Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Ama o çocuk :) Ve storyline hareme göz kırptıracak kadar güzel. Bu Demon King, ya da Love Hina gibi harem üzerine kurulu şeyleri sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 daimaonun hem konusu hem komedisi negimadan boy boy iyi ayrıca çocuk görünümlü olması ne farkedicekki neginin bildiğin bir sınıf dolusu haremi var işte harem dediğin tür değil bişey değil. protage birden fazla hatun düşünce ne rahatsız ediyorki hani akuma falan olsan anlıycamda ecchi sevip harem sevmemek çok komik geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 katanagatari yi herkes begenmez bu arada ilk bölümler nasılsa bölüm 11 e kadar falan öyle gidiyor yani bu böyle 2 saat konuşuyorlar sıkılıyorum falan diyorsanız başlamayın bile. harem komedi konusunda en iyi sora no otoshimono forte ile mm! idi sıkmadan izleniyor. Ore no imouto gibi böyle visual novel ile ilgili espri yapan animeleri beğenmiyorum pek , böyle aslında iyi birşey bu vn böyle eğleniyoruz temalı. Sanki böyle para falan alıyorlar şu vn dünyasını iyi gösterin falan diye. Böyle seçenek-route esprileri falan oluyor seitokai no ichizondan sonra sıkıcı geliyor artık. Daimao da iyiydi ya korone gibi bir karakteri var bir kere. Ama 2010 en iyi female adayım: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 katanagatari bayağı bakemonogatari gibi ama karakter seksapeli üzerine kurulu çizmediklerinden o kadar popüler olmadı. yazar aynı zaten. onun gibi dialoglar zaman zaman gereksiz aynı şeyi farklı şekillerde söylemek veya captain obvious'a sapsa da gene keyifle seyredilebilir. uzun konuşmadan ziyade sahte doruk noktaları tehdit izleyen için. onlar fazla canınızı sıkmazsa gerisi sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 yazarı aynı olsa bile beklentiler farklı biri romance-mystery iken digeri adı üzerinde katana-hikayesi. Böyle uf şimdi birbirlerine girecekler full action olarak beklentisiyle izlememek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 öbürü de canavar-hikayesi, ona da berserk beklentisiyle girmemek lazım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Borastus said: 2010 en iyi açılış belli ahahaha hala yolda ikimizinde aynı anda sebepsiz yere senkronize bir biçimde bunu söylemeye başladığımız an aklıma geldi. Zavallı mcan kendisinde bir sorun var diye dalga geçiyoruz zannetmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar