Bella Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 olması gereken bu değil. bu gayet saçmalıktan öte birşey değil. atmak isteyen gayet soda şişesini sallayıp da atar o da gayet güzel patlıyor. insanları kışkırtıyorlar böyle yaparak gayet. ayrıca polisin eline bu kadar yetki vermek iyice kendilerini bi bok sanmalarına yol açıyor.5 dakika kala kampüste olursan geç kalırsın reröre demiş birisi, gayet kendi başıma gelen bir olayı anlatayım. yine sağ-solun birbirine girdiğu bir gün en az yarım saat önceden kampüste olmama rağmen polis çemberinden çıkamadım. polis bana "sınava giriş kartın nerde" diyor sokmuyor ya!? "napıyorsunuz siz ne sınav giriş kartı öss mi burası?" dedim adam bi diklendi üstüme yürüdü falan. sınavım var diyorum tutuyor beni, çıkarmadı beni çemberden en sonunda orda eylem yapan arkadaşlar gördü halimi " arkadaşımızı sınava sokmuyorlar" diye bağırmaya başlayınca polis bıraktı. düşün ne kadar demokratik bir okul olduk adı batasıca yunustan sonra. içim yanıyor gerçekten biz ki okulumuza polis sokmazdık şimdi polisten geçilmiyor bir de üzerine üstümüzü başımızı aramaya başlayacaklarmış. demokratik istanbul üniversitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 azcık daha puan yapayım da özyeğin'e falan gideyim burslu bari ya, iü'ye geçecektim seneye(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Estel_Anorien said: abi sanki istanbulu ve trafiğini bilmezmiş gibi konuşuyosunuz. saçmasapan bi şehirde yaşıyoruz. al sana 5 dakika kala yetişme hikayesi yazayım hemen kavurmacığım. kadıköyden metrobüse bindin. altunizade civarında metrobüsler bozuldu. yetmedi mi üsküdardan motorla geçeceksin diyelim çok rüzgar var boğazda motor seferleri durdu. yine gecikirsin köprüde kaza oldu yine gecikirsin. barbarostan aşağıya iniyorsundur recebimin dolmabahçeye geleceği tutar yolları keserler yine gecikirsin. istanbulda geç kalabilmek için milyon tane sebebimiz var. @Pickles olması gereken bu ne demek abi? özel hayatın güvenliği, kişi hürriyetinin güvenliği, insanların üstünün karar olmadan aranamayacağı gibi zımbırtılar ANAYASA'da var. üstelik önceki halinde vardı değişiklik ile iyice pekiştirdiler kimsenin aranamayacağını. Pek mi bayılıyorsunuz polis gelsin oranızı buranızı ellesin? Demekki evden 9 da değil 8 de çıkacağız :P sinirlenme reha hocam atar olsun diye söylemedim. Vel hasıl kelam umarım Danıştay'a yapılan itiraz sonucu karar bozulur ve uygulama durdurulur. Çok saçma geldi bana mülki amirin itiraz edebilme hakkına sahip olması :S zaten o işlemi o kişi talep ediyor kardeşim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Bella, senin fakültede bu kadar kasıntı olmaz sanırım. Ama yemeğini evden getirmeye başla bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ben okula gitmiyorum, yurtdışındayım. iktisat fakültesi ya da siyasal ne farkeder sonuçta saçma sapan bir karar. yine de sinirim bozuldu. daha neler görücez bakalım. hayır sonra sesini çıkarınca uzaklaştırma falan alıyosun.bu ne biçim bi faşistlik ya. pus otur istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 şu topicte üniversitelileri potansiyel suç örgütü olarak gören ve polisi de bu potansiyel suçu önleyici birim olarak konumlandıran sevgili üyelerimiz beni duygulandırdı.. helal, böyle devam. tüm türkiye'de sıkı yönetim olmalı. sonuçta suç nerden gelir bilinmez. polise tam yetki verilsin. iş yerlerinde arama falan yapabilsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Pickles said: olması gereken bu. millet yanında ne aletler taşıyor. herşeye karşı paticik halkı her zamanki gibi buna da karşı evet okula genellikle kalaşnikofla gidiyorum ne olur ne olmaz artık yapamayacağım. Bu kararın dışında, bu karara karşı çıkmayan rektörde ayrı bir tartışma konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 rektör neden karşı çıksın ki onun işine gelir. kendisi yunus söylet. haksız yere rektör olmuş biri namı değer başbakanın yancısı. kına yakmıştır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 genç adamın kanı fazla ve gereksizce kaynar. yaşlandıkça durulur. her üniye ve liseye polis şart. ben isterim ki her ünide insanlar metal dedektörlerden geçsin araması yapılsın. kimin neresinden bomba neresinden bıçak neresinden başka birşey çıkaracağı belli değil. lisede zaten işler daha da kötü. her daim kavga her daim yaralanmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Soimyr said: karşı çıkmayan rektörde ayrı bir tartışma konusu. Aynı üniversiteden mi bahsediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 yok kavurmacığım ben niye kızayım? medeni medeni konuşuyoruz sadece örnek olsun diye söylüyorum. benim senle bi derdim zaten yok yoksa ehaehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Pickles said: genç adamın kanı fazla ve gereksizce kaynar. yaşlandıkça durulur. her üniye ve liseye polis şart. ben isterim ki her ünide insanlar metal dedektörlerden geçsin araması yapılsın. kimin neresinden bomba neresinden bıçak neresinden başka birşey çıkaracağı belli değil. lisede zaten işler daha da kötü. her daim kavga her daim yaralanmalar refah, polis (ya da herhangi bir baskı unsuruyla) sağlanamaz. farklı yöntemlerle çözüm üretmek varken hem de.. "genç adamın kan kaynar" argümanın ise gerçekten çok boş. insanlarının özgürlüklerinin üzerine de böyle çökme hakkın olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 tamam tamam siz haklısınız hep. ama her zaman dediğim gibi neyse ki sizin düşüncenizde ilerlemiyor ülkemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 her yer polis dolsun. polis tipini beğenmediği adamı arasın harraslasın. üniversitede okuyanlar, liseliler, herkes potansiyel terörist muamelesi görsün. polis bacınızı beğenirse üstünü arıyorum diye orasını burasını ellesin. hadi hep beraber o yöne gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 haklıyım demedim. fikrimi belirttim. eğer ki aynı düzeyde fikir belirtecek yetiye sahip değilsen, ilkokul tarzı cevap vermen hoş olmuyor. kaldı ki "biz" kim, onu da bilemiyorum.. zira buradaki bir çok kişiyle aynı doğrultuda fikirlere sahip olduğuma inanmıyorum. buna rağmen başkalarını da kalıplara sokmamaya çalışıyorum. sana da tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 e sen benim argümanlarımı boş bulmuşsun ben de sana sen haklısın diyorum ilkokul ağzı yapmıyorum. bu da moda oldu lafı uzatmayınca etcek laf bulamadın dimiiiiye getiriyosunuz hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Bella said: rektör neden karşı çıksın ki onun işine gelir. kendisi yunus söylet. haksız yere rektör olmuş biri namı değer başbakanın yancısı. kına yakmıştır o. yunus söylete laf yok, kendisi dışarda öğrenciler kanlı bıçaklı olmuşken twitterdan bizim öğrenciler kavga ediye eke ke ke ke yazabilcek kadar teknolojik bir insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Pickles said: genç adamın kanı fazla ve gereksizce kaynar. yaşlandıkça durulur. her üniye ve liseye polis şart. ben isterim ki her ünide insanlar metal dedektörlerden geçsin araması yapılsın. kimin neresinden bomba neresinden bıçak neresinden başka birşey çıkaracağı belli değil. lisede zaten işler daha da kötü. her daim kavga her daim yaralanmalar jizıs kırayst diyecegim su quote a. 1984 falan diyesim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Pickles said: genç adamın kanı fazla ve gereksizce kaynar. yaşlandıkça durulur. her üniye ve liseye polis şart. ben isterim ki her ünide insanlar metal dedektörlerden geçsin araması yapılsın. kimin neresinden bomba neresinden bıçak neresinden başka birşey çıkaracağı belli değil. lisede zaten işler daha da kötü. her daim kavga her daim yaralanmalar evet, kanım kaynadı mesela benim şöyle şeyler okuyunca. zaten insanlar belli yaşa kadar polis nezaretinde yaşamalı. kendi kararlarını verememeli, düşünememeli zira kanı kaynıyor abi. turşu çok haklı bence. of hem ne haklı, limonlu limonlu böyle. gedelek turşusu <3 yarın gidip okulun kapısında elini ayağını öpeyim polislerin allah sizden bin kere razı olsun, n'olur bizi bırakıp gitmeyin diyeyim. hatta ne okulu ya, yaprak falan sarayım yarın da kanımın kaynaşıklığını alsın, gencim, güzelim, sizi üzerim olm yoksa. bilimdi düşünmekti falan evlenme çağım gelmiş, nelerle uğraşıyorum teallam. hayırlı kısmetler için kaydımı alıyorum yarın okuldan, amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 inşallah hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 sene 2011 oldu hala sağ-sol kavga yaralanma metal dedektörü falan filan...adamda vizyon yoksa yapıcak bişey yok gececek metal dedektorunden metal beyinli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Pickles said: genç adamın kanı fazla ve gereksizce kaynar. yaşlandıkça durulur. her üniye ve liseye polis şart. ben isterim ki her ünide insanlar metal dedektörlerden geçsin araması yapılsın. kimin neresinden bomba neresinden bıçak neresinden başka birşey çıkaracağı belli değil. lisede zaten işler daha da kötü. her daim kavga her daim yaralanmalar kardeeeeşş uzatma istersen daha fazla. bak insanlar dalga geçiyo ve gülüyor sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 anlamadım umrumda mı olmalıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 tabiki olcak seni çılgın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar