horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 eheh. aynı şeyi ülkeri için de söylüyo musunuz onu merak ediyorum. tepkin varsa gösterirsin. bir bireyin yapabileceği şeyler bellidir. herkes kendi imkanı dahilinde iş yapar.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Hayır anlamıyorum konuyu alevlendirmek için neden benim yatmamı bekliyorsunuz. Sonra sabah sabah sayfalarca yazı okuyup aklımda kaldığı kadarına cevap yazmak zorunda kalıyorum :) Öncelikle Sam iş yerinden çıkıp eve döndüğümde bir baktım ki 8 sayfa boyunca aynı şeyler söylenmiş hem de yanlış olduğu biline biline sadece tartışmış olmak için. O sebepten bu saçma sapan tartışmayı kesmenin en mantıklı yolu akıllı uslu yazı yazmaktan değil bir iki regal çakmaktan geçer ve bende onu yaptım, gerekirse yine yaparım. Yazımın içeriğine kayda değer bir eleştiri gelebilmiş mi, hayır. Tarzı yeterince etkili olmuş mu, evet. O zaman başarılı bir yazıdır ve de gereklidir. Bu tartışmanın ortasına iki hehe iki hoho bir dozda nasılsa şu benim yerime bir şeyler söyler artı bilemem kaç diyerek hiçbir içerik katmadan girmeye benzemez. Şimdi gerçek konumuza dönersek birinci körfez savaşı öncesinde Irak Türkiye için bir tehdit miydi, PKK'yı mı destekliyordu yoksa şeriatçı militanları mı? Birinci körfez savaşı öncesi Kuzey Irak'ı inceleyecek olursanız ne o bölgede ki Kürtlerin ciddi bir bağımsızlık mücadelesi olduğunu ne de PKK'nın orada barınabildiğini görebilirsiniz. Ancak ilk körfez savaşı sonrası o ilginç yamuk yumuk 36. paralelin kuzeyine konulan uçuş yasağı sonucu hem oraya PKK yerleşti hemde yerel kürt gruplar serpilip gelişerek bugün bağımsızlık taleplerini dillendirecek kadar güçlendiler. İslami unsurlara gelecek olursakta, İlk körfez savaşı öncesinde ortadoğunun en modern, en ilerici laik devletlerinden birisi olan Irak'ta şeriat en ufak bir tehdit değil iken ilk körfez savaşı ve sonrasındaki ambargo ile gelişip serpilen radikal islami akımlar Saddam'ın devrilmesi ile kontrol edilemez boyutlarda güçlenmiş ve günümüzde neredeyse ülkede yönetimi ele geçirecek boyutlara gelmişlerdir. Peki hem bu Kürt sorunu olsun hem Radikal İslamcılar sorunu olsun Saddam iktidarda olsa, Amerika oraya müdahale etmemiş olsa hala başımızda bir bela olarak bulunuyor olurmuydu, kesinlikle hayır. Bu çok yakındığımız belaları başımıza musallat eden Saddam değil Amerika'dır. Önce amerikanın başımıza bu grupları musallat edip sonra onları kontrol altına almaya çalıştığı için bizde takdir toplamasını beklemek en basit ifadeyle saflık olur. Evet Amerika'ya karşı savaşan gruplar veya Saddam sütten çıkmış ak kaşık veya müttefikim olabilecek insanlar değil ama Amerika kadar büyük düşman olmadıkları ve amerika kadar sistematik bir şekilde kan dökmeyi beceremedikleri aşikar. Peki ben neden küçük caniye karşı büyük caniyi destekliyeyim. Hele birde o küçük cani zamanında benim için tehdit değilken onu tehdit haline o büyük cani getirmişse...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" [Bu mesaj fedaykin tarafından 03 Ağustos 2004 09:01 tarihinde değiştirilmiştir]
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: MaLDoRoR, 03 Ağustos 2004 02:38 tarihinde demiş ki: Forumlarda yazdığımda birçok kişinin "açıklamalı" yazılmadığı zaman anlamadığını bildiğim için böyle bir anlatımı seçtiğimi söylemiştim daha önce... Şu anki halini bilenler o zamanki halini bilemeyebilirler ve bunu daha basit anlatmaya çalıştım. Ama neyse önemli değil. Anlatmak istediğim sence anlaşılmamış olabilir sorun değil. Bundan sonra seninle bir tartışmaya girersem eğer daha dikkatli yazarım. Maalesef forumlarda insanların ,amiyane tabiriyle, sidik yarıştırma huyu olduğunu unutmuşum. Bu her zaman fikir savaşının önüne çıkıyor. Aslında anlatmak istediğimi anladın ama nedense bunu bir koz olarak kullanıup kenbdini ön plana çıkartmak daha eğlenceli geldi sana. Tartışmanın herhangi bir yerinde sana fikirler dışında bir şey yazmadım ama inatla sen buna devam ediyorsun ki bu da biraz önceki yarışmanın bir parçası, kusura bakma o tür yarışlara girmeyi sevmiyorum, sen daha uzağa işeyebilirsin, buyur. ne diyosun ya bi yerde bilgiyi birikimi soz konusu ettin, sonra bilgi birikim olayinda one surdugun tezi olmayan seylerle desteklemeye kalktigini ortaya koyunca sidik yarisi oldu. sonra basladin iste sen soylesin ben boyleyim bir de annelik yapmaya artik sen yat diye.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: horacegoesskiing, 03 Ağustos 2004 03:21 tarihinde demiş ki: ? öyle diil çünkü? ya amerikalılar ve ıraklılar; ya da ıraklılar ve türkler ölücek diye bi durum yok çünkü... öyle olsa bile, ben orada savaşa girmiyorum diye orda vahşet olmasına sevinemem. sevinirsem insanlığımdan kaybederim. hatta bak amerikanın dünya jandarmalığı hadisesine. ne kadar kahramanca. başkalarının ölümündense kendi askerlerini gönderip, onların ölümüne rağmen huzur sağlamayı yeğliyor. mesela yani. gerçekten böyle olması gerekirdi durumun. askere gittiginin 1. ayinin sonunda sevinirsin. cunku aksi takdirde bir iki yillik evli halin ve evdeki cocugun varken allahin yanar doner iraklisiyla savasmaya bagdata yollanabilirdin. o zaman ailen de sen de farkli dusunurdunuz.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: fedaykin, 03 Ağustos 2004 08:45 tarihinde demiş ki: Şimdi gerçek konumuza dönersek birinci körfez savaşı öncesinde Irak Türkiye için bir tehdit miydi, PKK'yı mı destekliyordu yoksa şeriatçı militanları mı? Birinci körfez savaşı öncesi Kuzey Irak'ı inceleyecek olursanız ne o bölgede ki Kürtlerin ciddi bir bağımsızlık mücadelesi olduğunu ne de PKK'nın orada barınabildiğini görebilirsiniz. Ancak ilk körfez savaşı sonrası o ilginç yamuk yumuk 36. paralelin kuzeyine konulan uçuş yasağı sonucu hem oraya PKK yerleşti hemde yerel kürt gruplar serpilip gelişerek bugün bağımsızlık taleplerini dillendirecek kadar güçlendiler. goremeyiz arkadasim. bizim o donemlerde askere giden gelen arkadaslarimiz, orada ayagi olan abilerimizin de dogruladigi gibi pkk hem suriyeden hem iraktan geliyordu, ancak iran temiz cikar o da sinirindan sizan pkkli sayisi soyle 10-20 oldugu icin. paralel olayindan sonra bosluk bulunca artik kendilerine kucuk alaylar kuracak imkani elde ettiler aleni olarak. fark bu. yoksa zaten kamplari vardi. said: İslami unsurlara gelecek olursakta, İlk körfez savaşı öncesinde ortadoğunun en modern, en ilerici laik devletlerinden birisi olan Irak'ta şeriat en ufak bir tehdit değil iken ilk körfez savaşı ve sonrasındaki ambargo ile gelişip serpilen radikal islami akımlar Saddam'ın devrilmesi ile kontrol edilemez boyutlarda güçlenmiş ve günümüzde neredeyse ülkede yönetimi ele geçirecek boyutlara gelmişlerdir. oooooooooooo evet abi. baas partisi icerisinde iskenceciliginin iyiligi sayesinde yukselmis, muhaliflerini konusturmak icin gozleri onunde 4-5 yasinda cocuklarina iskence yapma metodu kullanan bir orospu evladinin ulkedeki birkac yuz bin muhalifi hapishanelere tiktirip iskence ettirip kaybettirdigi, yuzde onlara oynayan bir sunni azinligin baski ile tum diger gruplari kontrol ettigi ve onemli gorevlerin hepsini elinde tuttugu, essek evladinin piclerinin idarelerinde olan spor takimlarina gol atamadilar diye iskence yaptirdigi, kendi vatandasina gaz atan, modern, ilerici, laik bir devlet. adam mi kandiriyosun fedo ? said: Peki hem bu Kürt sorunu olsun hem Radikal İslamcılar sorunu olsun Saddam iktidarda olsa, Amerika oraya müdahale etmemiş olsa hala başımızda bir bela olarak bulunuyor olurmuydu, kesinlikle hayır. Bu çok yakındığımız belaları başımıza musallat eden Saddam değil Amerika'dır. Önce amerikanın başımıza bu grupları musallat edip sonra onları kontrol altına almaya çalıştığı için bizde takdir toplamasını beklemek en basit ifadeyle saflık olur. evet abi bu supermis. ben de bundan sonra boyle desteklenmeyen argumanlari kullanacagim. eder mi ? hayir. ve iste oyle de allah vardir seklinde konusacagim. nasil musallat eden amerikadir kardesim pkk liderleri sscbde egitiliyordu be ! illaha bir sekilde amerikayi suclayacaksan ota boka o zaman bi ilinti kur. evet irakta sorun oldugu icin pkk kuruldu degil mi 80 de. yani saddam bi an bos bulundu, normalde musaade etmezdi aman hic oyle bir olaya, onun gafleti sirasinda kurdular. yoksa bizim en bi has dostumuzdu saddam hep iyiligimizi istemistir. said: Evet Amerika'ya karşı savaşan gruplar veya Saddam sütten çıkmış ak kaşık veya müttefikim olabilecek insanlar değil ama Amerika kadar büyük düşman olmadıkları ve amerika kadar sistematik bir şekilde kan dökmeyi beceremedikleri aşikar. Peki ben neden küçük caniye karşı büyük caniyi destekliyeyim. Hele birde o küçük cani zamanında benim için tehdit değilken onu tehdit haline o büyük cani getirmişse... arkadasim benim bildigim de senin askerligini bir karakolun cavusu olarak yaptigin ve bu karakolun irak icerisinde bulunmadigidir. bambaska telden calardin oyle olsaydi. gorurdun halklarin kardesligini skliyor mu diger halklar.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Eee 2 dakka bırakmaya gelmiyorsunuz sizde ha... EYTERE BE![signature][hline]Our lives ; "Same shit, different asshole."
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 fisekledim simdi ise gidicem. bi 200 sayfa daha surer bu polemik.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 O yıllarda türkiye'de de kampları vardı PKK'nın o zaman Türkiye'de mi destekliyordu. Birde Irak'ın körfez savaşı öncesi Türkiye'ye sıcak takip sonrası PKK unsurlarına kendi topraklarında bombardıman izni verdiğini unutmamak gerekir. Benim Saddam en iyi müttefikimizdi diye bir iddiam yok olamazda ama düşmanımızda değildi diyorum. said: unity100, 03 Ağustos 2004 10:22 tarihinde demiş ki: goremeyiz arkadasim. bizim o donemlerde askere giden gelen arkadaslarimiz, orada ayagi olan abilerimizin de dogruladigi gibi pkk hem suriyeden hem iraktan geliyordu, ancak iran temiz cikar o da sinirindan sizan pkkli sayisi soyle 10-20 oldugu icin. paralel olayindan sonra bosluk bulunca artik kendilerine kucuk alaylar kuracak imkani elde ettiler aleni olarak. fark bu. yoksa zaten kamplari vardi. En ilerici demek batı standardında demokrasiyi yakalamış demek anlamına gelmez. Mühim olan bölgesindeki diğer ülkelerle karşılaştırılmasıdır. Evet süper değillerdi ama sadece amerikayı haklı çıkarmak için yapılan her türlü şeyi ortaya dökeceksek dünyada müdahale edilmeyecek devlet kalmaz. En başta da amerikaya müdahale etmek gerekir. Sende o zaman adam kandırmayı bırak unity de amerikaya karşı yapılacak özgürlük harekatına ne derece destek vereceğini söyle :) said: oooooooooooo evet abi. baas partisi icerisinde iskenceciliginin iyiligi sayesinde yukselmis, muhaliflerini konusturmak icin gozleri onunde 4-5 yasinda cocuklarina iskence yapma metodu kullanan bir orospu evladinin ulkedeki birkac yuz bin muhalifi hapishanelere tiktirip iskence ettirip kaybettirdigi, yuzde onlara oynayan bir sunni azinligin baski ile tum diger gruplari kontrol ettigi ve onemli gorevlerin hepsini elinde tuttugu, essek evladinin piclerinin idarelerinde olan spor takimlarina gol atamadilar diye iskence yaptirdigi, kendi vatandasina gaz atan, modern, ilerici, laik bir devlet. adam mi kandiriyosun fedo ? Yazdıklarıma cevap vermeden bambaşka noktalara atlayarak sıyrılmaya çalışıyorsun ama yemezler unity. Ben PKK'yı amerika kurdu dememişim ama onun sayesinde gelişip serpildi demişim ki bu Genel Kurmay tarafından bile dillendirilen bir şeydir. Öyle ota boka itiraz etmiş olmak için etme. said: evet abi bu supermis. ben de bundan sonra boyle desteklenmeyen argumanlari kullanacagim. eder mi ? hayir. ve iste oyle de allah vardir seklinde konusacagim. nasil musallat eden amerikadir kardesim pkk liderleri sscbde egitiliyordu be ! illaha bir sekilde amerikayi suclayacaksan ota boka o zaman bi ilinti kur. evet irakta sorun oldugu icin pkk kuruldu degil mi 80 de. yani saddam bi an bos bulundu, normalde musaade etmezdi aman hic oyle bir olaya, onun gafleti sirasinda kurdular. yoksa bizim en bi has dostumuzdu saddam hep iyiligimizi istemistir. Ne halkları ne kardeşliği ben öyle bir şey mi yazdım şimdi burada. Ayrıca birileri siklemiyor diye bende mi siklemeyeceğim. Dünyanın büyük kısmı hippileri dallama olarak algılıyor (ben değil) o zaman sende kimse sizi siklemiyor diye hippi olmaktan vazgeç. Ha bu arada bu derece amerikan savunucusu bir hippide ilk defa görüyorum ya neyse... said: arkadasim benim bildigim de senin askerligini bir karakolun cavusu olarak yaptigin ve bu karakolun irak icerisinde bulunmadigidir. bambaska telden calardin oyle olsaydi. gorurdun halklarin kardesligini skliyor mu diger halklar. [signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 iyi hoş da, abartmayalım lugatimizi.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 unity, saddamın eğer savaş olmasaydı 10 sene içinde türkiyeye mı saldırıbilceğini söylüyorsun? abd naparsa yapsın saddamın veya orda yaşayan insan görünümlü varlıklarında çok farkları yok aslında onlarda daha iyi bir yaşam filan falan istediğide yok ve ordaki karışıklık veya terörist ticareti devam edicek görünümde.onlara naparsanız yapın aynı mod da gidiyorlar fakat şu an tasmasızlar.saddam gitti, şu anda abd işini bitirinceğe kadar kontrol edicek fakat ondan sonra başıboşluk veya kurulcak devlet ne kadar güvenilir olucakki.hem dibimizde,hem bağnaz bir ırak halkı asıl savaş bizim için bundan sonra başlicak kanısındayım. [Bu mesaj Anason tarafından 03 Ağustos 2004 11:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: horacegoesskiing, 03 Ağustos 2004 10:51 tarihinde demiş ki: iyi hoş da, abartmayalım lugatimizi. Çok uzun olduğu için, çoğu insan görmüyor onları hehe. Problem değil o açıdan =P.[signature][hline]Our lives ; "Same shit, different asshole."
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 amerika, kuzey ırak'ta bir kürt devleti şıkkını sadece rafa kaldırdı. bana göre amerian'nın şu anki politikası oradaki kürtlere göz kırparak; -kazayla da olsa- türkiye'nin amerika'nın operasyonuna destek vermemesinin peşinden, ilerideki muhtemel senaryolarda amerika yararına oynayabileceği rollerden dolayı türkiye'nin daha fazla amerika'dan uzak bir çizgiye yerleşmemesi için pasif "pkk terör örgütüdür" açıklamalarıyla türkiye'yi rayda tutma yönündedir. bölgedeki radikal islamcı grupların varlığı ise amerika'nın orada kalış nedenlerinden birini oluşturuyor. "aslında amerika oradan bir an önce çıkmak istiyor" diye düşünenler için bu durum olumsuz olarak değerlendirilebilir ama benim gibi amerika'nın kısa zaman içinde oradan çıkma gibi bir niyeti olmadığını düşünenler bunun aksini söyleyeceklerdir. oradaki kaosun sürekliliği amerika'nın kalmak istediği kadar kalabilmesinin garanisidir. yarın birgün amerika oradaki islami gruplara da göz kırmaya başlarsa buna hiç şaşırmam. çünkü amerika oraya hiçbir insani amaçla gitmedi. oradaki her taşı da gerektiğinde, dünyaya doğru diye lanse ettiği bütün kavramları altüst ederek kendi lehine oynamasını da bilecektir.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 yani şu an amerika için türkiye'yi kendi rayında tutmak önemli. günün birinde bunu artık yeterince önemli bulmazsa biz yanıbaşımızda pat diye bir kürt devletçiği buluverebiliriz. bu devletin kurulmasından sonra türkiye ile yaşayacağı olaylar da amerika'nın yeni stratejisinde arzu edeceği bir durum olduğu taktirde gerçekleşecek birşey bu.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
elma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 demin ogrishdeki videosunu seyrettim de midem bulandı cok kötü gercekten[signature][hline]www.elma.forumu.com
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mekanı cennet olsun.[signature][hline]eternal metcalf
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Yahu siz hala tepişiyormusunuz? Saat 4 te bıraktım 12 olmuş hala dalaşıyorsunuz =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ewt yeni bir gelişme bir varsayım: Irakta Murat Yüce adlı Türk rehinenin öldürülmesi eylemine Türk militanların karıştığı ileri sürülüyor. İnfazı yöneten ve Türkçe konuşan militanın, İstanbuldaki intihar saldırılarını organize eden Habip Aktaş olduğu sanılıyor burda[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 03 Ağustos 2004 12:44 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 bana saçma gelen ise bu adam askeri bi iş falan mı yapıyordu ne yapıyordu da tehdit olarak gördüler.savaş hali olmasa yine ülkeye normal iş yapmaya gelen insanları kaçırıp vururlar mıydı ?[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir.
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 İşgal kuvvetlerine mal taşıyorsan bu süt bile olsa - ki ne taşıdıkları bilinmiyor mühimmat da olabilir - sende düşmanın tarafındasındır. Düşmanın varlığını meşrulaştıran eylemlerdir bunlar, işgal kuvvetlerini ve onun atadığı hükümeti meşru kabul etmiyorsan onun çalışanlarını da meşru kabul etmezsin.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 kafasına şarlör boşaltır mısın ? bilemiyorum belki de benim terörist kavramım oturmamış, fazla insancıl ele alıyorum.[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ya sen olsan boşaltmasıın ben olsam boşaltmam ama o adamlar zaten türk düşmanı ve düşman olarak görüolarki öyleyiz onlara karşı mermi sıkmasakta abd tarafındayız ve gözlerini karartıp zarar veriyolar ister tır şöförü olsun ister asker olsun farketmiyor düşman düşmandır... o tır soförünün götürdükleri olmadan abd bişey yapamaz cephaneleri bitince onlarda bunu hedefliyolar ve yardım gitmesini engelliyolar...[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Zaten Türk'ün Türk'den başka dostu yoktur değil mi, kimi görseniz Türk düşmanı diyip duruyorsunuz.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: fedaykin, 03 Ağustos 2004 13:29 tarihinde demiş ki: Zaten Türk'ün Türk'den başka dostu yoktur değil mi, kimi görseniz Türk düşmanı diyip duruyorsunuz. o adamlar turkiye de terorist eylemler yapanlar deilmi? yani turk dusmanı yani bu devletin düşmanı...[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ne anlatmak istediğini şimdi anladım da yazdığın ile anlatmak istediğin birbiri ile örtüşmüyor pek. Birde her TC düşmanı türk düşmanı değildir, ikisi farklı şeyler.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Infernus_Manolo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 topunun allah belasini versin!
Öne çıkan mesajlar