'ın güneyi ve Orta Doğu'da, Azerbaycan, Ermenistan, Irak, İran, Suriye ve Türkiye'ye ait toprakların bir kısmını kapsayan coğrafi[1] bölge.[2] wikipedia bile kabul etmiş sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Esnaf said: hon oynayan türk sayısı max 2 bindir.türklerin coin almıycağınıda hepimiz bildiğine göre ve bu 2 binin sırf bayraktan dolayı bırakmayacağına göre pek bi zarar etmez firma.dota2 çıkana kadar son çırpınışları firmanın dota2 çıkınca daha oyuncusu kalmaz zaten 2000 mi? LOL patide 100 kişi çıkar abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 uzaylılar kürtmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Pickles said: Kürdistan (Arapça: كردستان, Farsça: کردستان, Kürtçe: Kurdistan / کوردستان), Kafkaslar'ın güneyi ve Orta Doğu'da, Azerbaycan, Ermenistan, Irak, İran, Suriye ve Türkiye'ye ait toprakların bir kısmını kapsayan coğrafi[1] bölge.[2] wikipedia bile kabul etmiş sdfsdf abi wikipediadaki herseyin dogru oldugunu dusunmeyin artik nolur. bunu bu bilgiden bagimsiz bir sekilde soyluyorum. dogru ya da degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 o wikideki her hafta değişiyor :D haftaya bir daha değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Bittus said: abi wikipediadaki herseyin dogru oldugunu dusunmeyin artik nolur. bunu bu bilgiden bagimsiz bir sekilde soyluyorum. dogru ya da degil şaka yapıyorum be usta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 vikide herşey tartışılıyor ve bütün insanların yorumuna açık . Yanlış birşey varsa düzeltiliyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 yanlış ne abi ettiğin laf mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 bi sn beyler henüz fededen gerizekalıca esprili bi yazı yazılmamış topice kesin bişi yok yani bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar