Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magic & Arrow

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pingu said:

Pickles said:

bizim ark teot açmış m&a da

Bizim arkadaş hackledi orayı, gg bütün accler bizde

yalan söyleme arkadaşım atıp tutup yazıyosunuz buralara. ayıp denen bişey var
Mesaj tarihi:
vakit geçirmek için bi bakayım dedim de connector u indirmek için tıkladığımda çıkan sekmede

örnekteki gibi

Rar!W�t�-��

uzayıp gidiyor.

------

Opera da indirmeyi denediğimde böyle idi birde chrome da denedim ve (tu)
Mesaj tarihi:
bir saatte inscription 80 yapılabilirken az önce forumda "çok zor ya kim uğraşçak of işim gücüm var" diyip bırakan 2-3 lavuk gördüm.

edit : az önce begging makrosuna bırakan birisini gördüm ve begging diyalogları özellikle dil bilgisi olarak ve mantık olarak o kadar laubali ki oyundan soğutuyor adamı.

"internette dileniyoz daha napiim bi 50k atta sevineyim" türü bir şeydi sanırım
Mesaj tarihi:
ben 1-2 aydır tester olarak ara ara giriyordum. Server açıkçası uzun süredir gördügüm en iyi server.

MÜKEMMEL diyebilirim ama demiyorum 2-3 aklıma gelen eksik elbet var. Ancak herkeze tavsiye ediyorum suraya server arıyorum diye giren.
Mesaj tarihi:
Soimyr said:

MÜKEMMEL diyebilirim ama demiyorum 2-3 aklıma gelen eksik elbet var. Ancak herkeze tavsiye ediyorum suraya server arıyorum diye giren.

Soimyr said:

Ancak herkeze tavsiye

Soimyr said:

Ancak herkeze

Soimyr said:

herkeze

Soimyr said:

z

edit : oyun içi olarak bana pyramid veya bir başka sharddan farkını söyleyin lütfen abi. nebula hala daha en iyi ne yazık ki.
Mesaj tarihi:
Abuk subuk* işini bilmeyen yöneticileri yok, * itemları yok, * sistemleri yok, seviyesi var, oyuncular için özen var, ilgi var, ego yok, adam kayırma yok, craft - pvp dengesi kuruluyor ( büyük oranda sağlanmış ) işlevsel connectoru var vs vs. kime göre? neye göre? ahkam kesmek kolay, çabalamak zor vs.
Mesaj tarihi:
Oo beyler harf hatası yapmışım, AMAN TANRIM, tüm argümanlarım çürüdü.

Neden üzerine alınmışsın onuda anlamadım. Madem nebula daha güzel diyorsun ir nebulada oyna, kolundan tutup "alatriel yada en haltsan m&m de oynayacaksın" falan dedimde haberim mi yok?

dip not: ad hominem @ google.
  • Yeni Oluştur...