Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Merhabalar; Eh bizde bu furyanın katılımcısı olarak buraya bir konu açalım istedik. Uzun bir süredir çalıştık çabaladık tüm paticik ahalisini en içten dileklerimizle sunucuya bekliyoruz. Magic & Arrow Web
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 selam. betadan çıktınız mı? çıkmadıysanız nasıl olcak gidecek mi karakterler, itemlar falan ileride?
Pingu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Çıktı betadan, gitmeyecek karakterler vs.
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ultima online nasıl yüklüyüp oynuycaz? help pls.
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 site gayet başarılı black lupini zaten tanıyorum kayıt oldum başarılar dilerim
Pingu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Pickles said: bizim ark teot açmış m&a da Bizim arkadaş hackledi orayı, gg bütün accler bizde
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Pingu said: Pickles said: bizim ark teot açmış m&a da Bizim arkadaş hackledi orayı, gg bütün accler bizde yalan söyleme arkadaşım atıp tutup yazıyosunuz buralara. ayıp denen bişey var
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 serverın kilit ozelligi, iddiali noktası nedir?
aQuelleris Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 vakit geçirmek için bi bakayım dedim de connector u indirmek için tıkladığımda çıkan sekmede örnekteki gibi Rar!W�t�-�� uzayıp gidiyor. ------ Opera da indirmeyi denediğimde böyle idi birde chrome da denedim ve (tu)
Korax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Ben indirdim, seneler olmustu be, baslayalim bakalim
aQuelleris Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 pati olusumu bi lonca yapalım bari ilerde katılım olursa patiden
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bir saatte inscription 80 yapılabilirken az önce forumda "çok zor ya kim uğraşçak of işim gücüm var" diyip bırakan 2-3 lavuk gördüm. edit : az önce begging makrosuna bırakan birisini gördüm ve begging diyalogları özellikle dil bilgisi olarak ve mantık olarak o kadar laubali ki oyundan soğutuyor adamı. "internette dileniyoz daha napiim bi 50k atta sevineyim" türü bir şeydi sanırım
Pingu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 düzeltilmiş opera connector download sorunu Beggingi kapatıp düzenlemeye almışlar
Tcpip Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 balıkçı oldum bakalım 5 yıl sonra ultima :)
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 kimse lütfen kusura bakmasın ama bu shard benim için web tasarımından ibaret kaldı. web tasarımından başka uoda farklı olabilecek bir şey bulamadım.
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ben 1-2 aydır tester olarak ara ara giriyordum. Server açıkçası uzun süredir gördügüm en iyi server. MÜKEMMEL diyebilirim ama demiyorum 2-3 aklıma gelen eksik elbet var. Ancak herkeze tavsiye ediyorum suraya server arıyorum diye giren.
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Soimyr said: MÜKEMMEL diyebilirim ama demiyorum 2-3 aklıma gelen eksik elbet var. Ancak herkeze tavsiye ediyorum suraya server arıyorum diye giren. Soimyr said: Ancak herkeze tavsiye Soimyr said: Ancak herkeze Soimyr said: herkeze Soimyr said: z edit : oyun içi olarak bana pyramid veya bir başka sharddan farkını söyleyin lütfen abi. nebula hala daha en iyi ne yazık ki.
Pingu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Abuk subuk* işini bilmeyen yöneticileri yok, * itemları yok, * sistemleri yok, seviyesi var, oyuncular için özen var, ilgi var, ego yok, adam kayırma yok, craft - pvp dengesi kuruluyor ( büyük oranda sağlanmış ) işlevsel connectoru var vs vs. kime göre? neye göre? ahkam kesmek kolay, çabalamak zor vs.
cemss Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 herkesin kendine ait tamer crafter hazineci charı olmasın yeter bana.
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 cemss said: herkesin kendine ait tamer crafter hazineci charı olmasın yeter bana. o heralde run-uo shardlarda olur daha çok.
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Oo beyler harf hatası yapmışım, AMAN TANRIM, tüm argümanlarım çürüdü. Neden üzerine alınmışsın onuda anlamadım. Madem nebula daha güzel diyorsun ir nebulada oyna, kolundan tutup "alatriel yada en haltsan m&m de oynayacaksın" falan dedimde haberim mi yok? dip not: ad hominem @ google.
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 farklı olsa o zaman da ıyyy naapmışlar, biz eskisini seviyoduk nbl north falan denirdi gerçi, dusunmeden konusuyosunuz.
Öne çıkan mesajlar