Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mel Sibson , Madeleine Stowe ,Greg Kinnear , Sam Elliot gibi isimlerin yer aldığı ve sinema tarihinde gerçekten çok önemli bir yere sahip film bu akşam TRT-1 de 20.25'de ekrana geliyor.. Sevenlerinin bilgisine..[signature][hline]Klasik bir baba team üyesi, 24 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki: Bi gün scripting öğrenicem..Milletin ultima accountunu hacklicem.. Helede son zamlardan sonra, Samsun 216 ilaç gibi geliyor.. :P [Bu mesaj chrisvassel tarafından 25 Ağustos 2004 07:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 sinema tarihinde gerçekten çok önemli bir yere mi sahipmiş ? peh[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 zevkler renkler... beni en çok etkileyen filmlerden birisidir..[signature][hline]Klasik bir baba team üyesi, 24 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki: Bi gün scripting öğrenicem..Milletin ultima accountunu hacklicem.. Helede son zamlardan sonra, Samsun 216 ilaç gibi geliyor.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 o zaman sinema tarihinde deme benim zevklerim arasında de ..[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 çok özür dilerim.. *!derin bir iç çekip "vaaah vaaah" mırıldanmaları içinde uzaklaşır*[signature][hline]Klasik bir baba team üyesi, 24 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki: Bi gün scripting öğrenicem..Milletin ultima accountunu hacklicem.. Helede son zamlardan sonra, Samsun 216 ilaç gibi geliyor.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 önemi yok[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 sudan sebeple birbirine laf sokma olayları hergün artıyor dikkatinizi çekerim. negatif elektrik mi var havada nedir. we were soldiers seyredilebilir bir yapım bence. hele çarpışmanın bitmesinden sonra yeni gelen gazetecilerin bi patlama sesi geldiğinde "aman yandım" modunda eğilip, olayın başından beri orda olan gazetecinin sigarasını tüttürmeye devam ettiği sahne aklıma kazınmıştır :)[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 trt farkı.son zamanlarda pek çoğu oscar almış güzel filmler yayınlamaya başladılar.İyi bir değişimin çindeler.[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 O sahneden başka amerikalıların cesetleri kum torbası dizer gibi üstüste yığmaları ve Vietnamlıların gelince onları kutsayıp sonra teker teker taşımaları da önemli anlardı.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Gerçekten izlenilecek bir film nedir bu çekemezliğiniz.?[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Kanal D kaç kez verdi bunu sayan var mı?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Sürtüşmeler yazın gereksiz can sıkıntısından olsa gerek film Er Ryan'a yakından uzaktan yaklaşamasada güzeldir kesinkez izlenmelidir diyorum. Vietnamı iyi anlatmaya çalışmışlar.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bir amerika rulz!,commnist scum sux! filmi daha,gerçekçi deel,üniformalar silhala gerçeçi deel,uçakalr geçekç.i deel. amerika büyk amerika aşmış amerikan askerleri üsepr amerikan askerleri örenk aile babası amerikan askerleri naplam yiyp sonra "aargh karıma onu sefdiimi söleyin" diyebilen asşmış süepr yaratıklardır tabi tabi[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 This is Hollywood mannn...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 BENCE film berbat son derece yavaş ilerleyen ve boş ilerleyen bir senaryoya sahip ayrıca büyük bir amerikan ve hristiyan (demiyim sanki taraf tutuyouş gibi olur) genel din propogandası var hiç önermediğim bir yapım[signature][hline]The dream is true... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 zevkler..renkler..[signature][hline]Klasik bir baba team üyesi, 24 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki: Bi gün scripting öğrenicem..Milletin ultima accountunu hacklicem.. Helede son zamlardan sonra, Samsun 216 ilaç gibi geliyor.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: jankis, 25 Ağustos 2004 12:07 tarihinde demiş ki: önemi yok lol :D[signature][hline]Klasik bir baba team üyesi, 24 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki: Bi gün scripting öğrenicem..Milletin ultima accountunu hacklicem.. Helede son zamlardan sonra, Samsun 216 ilaç gibi geliyor.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Vallahi cok güzel bir film.. Sürünerek düşman hattına gidip adamlarıın 10 cm onlerinde olduklarını farketmeleride güzel bir sahneydi..[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bi an "once were warriors" adlı yeni zelanda filmi sandım oha falan oldum. bu film sucks, o film rulez![signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bi film daha vardı adı aklıma takıldı..fragmanında uçak bombardımanını felan gösteriyordu yemyeşil bir tepeye..hmm "W" ile başlıyordu hatta adı..ismini yazabilecek varmı dediğimi anlayıp?[signature][hline]Klasik bir baba team üyesi, 24 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki: Bi gün scripting öğrenicem..Milletin ultima accountunu hacklicem.. Helede son zamlardan sonra, Samsun 216 ilaç gibi geliyor.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 band of brothers varken...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Dublaj bence X -Man faciasından sonra mükemmeldi filmden zevk aldım desem yeridir[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 izledim ama ne bileyim bir er ryan tadı bırakamadı. Mel Gibson a isanın çilesinden sonra zaten hafif kıllanmıştım, soğudu gözümde ondan dolayıda kahramanlık edalarını caarrttt kaba kağıt ünlemleri ile izledim desem yeridir. 6/10 zorlayarak[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ışık desteği aldıktan sonra bir anda adamların önlerinde çıkması ve fişeğin adamın suratına girip bıçakla çıkarma sahneleri çok güzeldi[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Laf sokuşturmakla alakası yok sinema tarihinde çok özeli bırakın özel bir yeri bile olmayan basit bir Hollywood tarzı savaş filmi... İnsanlar için ayrı ayrı özel yeri olur o bilinmez.[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar