Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Bilen bilirrrrrrrrr :P Var mı bunu bulabileceğim yer bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 türkiyeye dönerken getiriyim istiosan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 cahilliğime ver nedir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 RUM, güzel bi içki. Dragonmax, şimdi ulaşamıyorum Belçikadaki arkadaşlarıma. Getirebilirsen cidden getir, ulaş bana ö.m. den felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 etiler doğa şarküteri watermelon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Rotweiler said: RUM, güzel bi içki. Dragonmax, şimdi ulaşamıyorum Belçikadaki arkadaşlarıma. Getirebilirsen cidden getir, ulaş bana ö.m. den felan. şubatta gelicem ama türkiyeye. ayrıca istanbula gelicem. bunlar sana uyuyosa yarın gidip içti marketinden bakıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 etilerde oluyorda hepsi kim gitcek oraya mesela cardinal melon bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 fasdfsa etilere kim gidecek konumundaysanız bahcesehir falan heralde. paket servisi var doganın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 abi etiler ya. çok ozluyorum eski evimin yerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 abi şu bilen bilir kalıbını kullanmasak artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 synthesizer said: fasdfsa etilere kim gidecek konumundaysanız bahcesehir falan heralde. paket servisi var doganın bi şişe içki için üşenmeden kalkıp kopru geçemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ben bi dürüm için bebekten bostancı sahile geliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 dürüm için gelinir bak heryerde güzel olmuyor yani. mesela babam üşenmez bebekten badem ezmesi alır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 badem ezmesi dedigin miktarı azıcık arttırsan üc haneli rakamları rahat bulan bişey zaten. gulluoglundan baklava meshur bebekten ezme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 gulluoglu baklava overrated bilinmedik ufak pastanelerde baklavalar keşfedin.ben baklava sevmezdim taa ki safranbolu baklavası yiyene kadar sonu yok yani 10-20 tane yersin bi oturuşta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 gaziantepte güllüoğlu geçen 45 lira istedi 850 gram havuç dilimi için, gittim maraş yaşar pastanesinden 2 kilo aldım aynı paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Dragonmax said: Rotweiler said: RUM, güzel bi içki. Dragonmax, şimdi ulaşamıyorum Belçikadaki arkadaşlarıma. Getirebilirsen cidden getir, ulaş bana ö.m. den felan. şubatta gelicem ama türkiyeye. ayrıca istanbula gelicem. bunlar sana uyuyosa yarın gidip içti marketinden bakıyım. Uyuyor Dragoncum. Büyük şişe alıcaksın dimi? 1 litre geçirebilirsin herhalde. Gerekli bilgileri PM atarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bulgaristandan depolayıp getirmiştim ben de bitti, bi tane kaldı evde içmeye kıyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 nişantaşı kırıntıda içerim ben hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 seçkin alkolcülerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 bacardi and cola, they get the job done. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 garpııız öf deli bişey ya :D bi ara yemeklerin yanında gazoz gibi içiyodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Valla bulabileceğin yeri Rotweiler said: Bilen bilirrrrrrrrr :P ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 içkisepeti, içkiburada'da yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 6 Ocak'ta istanbula geliyorum, ne kadar isterseniz getiririm. Kol gibi komisyonumu bilen bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar