aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 alir bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 aquila said: ben lezbiyen seysi oldugunu bilmeden gittim. natalie 2 saat koltukta oturup oje surse onu da izlerim. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 aquila said: alir bile. hatta aldı az önce verdiler ödülü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 sıyırıcam ölücem abbov diye diye izledim filmi. başlarda biraz zorladı ama baya baya baya iyiydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 film muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 10 üstünden 7.5 verdim. Klişe senaryonun göz alıcı oyuncusu. Çekimler de güzeldi baya. Ama senaryo.. Her çift kişilik filmine muhteşem diyeceksek işimiz var. Bu türün ustası David Lynch'e bakmalı, onun filmlerinden sonra muhteşeme karar verilmeli bence. Kuğu Gölü ise zaten başlı başına bir çift kişilik sendromu ki yazarı bu nedenle hastaydı.. Çok abartmadan, bence oyunculuk ve çekim olarak güzel, senaryo olarak bilindik idi. Rage yiyeceğim re röler olacak ama bencesi bu :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bluray ı cıkmadığı mı hala dayanamıyorum çok merak ediyorum lannnnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Film inanılmaz iyi. Baleli Pi gibi birşey. Natalie de inanılmaz iyi hatta Oscar adayı olmazsa basarım mekanlarını asfcasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 hay sokayım yanlıslıkla okudum son sayfayı, spoiler yedik iyi mi. neyse unutmam lazım unutmam lazım unut ulan!!!111!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Filmin adı ile filmin sonunun tahmin edilebilmesi açısından değerlendirirsek film Titanic'e çok rahat kafa tutar. Filmin onuncu dakikasından itibaren de bariz sonu beklemeye başlıyoruz. Natalie Portman çok iyi oynamış (Nina karakteri oynayana Oscar verilmesi için dizayn edilmiş gibi) ama filmi güzel yapmaya yetmez diyorum. Son yirmi dakikayı sevdim, sevişme sahnesinde bile sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 lol ya "The budget on this film was so tight that when star Natalie Portman had a rib dislocated during a lift and she called the producer for help. She was told that the budget was so low they had no medic. She stated that if they needed to cut items from the budget they could take away her trailer, instead of the medic. The next day her trailer was gone. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=pk7eFeRUsMo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Ne kadar kötü ya, hakikaten bu adamların 30 Rock'ı ödüle boğmasına şaşırmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 bu gercekten kotuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Filmden simdi çıktım beynim zonkluyor. Wtf was that!?!??!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 natalie oscari alir almazsa gider ben veririm oscarimi ozel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asangel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 And the oscar goesss tooo natalie..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 İfistanbul'un 20 şubattaki gösterimine aldım bilet,heyecanla beklemekteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 arcane said: filmin konusunu okuyunca ne malum sahneler ne de aronofsky filmi olması izlettiremiyor. clint mansell imzalı ostsini indirirm afasd. hımm arcane said: Film inanılmaz iyi. Baleli Pi gibi birşey. Natalie de inanılmaz iyi hatta Oscar adayı olmazsa basarım mekanlarını asfcasdf. ehehehehehe. çok iyi filmdi bu arada bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 joker spoiler koyaydın keike harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Az önce izledim. Çok sıkıcı başlayıp öyle de ilerleyen, ancak sonlara doğru hop oturup hop kaldıran güzel bir film olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 abi nedir olay şimdi erkeklerin twilight'ı mı bu film? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 mükemmeldi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar