Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Bir Zamanlar Askerdik" Bu akşam 20.25'de..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mel Sibson , Madeleine Stowe ,Greg Kinnear , Sam Elliot gibi isimlerin yer aldığı ve sinema tarihinde gerçekten çok önemli bir yere sahip film bu akşam TRT-1 de 20.25'de ekrana geliyor..

Sevenlerinin bilgisine..[signature][hline]Klasik bir baba team üyesi, 24 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki:
Bi gün scripting öğrenicem..Milletin ultima accountunu hacklicem..

Helede son zamlardan sonra, Samsun 216 ilaç gibi geliyor.. :P

[Bu mesaj chrisvassel tarafından 25 Ağustos 2004 07:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
zevkler renkler...

beni en çok etkileyen filmlerden birisidir..[signature][hline]Klasik bir baba team üyesi, 24 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
çok özür dilerim..

*!derin bir iç çekip "vaaah vaaah" mırıldanmaları içinde uzaklaşır*[signature][hline]Klasik bir baba team üyesi, 24 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
sudan sebeple birbirine laf sokma olayları hergün artıyor dikkatinizi çekerim. negatif elektrik mi var havada nedir.

we were soldiers seyredilebilir bir yapım bence. hele çarpışmanın bitmesinden sonra yeni gelen gazetecilerin bi patlama sesi geldiğinde "aman yandım" modunda eğilip, olayın başından beri orda olan gazetecinin sigarasını tüttürmeye devam ettiği sahne aklıma kazınmıştır :)[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
kısırlaştırcam ben kendimi
Mesaj tarihi:
trt farkı.son zamanlarda pek çoğu oscar almış güzel filmler yayınlamaya başladılar.İyi bir değişimin çindeler.[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
A.K.A Xanros
Mesaj tarihi:
O sahneden başka amerikalıların cesetleri kum torbası dizer gibi üstüste yığmaları ve Vietnamlıların gelince onları kutsayıp sonra teker teker taşımaları da önemli anlardı.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Gerçekten izlenilecek bir film nedir bu çekemezliğiniz.?[signature][hline]Madcat..
Üzdün yeter üstüme varma,
Soru sorma biliyorsun,
Mazeretim var.
Boş konuşma görüyorsun
Asabiyim ben...!!!
Mesaj tarihi:
Sürtüşmeler yazın gereksiz can sıkıntısından olsa gerek film Er Ryan'a yakından uzaktan yaklaşamasada güzeldir kesinkez izlenmelidir diyorum. Vietnamı iyi anlatmaya çalışmışlar.[signature][hline]Like Chef Says.
O yeah...
Mesaj tarihi:
bir amerika rulz!,commnist scum sux!

filmi daha,gerçekçi deel,üniformalar silhala gerçeçi deel,uçakalr geçekç.i deel.

amerika büyk amerika aşmış amerikan askerleri üsepr amerikan askerleri örenk aile babası amerikan askerleri naplam yiyp sonra "aargh karıma onu sefdiimi söleyin" diyebilen asşmış süepr yaratıklardır

tabi tabi[signature][hline]dandirk bi playlisitim
bir iki dostum
biraz umudum
bide uykum var

Mesaj tarihi:
This is Hollywood mannn...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
BENCE film berbat son derece yavaş ilerleyen ve boş ilerleyen bir senaryoya sahip ayrıca büyük bir amerikan ve hristiyan (demiyim sanki taraf tutuyouş gibi olur) genel din propogandası var hiç önermediğim bir yapım[signature][hline]The dream is true...
Mesaj tarihi:
zevkler..renkler..[signature][hline]Klasik bir baba team üyesi, 24 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
said:
jankis, 25 Ağustos 2004 12:07 tarihinde demiş ki:
önemi yok

lol :D[signature][hline]Klasik bir baba team üyesi, 24 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
Vallahi cok güzel bir film..
Sürünerek düşman hattına gidip adamlarıın 10 cm onlerinde olduklarını farketmeleride güzel bir sahneydi..[signature][hline]..it's time I disappear
Mesaj tarihi:
bi film daha vardı adı aklıma takıldı..fragmanında uçak bombardımanını felan gösteriyordu yemyeşil bir tepeye..hmm "W" ile başlıyordu hatta adı..ismini yazabilecek varmı dediğimi anlayıp?[signature][hline]Klasik bir baba team üyesi, 24 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
izledim ama ne bileyim bir er ryan tadı bırakamadı.

Mel Gibson a isanın çilesinden sonra zaten hafif kıllanmıştım, soğudu gözümde ondan dolayıda kahramanlık edalarını caarrttt kaba kağıt ünlemleri ile izledim desem yeridir.
6/10 zorlayarak[signature][hline]sonunda yeniledim.
Mesaj tarihi:
Laf sokuşturmakla alakası yok sinema tarihinde çok özeli bırakın özel bir yeri bile olmayan basit bir Hollywood tarzı savaş filmi... İnsanlar için ayrı ayrı özel yeri olur o bilinmez.[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım:
-Uyudun mu?
-Hayır sen?
  • Yeni Oluştur...