Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 aa iyimiş.mage medi kasıp aksiyon dalabiliyorsak
Korax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 valla buara bende daraldim ne yalan söyleyim sdfs
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 gm topuk var beyler 2 dk kaldı katılım için
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 karakterler arasında para item transferi için bi sistem var mı yoksa eski usül mü takılıyoruz? bi de bi karakter ev koyduğunda diğeri co-owner oluyor gibi şeyler var mı?
Somon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Saeros said: karakterler arasında para item transferi için bi sistem var mı yoksa eski usül mü takılıyoruz? bi de bi karakter ev koyduğunda diğeri co-owner oluyor gibi şeyler var mı? abi aynı soruyu sordum staff eski usul devam edin dedi 10 dk güldüm ahahah
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 şehir içinde kuytu köşelere para koyup diğer karakterle gidip almak
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 burda yazıyosunuz böle acayip canım çekiyor oynayan var oynayamayan var :( şşş
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Biz oynuyoruz ama genede canimiz sikiliyo.
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Beyler 21.00'daki gm topukta vardım da zar mar bişey olursa burdan yazın katılayım.
khalad Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 acil bazı sistemlerin düzeltilmesi lazım classlar arası inanılmaz dengesizlikler çıkıcak yoksa actionlar başladığında. ayrıca magical çıkma oranının da arttırılması lazım ve goksu'nun arqastaki gibi yaptığı şu ölümsüz ultra süper npclerin yerine orta şekerli şeylerin gelmesi lazım. server diğer anlamlarda güzel olmuş bir kaç eksik hariç ticaret sistemi falan filan çok güzel.
Pingu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 magical çıkma oranı artırılmış balronlar vs gayet ölümlü
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 balron marki verebilecek olan varmi beyler?
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 newbie zoneda al little headlessları etrafına kas ben öyle kastım. Bu arada wyrm kesmek bayaa uğraştırıyo kendini heallıyo falan +6 +9 falan neylerden çıkıyo serverda liste gibi bişey yok mu :S
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Dartanian said: newbie zoneda al little headlessları etrafına kas ben öyle kastım. orda da kastım bi süre ama hem buram buram bug abuse kokuyor o olay hem de gelip kesen oluyor headlessları filan senin nickin neydi bu arada kesin görmüşümdür orda kastıysan
Somon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 koşu yarışı var beyler ödül forest desert 19.00da
Öne çıkan mesajlar