Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Güçlü takımlarla oynayayım istemiştim. Dişli rakipler falan. Kısmet işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Sonra bunu sana hatırlatırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 güçlü takımlardansa arkadaşlarımla oynamayı tercih ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 BabacumMostors said: başlık yanlış olmuş v2011.01 olacak o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 BiTcH_oFBaT said: güçlü takımlardansa arkadaşlarımla oynamayı tercih ederim :)hadi lan, imkan olsa pazar liginde oynican sen de. benim imkanım var mesela, takımım şu an 2. olarak playofflara kalmış durumda ama ben kenardan destek vermeyi tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 adas bende o takımdayım merak etme haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Pazar ligi için kaleci lazımsa transfer olurum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Yazın beni, geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Gelirim bi aksilik olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Maç var mı bu pazar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 basligi degistirsenize, 2011.1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Var tabi ki maç. Gelenler yazsın akşama kadar, tamamlıycaz listeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 geliriz la o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 abi gelirim bende ama kaleye geçemem kolum ve kaburgamdan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 ben bile geldim 20 maç. rahat gelmiştir hakan o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 ben varım.. oyuncu olayım bu hafta da.. yoksa kale de olur yani ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Kermit holy babakam khelben lucifel dreagloth pha bob fizban arcane tolga bunlar dışında bob'un arkadaşı gelir sanırım yine? yankı gelir muhtemelen, soracağım ulaşınca. öncü acaba geri döner mi sahalara bu muhteşem maçta? sahalarımızın yeni yıldızlarından görkem bu hafta da gelir mi? Scheriff bu hafta da katılır mı bize? Bu soruların cevapları pozitif olursa tamamlanmış oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 ne oluyor yiğit yıkama yağlama yapmışsın millete gelsinler diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 gelesim vardı bu hafta da iş güç çıktı o yüzden gelemiyorum bu sefer de. önümüzdeki maçlara bakıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 CthuLhu said: ben bile geldim 20 maç. rahat gelmiştir hakan o kadar. nasıl bir yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Benim biraz kritik aslinda. Pazar ise gitme olasiligim yuksek, ne yapicam bilmiyorum. Direktorumuz gelcen mi diye sordu ki bu gel demek oluyor. Tabi ki maca gelmek istiyorum ama sanirsam ise gitmek daha mantikli :( igrenc bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viseroy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 bayadır kadro açılsın diye bekliyorum. yer varsa geleyim. cepten arasın beni seren yer olacaksa yarın. /sly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Arkadasa sordum, o da maket filan yapacakmis. Final haftam dedi. Bizi eklemeyin siz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 tamam sizi çıkardım, slycan'ı ekledik. seren arar yine onu diyoruz. lucifelciğim yıkama yağlamaya ihtiyacım yok, hatta benim senin gelmene de ihtiyacım yok. takımı eskilerden kurarsak mutlu oluyoruz, kuramazsak olamıyoruz. amacımız maç yapmaktan çok birbirimizi görmek zaten bu pazar günleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar