LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 MAÇ PAZAR GÜNÜ; 02 Ocak 2011 17:00 - 18:00 8v8 göztepe gülbahçesi (sahil yolu 50.yıl tahran lisesi yanı) adam başı 4TL 10TL verenden 1TL, daha fazla verenden 2TL haraç işine devam edicez=) yoklama başlasın belki gelirim diyenler cuma akşamına kadar durumlarını netleştirsinler, aksi takdirde onları yok sayıcam. yeni arkadaşlara garanti veremiyorum, açıkta kalma ihtimalleri olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Luci böyle görev üstlenmen normalde güzel bir şey ama burada ben bile kaç maç yapmış biri olarak başlık açmayı diğer kişilere bırakıyorum. Patide başlıkları rookieler açmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 bu hafta maç yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
se7EN_Days Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 tuhh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Wishmaster said: Luci böyle görev üstlenmen normalde güzel bir şey ama burada ben bile kaç maç yapmış biri olarak başlık açmayı diğer kişilere bırakıyorum. Patide başlıkları rookieler açmaz.Ağzını öpeyim emrah. Başlık açılmamasının sebebi benim yoğunluğum, yarın bütün yoğunluğumu atıyorum üstümden ve ayarlarız bir şeyler. Zaten güvenç gelsin de görevi paslayayım diye gün sayıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 başlık yanlış olmuş v2011.01 olacak o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 vay be 2010da 40 mac, hll team. 2011in ilk macinda kutlama yapin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Önceki senelerde senede 5 maç falan yapıyorduk. Bu sene gerçekten çok iyi geçti. Cidden HLL TEAM. Kutlama falan yapacaksak ben de gelirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 yılın maçı, yılın kadrosu, altın top tadında seçimler falan yakışır bu kadar dolu senenin üstüne. topic baya fail olmuş yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Wishmaster said: Önceki senelerde senede 5 maç falan yapıyorduk. 1 ayda 4 mac yaptik sorunsal basliginin kilitlenmesini talep ediyorum sevgili mod lar yeni bir baslik acalim artik ankaralı patiler olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Wishmaster said: Luci böyle görev üstlenmen normalde güzel bir şey ama burada ben bile kaç maç yapmış biri olarak başlık açmayı diğer kişilere bırakıyorum. Patide başlıkları rookieler açmaz.bir daha olmaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 pascalnouman said: Wishmaster said: Önceki senelerde senede 5 maç falan yapıyorduk. 1 ayda 4 mac yaptik sorunsal basliginin kilitlenmesini talep ediyorum sevgili mod lar yeni bir baslik acalim artik ankaralı patiler olarak 1 ayda 4 maç yaptınızda kaç tanesi full pati kadrosuydu ya haha o değilde ben bile istanbula yerleştim ve sanırım o günden bu yana 10 - 15 arası bi sayıdır yaptığım maç. bu sene baya iyi. ayağım uğurlu gelmiş demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Hemen de kendine yor :) Öncü'nün dediğine +rep. Bence turnuva tarzı bir şeyler yapılabilir. Bir ara o kadar oyuncu bolluğu vardı ki, turnuva fikrine yönelmiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 kermit said: pascalnouman said: Wishmaster said: Önceki senelerde senede 5 maç falan yapıyorduk. 1 ayda 4 mac yaptik sorunsal basliginin kilitlenmesini talep ediyorum sevgili mod lar yeni bir baslik acalim artik ankaralı patiler olarak 1 ayda 4 maç yaptınızda kaç tanesi full pati kadrosuydu ya haha ankarada o kadar pati vardi da biz mi full kadro mac yapmadik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 40 maçın 36 sına gittim galiba iyidir. İstikrar abidesiyim adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Ben kendim biliyorum kaç maça gelmedin. Daha fazla abartamazdın Hakan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Yazın bir ay hariç her maça geldim yiğenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Seriler halinde gelmediğin oldu Hakan. Bıragh. Pazarligi'ne kaymasam ve sakatlanmasam 39/40 falan yapardım heralde ben de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Benim de paticiksporla 100 maçı geçmiştir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Wishmaster said: Seriler halinde gelmediğin oldu Hakan. Bıragh. Pazarligi'ne kaymasam ve sakatlanmasam 39/40 falan yapardım heralde ben de :D Emrah, maçların ortasında satmaya başladın, sonra sakatlandın gelmediğin maçın çetelesini tutuyosun, boş konuşuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Khelben said: 40 maçın 36 sına gittim galiba iyidir. İstikrar abidesiyim adeta. çeneni kırdığım zaman 2 hafta gelmedin zaten. iyi kırmışım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Yok lan çene çatladı diye gelmemezlik yapmadım, zırladım sana ama baya. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Khelben said: Wishmaster said: Seriler halinde gelmediğin oldu Hakan. Bıragh. Pazarligi'ne kaymasam ve sakatlanmasam 39/40 falan yapardım heralde ben de :D Emrah, maçların ortasında satmaya başladın, sonra sakatlandın gelmediğin maçın çetelesini tutuyosun, boş konuşuyosun. Ne ortası ya hangi orta =) Kendinden kıdemli olanlarla saygılı konuş. Ben Yiğit'e bişi diyor muyum.. OF MANYAK LAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Hee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Pazar ligi için pati geleneğini satanlara kırgınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar