Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fizy kapatıldı

speedy21

Öne çıkan mesajlar

Evet Youtube'nin Türkiye bürosu yok.Zaten kapandıktan sonra hukuki sürecin uzamasının temel nedenlerinden biriydi,Türkiye'de bürosu olmaması.

Türkiye'de telif hakkı davası açılmadığıs sürece Youtube'a,telif hakkından engelleyemezler çünkü global erişim olduğundan dolayı bunu yapamazlar.

Zaten YouTube'a telif davasını direk açamazlar,çünkü videolar kişiler tarafından yüklendiğinden dolayı ve,Youtube sadece yayınlayıp sahiplenmediğinden dolayı,telif davası olmuyor diye biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

O değilde yurt dışından giriliyor siteye çok da güzel çalışıyor, Türkiye'de gene mahkeme kararı mı yedi site.

İşin ilginç tarafı grooveshark kullanıcısı olarak, anasayfa değilde fizy üzerinden dinlediğim şarkılar çok daha hızlı yükleniyordu. Sırf bu yüzden bile seviyordum siteyi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
* Mashable Awards sizi en iyi müzik servisi seçti...
Mashable internetin en prestijli yarışması, bir nevi Oscar’ı. Orada ödül almak ülke olarak internet sektöründe “Biz de varız” demektir. Adaylığımızın açıklandığı tebrik mesajını aldığımız akşam siteyi kapattılar. Ödül törende konuşma yapacağız. Bizi Google, Microsoft gibi şirketlerin, Facebook, Twitter gibi sosyal medya firmalarının kurucuları dinleyecek. Yerimizde olsanız nasıl bir konuşma hazırlardınız?

kapattıranlar okusun vizyonları genişlesin. at gözlüklerini çıkarmalarına faydası olur belki.
Sosyal ağlarda paylaş

Telif hakkı muhabbeti yüzünden kapanmadı mı fizy?

Ne gereksiz sanatçı bozmaları var lan. Demet akalın diye kadın var ve yaptığı müziğe bakmadan korsana savaş açıyor mesela. Lan zaten internet diye bişey olmasa, korsan falan olmasa yine aynı satacaksın ki sen.. Daha niceleri tabi..
Sosyal ağlarda paylaş

Deathblade said:

Benim anlamadığım fizy gitti de fizy de zaten grooveshark ve youtube altyapısını kullanıyordu. Son zamanlarda da soundcloud eklenmişti. Zaten etik olmayan bir siteydi, iyiydi orası ayrı konu.

Edit : imla
yahu okuyup post atın azıcık.

ayrıca bu konu neden benim bölümümde değil!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...