fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 salçayı benim dediğim gibi üretirsek tuza ihtiyaç kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Er-Net de üretsinler abi, kahvehane tuvaletleri o olmadan çok kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 abii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Pickles said: greenpeace çok hede hödö. hepsine kapitalist düzende bir iş bulmaları dileğiyle diyorum Trigger said: attention whore alayı. çok marjinaller+ farklılar. SeaGle said: Aptal saptal zincirleme eylemleri yapacaklarına potansiyellerini çevreye faydalı projelere yönlendirseler sevincimden ağlayacağım. Ama yok, mümkünatı yok. denizlerde balıkların yokolmaması için kampanya başlatmalarını bu şekilde mi yorumluyorsunuz? çok enteresanmış cidden. tüm balıklar tükenince sizin için hiç sorun olmayacak yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ben de pek sıcak değilim greenpeace e karşı fakat önyargı muhtemelen. ama kendimce bazı noktalarda dengeli yaşamaya çalışıyorum. balık yemiyorum mesela hiç, benim için küçük bi adım ama balıklar için büyük bi adım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 SeaGle said: santral muhabbetinin tayyip projesinden çok daha öte olduğunu anladığınızda iş işten geçmiş olmaz umarım Yoksa enerji konusunda hayvani bi darboğaza doğru gidiyoruz. buna inananlar var bisürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Asıl inanmayanlar var, ben ona şaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 uzun uzadıya tartışıldıydı zaten tekrar alevlendirmiyim bari:P isteyen istediğine inansın hocam, selam@le. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Baliksiz yasanirmi ya. Haftada 3 yerim kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 green peace sayfasına baktım da, 25 yıldır rusyaya nükleer atık konusunda baskı yaptık, sonunda kazandık rusya nükleer atıığını şeetmicek de efendim fransa atıığını yeniden işlemicekmiş vsvs.. ulan gerizekalı, bi halt olacağı olsaydı 25 yıl sürmezdi 1-2 yılda biterdi mevzu. rusya seni 25 yıldır sallamıyosa ve bu gğn artık atıkları oraya götümeme kararı aldıysa, ben eminimki grean pece yüzünden diildir. muhakkak ya nükleer santrli kapğatıyolardır, ya çöpü dökçek başka yer veya yöntem bulmuşlardır auahbua. fransa da işlemekten vazgeçmiş; eminim daha kazançlı daha getirili bi yöntem bulmuşlardır ondan vazgeçmişlerdir. 25 yıl uğraşmılar mış mış da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=rxyw49ZsLa0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 uzunluğu duruma göre değişiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Cin ruhi.. harbi post kastin ya bi mola ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 önemli olan işlevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Marveloth said: Cin ruhi.. harbi post kastin ya bi mola ver. sen de post kastın derken post kasıyon sanıyom =) He bu arada sen de post kastın derken post kasıyon dediğimde de ben post kasmış oluyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Sen beni yargiliyomusun!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 said: sen bana taktın kafayı belli Gönderen: Cin Ruhi Gönderilen: Marveloth Tarih: 28/12/2010 16:55 ne yaptım sana ya? ne seker bisi bu böyle lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ne takıyonuz lan birbirinize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 adam komik. umuma açık chat yapmaya zorluyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Sadece sevdigimi zorlarim ben ruhi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Alamancı mısın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Evet almanlardan hoslaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 almanı fazla tavsiye etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar