Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Rehine Öldürüldü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 03 Ağustos 2004 01:39 tarihinde demiş ki:
Peki unity sence bush gözü dönmüş bir psikopat değilmi?

Bence saddamdan tek bi farkı bile yok.Sadece yetki sınırı var emin ırak ta yaşasaydı saddam o olurdu.
Amerika çok güçlü bir silah
ve bu silahın başında yanlış bir insan var

arkadasim.

bush psikopat ya da melek degil. bush saf bir adam. iyi ya da kotu meyilli olabilir ama sizin ona bictiginiz seytan kalibini kaldiracak adam degil.

o bir paravan. yonetenler arkada. rumsfeld de degil, wolfowitz de degil, rice de degil. onlarin da arkasinda. zengin, elit, benmerkezci cevreler.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
hani onun babasıda bush du diye bi laf varya...

ha su da var şimdi bush baskanlığa aday oldu ve bence seçilmeden önce çoğu insan babasının yarım bıraktığını devam ettirip böyle bir hıyarlık yapacağını tahmin etmiştir peki neden baskan seçtiler...

saddama nefretten mi?
abd daha güçlü olsun zenginleşsin diye mi?
yoksa bu görülmesi basit seyi göremedi diye mi?[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Mesaj tarihi:
saddam dikatatordu evildı,ama 2.körfezs savaşının nedeni neydi?hayır petrol fln demiyorum,yani untiy ne yaptıdada sence saldırıldı?tamam diktatordu maa ozaman amerika 1.körfezde bitirsyedi işni,yıllardı adamın dikdatorluığumu klamış ülkesini yonetimio doru düzgün.[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Mesaj tarihi:
said:
eagle_dnz, 03 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki:
hani onun babasıda bush du diye bi laf varya...

ha su da var şimdi bush baskanlığa aday oldu ve bence seçilmeden önce çoğu insan babasının yarım bıraktığını devam ettirip böyle bir hıyarlık yapacağını tahmin etmiştir peki neden baskan seçtiler...

saddama nefretten mi?
abd daha güçlü olsun zenginleşsin diye mi?
yoksa bu görülmesi basit seyi göremedi diye mi?

senin halkin neden mhpye yuzde 20 oy verdi gecen sefer de bu sefer yuzde 1 bile cikamadi ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
said:
unity100, 03 Ağustos 2004 01:33 tarihinde demiş ki:
said:
MaLDoRoR, 03 Ağustos 2004 01:29 tarihinde demiş ki:
said:
unity100, 03 Ağustos 2004 01:24 tarihinde demiş ki:
onemli olan o kani akanlarin denk getirdiginde baskalarinin kanini dokup dokmemis oldugunu, icabinda seninkini dokup dokmeyecegini kestirmek.

Ne de güzel söyledin!

Kanı akan Amerika, denk getirdiğinde senin kanını döker mi dökmez mi sen bunu söyle bi kere...

kopruyu gecene kadar ayiya dayi demek kavramini askerde ogrenemedin mi ?

ne yapacaktik denk getirdiginde bizim de kanimizi dokmez mi diye iraga girip kendi kanimizi kendimiz mi dokturseydik pesin pesin.

bir de tam radikal orgut tribi : amerika turkiyeye saldiracak.

evet evet nato ulkesi nato ulkesine saldiracak, uluslararasi kurumlarin, kendisinin dayandigi en onemlisi olan natoyu dagitacak.

evet bir de flash gordon var fantaziden konusulunca simdi aklima geldi.

O tür radikalliklerle zerre ilgim yok da madem o kadar uluslararası ve şaheser bir kurum bu Nato, pek muhterem güney kıbrıs'a savaş açtığımızda neredeydi acaba? Nato'nun en büyük ortağı neden bize ambargo uyguladı?

Hani NAto ülkesine yapılan bir saldırı Nato'Ya yapılmış sayılır ve Nato üyesi bir ülke Nato üyesi olmayan başka bir ülkeye savaş açarsa bu Nato'Ya karşı açılmış olurdu...
Mesaj tarihi:
benim halkım arada sırada da olsa olanlardan ders çıkarıyor en azından ama

bu bence çok daha bariz birşeydi...[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Mesaj tarihi:
said:
DoGMeaT, 03 Ağustos 2004 01:43 tarihinde demiş ki:
saddam dikatatordu evildı,ama 2.körfezs savaşının nedeni neydi?hayır petrol fln demiyorum,yani untiy ne yaptıdada sence saldırıldı?tamam diktatordu maa ozaman amerika 1.körfezde bitirsyedi işni,yıllardı adamın dikdatorluığumu klamış ülkesini yonetimio doru düzgün.

simdi 1. korfez sonrasi amac saddamin kendi kendine halk tarafindan devrilmesini saglamakti. bu amacla bazi basarisiz denemeler yapildi, ornegin kurtler desteklenip bir isyan baslatildi. iste bu olayi bir suru radikal orgut amerika pkkyi destekledi diye one surer. halbuki bunun polonyaya ingilizlerin attigi malzemelerin almanlarin eline gecmesiyle farki yok.

sonra guneyde bi deneme oldu siiler desteklenerek, onu da bastirdi saddam.

olmadi.

olsa idi 2. korfez savasi olmayacakti.

onca zaman beklendi dunyanin bilmemkacinci buyuk petrol sahibi ulkesinde diktatoru devirsinler de petrol piyasaya geri donsun diye, olmayinca, piyasalar daha fazla bekleyemez duruma gelince bu sefer aranjmani yaptilar.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
said:
MaLDoRoR, 03 Ağustos 2004 01:44 tarihinde demiş ki:
O tür radikalliklerle zerre ilgim yok da madem o kadar uluslararası ve şaheser bir kurum bu Nato, pek muhterem güney kıbrıs'a savaş açtığımızda neredeydi acaba? Nato'nun en büyük ortağı neden bize ambargo uyguladı?

Hani NAto ülkesine yapılan bir saldırı Nato'Ya yapılmış sayılır ve Nato üyesi bir ülke Nato üyesi olmayan başka bir ülkeye savaş açarsa bu Nato'Ya karşı açılmış olurdu...

nato saldiri ittifaki degildir ulkelerin baskalarina savas acmasini savas sebebi saymaz. bu yuzden iraga saldiran amerikanin arkasinda nato ulkelerini goremiyorsun ancak destek vermeyi secenler destek veriyor.

biz guney kibrisa savas acmadik. bu arada sen kac yasindasin merak etmeye basladim, askerligimi yapali diplomami alali cok oldu diyorsun ama bircok seyden habersizsin ? dalga gecmiyorum ciddi bir soru bu ona gore tartisacagim ya da yatacagim.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
said:
unity100, 03 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki:
said:

Bence saddamdan tek bi farkı bile yok.Sadece yetki sınırı var emin ırak ta yaşasaydı saddam o olurdu.

arkadasim.

bush psikopat ya da melek degil. bush saf bir adam. iyi ya da kotu meyilli olabilir ama sizin ona bictiginiz seytan kalibini kaldiracak adam degil.

o bir paravan. yonetenler arkada. rumsfeld de degil, wolfowitz de degil, rice de degil. onlarin da arkasinda. zengin, elit, benmerkezci cevreler.

Da Vinci nin Şifresi ne çok kaptırmışssın kendini.

Amerika dediğiniz ülke çok büyükse eminimki böyle ailelerin yönetime girmesini engeller.
eğer girebiliyorsa bizden farkı yok...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
said:
said:

arkadasim.

o bir paravan. yonetenler arkada. rumsfeld de degil, wolfowitz de degil, rice de degil. onlarin da arkasinda. zengin, elit, benmerkezci cevreler.

Canıııım!!! YAzık ya Bush'a! Saf adam inanıyo arkasındakilerin her söylediğini.

Tabii ki Amerika'yı yönetenler silah ve endüstri sanayii sahipleri bu tartışılamaz bile.

Ama Bush'da pek saf bi çocuk değil yahu! Yuh artık!
Mesaj tarihi:
said:
DoGMeaT, 03 Ağustos 2004 01:43 tarihinde demiş ki:
saddam dikatatordu evildı,ama 2.körfezs savaşının nedeni neydi?hayır petrol fln demiyorum,yani untiy ne yaptıdada sence saldırıldı?tamam diktatordu maa ozaman amerika 1.körfezde bitirsyedi işni,yıllardı adamın dikdatorluığumu klamış ülkesini yonetimio doru düzgün.

1. Körfez savaşında işi bitmedi Saddamın bush ta iktidardan düşünce yarım kaldı.Bush gibi biri lazımdı oğlu geldi ve o bitirdi.
Adamlar olayı kişiselleştirdiler.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
ayrica soruna gelince sana ambargo uyguladi tabi. ne yapacakti sen uluslararasi platformda haksiz gorulen bir fiile girisince sartsiz destek mi verecekti ? kim kime vermis bu gune kadar israil bile alamiyor oyle destek kimseden ?

ne yapsaydi ambargo uygulamasaydi da gidip birlesmis milletlerde mudahale karari cikartip 20 ulke birlesip ustune mi gelselerdi ? bu da olabilirdi. birak amerikayi bu tasariyi guney kibris sunup desteklettirip gecirtebilirdi, basina corap orebilirdi.

sen sadece ambargo yedin. o da oylesine oldu dimi hic rumlarin yunanlilarin aklina gelmedi diger baski yollarini denemek. deneseler de destek buldular.

ambargo yedin ama ucaklarin lastiksiz kalmadi nasil oldu o is ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
said:
MaLDoRoR, 03 Ağustos 2004 01:48 tarihinde demiş ki:
Canıııım!!! YAzık ya Bush'a! Saf adam inanıyo arkasındakilerin her söylediğini.

Tabii ki Amerika'yı yönetenler silah ve endüstri sanayii sahipleri bu tartışılamaz bile.

Ama Bush'da pek saf bi çocuk değil yahu! Yuh artık!

evet zaten einstein oldugu icin dunyanin dusulemez cihazindan iki kere dusuyor.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
said:
unity100, 03 Ağustos 2004 01:47 tarihinde demiş ki:
said:
MaLDoRoR, 03 Ağustos 2004 01:44 tarihinde demiş ki:

nato saldiri ittifaki degildir ulkelerin baskalarina savas acmasini savas sebebi saymaz. bu yuzden iraga saldiran amerikanin arkasinda nato ulkelerini goremiyorsun ancak destek vermeyi secenler destek veriyor.

biz guney kibrisa savas acmadik. bu arada sen kac yasindasin merak etmeye basladim, askerligimi yapali diplomami alali cok oldu diyorsun ama bircok seyden habersizsin ? dalga gecmiyorum ciddi bir soru bu ona gore tartisacagim ya da yatacagim.

Sen yat uyu, rüyanda da cici, saf Bush amcayı gör en iyisi!

Belki gerçekten birçok şeyden habersiz olabilirim, doğaldır, herşeyi bilemem ama cidden seninle tartışılmaz.

Şu anki Kuzey Kıbrıs, o sıralarda Türkiye, Yunanistan ve İngiltere'nin garantörlüğünü yaptığı bir ülkeydi. Ve o ülkeye karşı saldıran o zamanki güney kıbrıs vardı.

Onlar zaten savaş açmışlardı.

Neyse ya cidden tartışmaya gerek yok. Herşeyi çarpıtıp, toz pembe Amerika yapmaya pek niyetli olduğun için, laf oyunlarınla uğraşmaya değmez.
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 03 Ağustos 2004 01:48 tarihinde demiş ki:

Amerika dediğiniz ülke çok büyükse eminimki böyle ailelerin yönetime girmesini engeller.
eğer girebiliyorsa bizden farkı yok...

iste boyle laflar olunca karsi tarafta fedoyu, horasi sami cok ozluyorum.

cigerim da vincinin sifresini okumadim.

dunyada 1450 yilindan beri parasi olanlar dunya politikasini etkiliyor.

da vinci sifresi cart curt roman diye bu olay da degisecek degil. parasi olan yonetir yonettirir bitti.

amerika dedigin ulkede de aynen senin ulkende kici kirik 4-5 milyon dolar sermayesi olan elitlerin 1950 den 1990 a kadar ulke yonetimine keyiflerine geleni destekleyerek sectirdigi gibi parasi cok olan dudugu otturur.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
bush inek şaban kuklası.. sorunların temeline inmek yerine önünde gördüğüne yumurta atmayı seçen 15 dk duyarlısı insanların günah keçisi..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
said:
MaLDoRoR, 03 Ağustos 2004 01:53 tarihinde demiş ki:
Sen yat uyu, rüyanda da cici, saf Bush amcayı gör en iyisi!

Belki gerçekten birçok şeyden habersiz olabilirim, doğaldır, herşeyi bilemem ama cidden seninle tartışılmaz.

Şu anki Kuzey Kıbrıs, o sıralarda Türkiye, Yunanistan ve İngiltere'nin garantörlüğünü yaptığı bir ülkeydi. Ve o ülkeye karşı saldıran o zamanki güney kıbrıs vardı.

Onlar zaten savaş açmışlardı.

Neyse ya cidden tartışmaya gerek yok. Herşeyi çarpıtıp, toz pembe Amerika yapmaya pek niyetli olduğun için, laf oyunlarınla uğraşmaya değmez.

diplomani almissin ama, herhalde kargoyla gelmis. askerligini yapmissin ama, herhalde gozun kapaliymis. biraz daha ekmek ye, git cici saf bush amcandan feyz al, sonra gel tartismalara.

baskalariyla tartisirken soylemeye bile gerek duymadigim durum ve tarihi olaylari seninle tartisirken tekrar etmek zorunda kaldim. biraz tarih kazi eger yakin donem tarihi ve siyaseti hakkinda konusacaksan.

su anki kuzey kibris diye bir ulke 1974 de yoktu, guney kibris da yoktu, sadece KIBRIS CUMHURIYETI vardi bu bir, tc, yunanistan ve britanya bu ulkenin azinliklarinin garantorleriydi iki, olmayan guney kibris da olmayan kuzey kibrisa savas acamazdi bu uc.

bu ne be ![signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 03 Ağustos 2004 01:48 tarihinde demiş ki:
said:
said:

arkadasim.

eğer girebiliyorsa bizden farkı yok...

Da Vinci'nin tamamını fiction mı zannediyorsun? Bush, Kerry farketmez.. Onları kukla olarak düşün.. Arkadan karanlıktan kontrol ediliyorlar.. Kontrol edenler görülmüyor fakan kuklalar ön planda..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
Tamam zaten bu kaçınılmaz elbetteki parası olan her büyük ailenin yönetime katkısı ve etkisi var ama sonuçta bush o kadar saf değil ve sadece belli ailelerin isteği üzerine girmedi Irak a
Silah endüstrisi Amerika da ve amerika ekonomosinin büyük kısmı silah endüstrisinden doğuyor.
Fakat anlatmak istediğim bu kadar süper devlet 3-5 para babasının isteği üzerine harekete geçmeyeceğidir.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
şimdi bi saniye bi şeyi anlıyım tartışmaya katılıcam. bölük pörçük katılım yapıyorum bu aralar. heh.

şimdi:
amerikanın ırak'a girmesi iyi birşey midir? iyiyse neden? kötüyse neden?

önceden yazmışsanız da kısaca bi bahsederseniz laf yetiştirecem biiznillah. :)[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Mesaj tarihi:
Yer tasviri için Güney ve Kuzey diye ikiye ayırdım. Altyazı şeklinde yazılmadığı zaman pek anlaşılamıyor çünkü...

Ama cidden tartışma artık, yat uyu... Benim yaşım da başım da tutmuyor. Fazla bir bilgim de yok zaten bu konuda, neyse senden öğrendiklerim kar kaldı yanıma, sağolasın varolasın.
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 03 Ağustos 2004 01:58 tarihinde demiş ki:
Tamam zaten bu kaçınılmaz elbetteki parası olan her büyük ailenin yönetime katkısı ve etkisi var ama sonuçta bush o kadar saf değil ve sadece belli ailelerin isteği üzerine girmedi Irak a
Silah endüstrisi Amerika da ve amerika ekonomosinin büyük kısmı silah endüstrisinden doğuyor.
Fakat anlatmak istediğim bu kadar süper devlet 3-5 para babasının isteği üzerine harekete geçmeyeceğidir.

black. 3-5 para babasi dediklerin birincisi 3-5 tane degil, ikincisi para bildigin gibi para degil.

dunyada ayni - mal olarak - karsiligi olmayan derecede buyuk para, ve zaten parayi birak paranin sahipleri cok buyuk sanayi ve sermaye isletmelerinin sahipleri.

onlarin lafiyla girip cikmayi birak bir sey yapilacaginda onlara danisilir. aynen turkiyedeki gibi.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
said:
MaLDoRoR, 03 Ağustos 2004 01:59 tarihinde demiş ki:
Yer tasviri için Güney ve Kuzey diye ikiye ayırdım. Altyazı şeklinde yazılmadığı zaman pek anlaşılamıyor çünkü...

ayirma yer tasviri icin, cunku o durumda bile pozisyona uymaz. bu gun sag olan cogu rum dahi cikip iddia edebilir ki biz kimseye savas acmadik, genc olup da beyni yikanmis kitleleri yoneten eokacilar yapti o katliamlari derler. onun icin savas kavrami, nato iliskisi, muttefik ambargosu filan uymaz.

said:

Ama cidden tartışma artık, yat uyu...

tamam anne.

said:

Benim yaşım da başım da tutmuyor. Fazla bir bilgim de yok zaten bu konuda, neyse senden öğrendiklerim kar kaldı yanıma, sağolasın varolasın.

ciddi soylediysen ne mutlu, ne verimli, dalga ise ne yazik, ne dikbasli.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
  • Yeni Oluştur...