Biotar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Şimdi hatunla aram biraz soğuk, bu gün yılbaşını geçirmek için izmire gidicek. Bende klasik otogar'a geleyim bırakayım önerisinde bulundum. Bu öneride ne zaman bulunsam, ''Yok ben kendim giderim, teşekkür ederim'' tepkisiyle karşılaşmaktayım. Yine aynı tepki geldi. Bu tepkiye karşılık, onu yolcu etmeye geldiğimde sevindiğini direk belli ediyor ama. O noktaya gelene kadar adamın canını sıkıyor. Şimdi yine aynı tepkiyi verdi.İçimde bir ses sürekli ''Olm, seviniyor işte sen onu yolcu etmeye gidince git'' falan diyor. Ama yerimden hiç kalkasım gidesim yok. Anlamadığım bir şey de beni tutuyor. İçimden farklı bir ses ''Gitme olm, gelmeni istiyorsa diyecek'' gibi bir şey de demiyor. Sadece gidemiyorum. Şimdi ne yapsam acaba. içimde ki sesi mi dinlesem. Yoksa o öyle bağırmaya devam etsin, zaten bedenim yerinden kalkmaya hiç niyetli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 bazen kadınların hayır demesine bakmadan yapmak lazım bazı şeyleri. BAZI ŞEYLERİ ama. hayvanlığın lüzumu yok. otogara bırakmak da güzel bir şey. o istemese de yap mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Valla bir değil, iki değil, üç hiç değil. Sürekli aynı muhabbet sıkıldım bende bir noktada. Eğer bunun tribini yersem de, bir ton laf sıralarım, gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 abi halin yoksa gitmek istemiyosan ve kendi başına gidebilecek durumdaysa nesini büyütüyo ki? bırak gitme ya büyüsün şu "hatun" milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 nomsaR said: abi halin yoksa gitmek istemiyosan ve kendi başına gidebilecek durumdaysa nesini büyütüyo ki? bırak gitme ya büyüsün şu "hatun" milleti. (tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 kadınların fix cümlesi o. ne zaman birşeye gerek yok kalıbı eklenirse o zaman bil ki o derhal yapılmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 abiiiii OYUNA GELME!! ADAM OL! 1. rasmon izmir'de 2. adam yakışlıklı 3. sen kızı izmir'e yolluyorsun O_O! hata yapma olm! bi de thumbs up falan koymuşsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 rasmonun bi postu vardı bide. erkek arkadaşı olan kızlara yazmaya bayılırım tarzı. ben olsam gider döverim rasmonu sonra hatunu izmire yollarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 dasaaa said: abiiiii OYUNA GELME!! ADAM OL! 1. rasmon izmir'de 2. adam yakışlıklı 3. sen kızı izmir'e yolluyorsun O_O! hata yapma olm! bi de thumbs up falan koymuşsun!hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Benim zaten gidesim yok. Rasmon'un büyümeli hatun milleti lafı her türlü thumbs up ı hak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Ohooo hatun alıştırmış seni kuklası yapmış , naz , kapris bombardımanına tutmuş tasmayı eline almış. Edt: Şey yap mesela mesaj at "Kusura bakma gelemedim bu sefer" de.Hem hatun sevindirik olur hemde sen rahatını bozmassın.Gerçi bu öneri ile üstteki kukla benzetmem ile çeliştim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 nomsaR said: abi halin yoksa gitmek istemiyosan ve kendi başına gidebilecek durumdaysa nesini büyütüyo ki? bırak gitme ya büyüsün şu "hatun" milleti. abi büyümekle ne alakası var, sevgilinse gelmeni bekler, gelmezsen sorun eder tabi, hakkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 beyler bi saniye yazıcam da otobüs firmalarını arıyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Abi birgün şöyle tam "Yok yea gerek yok ki ahihihi" derken cümlenin yarısında dönüp gidicem çok mutlu olucam. Ama seven yürek kaldırmıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Biotar said: Valla bir değil, iki değil, üç hiç değil. Sürekli aynı muhabbet sıkıldım bende bir noktada. Eğer bunun tribini yersem de, bir ton laf sıralarım, gibime geliyor. karşılığında onun sıralayacağı 3 ton lafa hazırlıklı olman ve bunu göze alman gerekiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Git git 10gün triple uğraşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 xunn said: Abi birgün şöyle tam "Yok yea gerek yok ki ahihihi" derken cümlenin yarısında dönüp gidicem çok mutlu olucam. Ama seven yürek kaldırmıyor işte. Ah nasıl yapılası birşey de.. Bak bu üşengeçlik halinden çık ve otogara git vakti gelince. Gitmezsen durum hiç iyi değil.. Aman diyim Rasmon da otobüs firmalarını araştırıyor zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Gitti beyler, tamam sorun kalmadı, ben de uğurlamaya gitmedim, onun yerine oturup Trackmania oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 aha rasmon kazandı gerisi kaybetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 doğru olanı yaptın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Biotar said: Gitti beyler, tamam sorun kalmadı, ben de uğurlamaya gitmedim, onun yerine oturup Trackmania oynadım. Gerçek bir erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 hacı seni yormak istemio, gelince mutlu oluo? bunu ben de herkese yapıorm mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Kizlar sizin icin istemedigi halde onca sey yapiyo, siz bi yolcu etmeye gitmiyosunuz. Sonra da ben bu kizlari anlamiyorum. Hep bana hep bana olmaz ki bu kadar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 said: Kizlar sizin icin istemedigi halde onca sey yapiyo hangi ülke be orası.. türkiye olmadığı kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Biotar said: Şimdi hatunla aram biraz soğuk, bu gün yılbaşını geçirmek için izmire gidicek. Bende klasik otogar'a geleyim bırakayım önerisinde bulundum. Bu öneride ne zaman bulunsam, ''Yok ben kendim giderim, teşekkür ederim'' tepkisiyle karşılaşmaktayım. Yine aynı tepki geldi. Bu tepkiye karşılık, onu yolcu etmeye geldiğimde sevindiğini direk belli ediyor ama. O noktaya gelene kadar adamın canını sıkıyor. Şimdi yine aynı tepkiyi verdi.İçimde bir ses sürekli ''Olm, seviniyor işte sen onu yolcu etmeye gidince git'' falan diyor. Ama yerimden hiç kalkasım gidesim yok. Anlamadığım bir şey de beni tutuyor. İçimden farklı bir ses ''Gitme olm, gelmeni istiyorsa diyecek'' gibi bir şey de demiyor. Sadece gidemiyorum. Şimdi ne yapsam acaba. içimde ki sesi mi dinlesem. Yoksa o öyle bağırmaya devam etsin, zaten bedenim yerinden kalkmaya hiç niyetli değil.ya kızın yaptığı şımarıklık başka birşey değil,gitmemen doğru kendi bilir sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar