Loex Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 birader okuma yazma yeteneğinimi kaybettin accık kaslanınca çok yedim pişmanım topiği bu çok kaslıyım pişmanım değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 bu topice mesaj atan tüm adamlar adam diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Loex said: birader okuma yazma yeteneğinimi kaybettin accık kaslanınca çok yedim pişmanım topiği bu çok kaslıyım pişmanım değil Yok abi çok kas falan daha,çok kaslanıncayazmam ama buraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 çok yedim karnım ağrıdı :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 pişman değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 abi insan çok yemek yemekten pişman olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Of off 1 porsiyon tatlım vardı, 300gram kazandibi + magnum karadut böğürtlen patlattım şimdi, sanırım 2 patatesimi yemiyerek günah cıkarıcam yine. Pazarları bana bişiler oluyör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 küheylan said: abi insan çok yemek yemekten pişman olur mu? sen hiç çok yememişsin belli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 1 kilo dondurma yedi arkadaş iddia yüzünden,mide fesatı geçirirken bayıldı,suyla kolonyayla ayılttık kendine geldi sonra birşeyi yoktu,o çok pişman şimdi ... gerizekalı ahahahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Diet 40. gün falan doldu, bugün zor tuttum kendimi hamburger pizza ev yemeği vs. ne bulsam yicektim.. Of of vazmı geçsem diyorum bazen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 being skinny is tastier than any food Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 kasa kasa 2 kilo aladım anasını satayım. nerdeyse çeyrek kutu badem ezmesi yedim şimdi de öğlen yemeği üstüne. hâlâ yeterli yiyememişim. az sindireyim bişiler daha yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 1 hafta boyunca sadece içki içtim katı çok az koydum azıma 1 de kilo vermişim iyi mi ettim kötümü ettim bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 iyi ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Sıcacık pide, kaşar ve salama acımadım bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 500 gr pirinc yedim. Cok guzaeldi fsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 2 tabak fırında makarna yedim, pişman değilim, yine olsa yine yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 sıcak pide arası tereyağ ve tulum peynir fazla yemedim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Sparkcaster said: 2 tabak fırında makarna yedim, pişman değilim, yine olsa yine yerim 1 paket makarna ve 2 kutu ton baligi yedim, makarnalar icin pismanim ben sadfgfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Bayram boyunca o kadar çok yedim içtimki yazsam site kaldıramaz en az 2 kilo aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar