Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Black Swan

Gimli

Öne çıkan mesajlar

10 üstünden 7.5 verdim. Klişe senaryonun göz alıcı oyuncusu. Çekimler de güzeldi baya. Ama senaryo.. Her çift kişilik filmine muhteşem diyeceksek işimiz var. Bu türün ustası David Lynch'e bakmalı, onun filmlerinden sonra muhteşeme karar verilmeli bence. Kuğu Gölü ise zaten başlı başına bir çift kişilik sendromu ki yazarı bu nedenle hastaydı.. Çok abartmadan, bence oyunculuk ve çekim olarak güzel, senaryo olarak bilindik idi. Rage yiyeceğim re röler olacak ama bencesi bu :).
Sosyal ağlarda paylaş

Filmin adı ile filmin sonunun tahmin edilebilmesi açısından değerlendirirsek film Titanic'e çok rahat kafa tutar. Filmin onuncu dakikasından itibaren de bariz sonu beklemeye başlıyoruz. Natalie Portman çok iyi oynamış (Nina karakteri oynayana Oscar verilmesi için dizayn edilmiş gibi) ama filmi güzel yapmaya yetmez diyorum. Son yirmi dakikayı sevdim, sevişme sahnesinde bile sıkıldım.

Sosyal ağlarda paylaş

lol ya

"The budget on this film was so tight that when star Natalie Portman had a rib dislocated during a lift and she called the producer for help. She was told that the budget was so low they had no medic. She stated that if they needed to cut items from the budget they could take away her trailer, instead of the medic. The next day her trailer was gone. "
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
arcane said:

filmin konusunu okuyunca ne malum sahneler ne de aronofsky filmi olması izlettiremiyor. clint mansell imzalı ostsini indirirm afasd.

hımm

arcane said:

Film inanılmaz iyi. Baleli Pi gibi birşey. Natalie de inanılmaz iyi hatta Oscar adayı olmazsa basarım mekanlarını asfcasdf.

ehehehehehe.

çok iyi filmdi bu arada bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...