Chemical Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 olması gereken: bunları böyle yapabilirsin var olan: neden bunları yapmadın olması gereken: iyiymiş e madem ona bakalım var olan: onu sevmedim, yapma. olması gereken: buna nasıl ulaştın, alternatiflerin nelerdi? var olan: bana sonucu göster olması gereken: problemi farklı parçalar halinde çözüp, daha sonra birleştirmeye çalışalım, sonuca göre geri döneriz. var olan: tamamını modellemeden gelme soğuttunuz lan meslekten mezun olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 ağlak çıktın sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 welkam tu törkiş dizayn ecükeyşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 hepsi sistemin suçu biz de sistemin dişlileriyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Chem gibi bi adamın end.tas. bölümünden bayması? Harbi meslekten soğutma konusunda başarılıyız demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Kojiroh said: end.tas. o noktaları koymasan hala endtas ne lan diye düşünüyo olacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 amma ağladın be kemikıl yıllarca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 iş hayatinda daha neler duyucaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Kojiroh said: Harbi meslekten soğutma konusunda başarılıyız demek ki.hemde ne başarılıyız,dünya da top 5 deyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mezun ol yurtdışı yüksek lisans yap chemical. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar