Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Rehine Öldürüldü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
xharloan almam sevmiyorum istemiyorum.. dondurma'da algida kola'da coca cola bunlardan şaşmam başkasını da denemem istemiyorum güvenmiyorum vazgeçmiyorum..
ayrıca- coca cola -bursa- ford -kütahya- levi's- sanırım adapazarı- bu şekilde olanları da var dimi? işsizliğin neden illaki yabancı markalar değil..[signature][hline]Allah kahr bela..
kalh!ae
Mesaj tarihi:
Bu arada öldürülen rehinenin yüzünde bir korku belirtisi görmedim, ne bir yalvarış ne de bir yakarış. Dimdik, sessizce ve yüzünde bir korku ifadesi olmadan öldürülen ilk rehine.
Mesaj tarihi:
ya olay gene özenle yapımda iş ciddiyetine falan bağlı yabancılar abd falan özenle işini yapıo kaliteli yapıo ciddiye alıor ondan da çok tutuyor bizimkiler ordan mal kaçırıyım burda kar yapıyım düşüncesinde çoğunlukla...[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Mesaj tarihi:
amam mesela tekstil de falan gayet iyiyiz ve bizde türk malı kullanıoruz o dalda ama sağlık konusunda özen gösterilmiyor[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Mesaj tarihi:
çok yazık.

bunu yapan adam kendine müslümanım diyememeli.

o adam ırağa kellesi koltuğunda zevkinden gidiyo sanki,evdeki çocuklarına ekmek kazanmak için gidiyor,ailesine ne olacak,ona silahı tuturken hiçmi düşünmediler geride kalanları.

olmamalı olmamalı,böyle olmamalı.[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Mesaj tarihi:
ailesinden bir yakını gözyaşları içinde lütfen ırağa çalışmaya gitmeyin ayakkabı boyayın ama gitmeyin diyordu.. hiç birşey hayatını riske atmaya değmez.. özellikle ırakta iş gibi komik birşey.. absoluta umarım bişi olmaz bari.. ABSO GO HOME ULA![signature][hline]Allah kahr bela..
kalh!ae
Mesaj tarihi:
said:
yeahh1986, 02 Ağustos 2004 14:02 tarihinde demiş ki:
Var mı yerli malı almak isteyen, herkes altında nike, bir yabancı gösteriş budalası. Adam gibi Türk oyunu var, adam gibi Türk filmide var. Vestelin ürettiği bilgisayar kullanıyorum yaklaşık 6 yıldır bakıma gitmedi. Sefalet; oyun,bilgisayar ile oluyorsa ne güzel şey.

adam gibi türk oyunu var demişsin de söyler misin?
adam gibi türk filmi olduğunu biliyorum ama diğer ülkelerin filmleriyle karşılaştırılamayacak kadar gerideyiz (özellikle amerika) Vestelin ürettiği bilgisayar demişsin de parçalar vestelin mi?
intel kullanmıyor musun? Vestelin ürettiği bilgisayar ne demektir yahu? windows yok mu bilgisayarında? Pencereler mi var?[signature][hline]"Mph Rmph !!"

Prawler, 30 Temmuz 2004 02:04 tarihinde demiş ki:
Finalın soruları abidik gubidik
Mesaj tarihi:
said:
Xharloan, 02 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki:
eagle_dnz o zmn türk mantığı deği$medikce boylemi kalacaz :(

herşey eğitimde bitiyor

eğitim alamadıkça sağlıklı düşünemeyiz hep kolay paranın düşüncesi sarar beynimizi ve insan sağlığını hiçe sayarız yaptığımız işe özen göstermeyiz malzeme kaçırırız bina çöker kimyasal madde koyarız adam zehirleriz vs.

önce eğitim eğitim olcakki milletimiz insan hayatına değer verilmesi gerektiğini anlıcak birbirine hoşgörülü olcak...

bu olmazsa maalesfe böyle kalıcaz

bizim görevimizde iyi eğitim alıp bu bilincimizi kaybetmeyip bunu sorumlu olduğumuz kısımlara yani cocuklarımıza torunlarımıza falan aktarmak daha ilerisi çok zor[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Mesaj tarihi:
direkt amerika ve türkiye başındakilerine laf ediliyor inanılmaz birşey. ben de sevmiyorum her iki ülkenin başındakileri de çekip adamı öldüren mi daha suçlu onları mı.

böyle şerefsizleri canlı canlı gömeceksin toprağa aklına gelen bütün sadistlikleri yapacaksın. ulan şerefsiz sen kimsin be. bi de müslümanım allaha inanırım diye geziniyorsun ortada. offf of
Mesaj tarihi:
kalite standartları rayına oturursa düzelir.
TSE ye büyük iş düşüyor bu yüzden.

Çok basit gibi gelen bir hadise bu kalite standardı oysa bir pazarda ki malın hayatını belirliyor.

Duygusal ve demogojik yorumlarla olaya yaklaşmamaya çalışalım.

Bush'a hakaret etmeklede ölen geri gelmez. İsim Bush olmasın John olsun farketmez. Ülkeler kendi hedeflerini izlerken zaiyatları da belirlerler ve ona göre ilerlerler.

Kimseyede şunu aldın yuh diye eleştiride bulunmamak lazım hele hele şimdi ki dönemde millete hizmet amacı ile bakan olanların bir günde 4 şirketi olmasına, oğlunun ehliyetsiz araba kullanırken bir opera sanatçısını öldürmesine ses çıkarmadıysanız.
Hele hele ki o oğulun babası belediye başkanı olduğundan buldozer ve grayderlerle o yolda ki fren izlerini silmek için asfalt parçalandıysa hiç konuşmamak lazım.

Ekmek parası demogojisine geldikte, adam tercih yapar, az kazanmayı seçer gitmez Irağa.

Bu arada müslüman kardeş tanımlamasına hala inanan kaldı mı onuda merak etmekteyim ya hadi neyse...[signature][hline]sonunda yeniledim.
Mesaj tarihi:
özür dilerim ama orada bir savaş devam ediyor ve saldırıya uğrayan konvoy amerikan üssüne malzeme taşıyor. Kısaca tamamen askeri bir hedef. Gidip amerikan ordusuna asker yazılmak ile onlara mal taşımak arasında bir fark yok ki.

Evet biliyorum onlarda ailelerine ekmek götürmek için gitmişlerdi ama riski de biliyorlardı. Evet yine biliyorum amerika ortadoğudan defolmadan daha çok kan akacak. Bu ölen ne ilk kişi ne de son.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
eagle_dnz çok haklısın bizim i$imiz çok zor fakat yapabileceğimizede inanmıyorum bütün türkler artık boyle kalıpla$tık gidiyoruz belki sen ben boyle dü$ünüyoruz ama belki seneye boyle dü$ünmeyecez peki neden? ya$am tarzımız belki bizi bunlara surukleyecek $imdi bizimde yapabilecğeimiz bir$ey yok.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
fedaykin, 02 Ağustos 2004 14:14 tarihinde demiş ki: Evet yine biliyorum amerika ortadoğudan defolmadan daha çok kan akacak. Bu ölen ne ilk kişi ne de son.

e buda imkansız gibi gozukuyor o zaman bu tür olaylara alışmamız gerekecek.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
DeLiDuMRuL, 02 Ağustos 2004 14:17 tarihinde demiş ki:
valla fedaykin bir Turk dunyaya bedel benim icin nasil elin ameriklisi icin boyleyse, o yuzden onlar 1 Turk oldurur ben nukleer atalim derim kafalarina.

bende coşmasak derim :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"

[Bu mesaj fedaykin tarafından 02 Ağustos 2004 14:20 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...