sandalye Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Oyunu indirdim, isodan filan sanal bellek oluşturup kurmak gerekiyormuş onu bilmiyordum, öğrendim googledan kurdum bir şekilde. Şimdi crack istiyor ama bir türlü yapamadım onu, yardımcı olabilecek birisi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 yasak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 yasssah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 aslında hepinizden önce gördüm ben yazdım da yasak diye ama sonra vazgeçtim göndermedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Abi deli misiniz söyleseniz ya biliyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 biri özel mesajdan atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 soylersek sam girer ruyalarimiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Sen yenisin galiba :P Yassah burda böyle bilgi alışverişi. Onuda googleda arat olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 abi bence iso falan uğraşma sağlam bi site bul portable indir oyunları rardan çıkartıp bi dosyayı tıklayıp oyunun oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 dedim lan yenisimi çıktı adam crak istiyomus meğerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Yapamadım gitti şu şeyi defalarca sildim yükledim oyunu, saçlarım beyazlıycak bir kere daha denersem. Sağolun bu arada, meme fotoğrafı istesem boy boy dizerdiniz şuraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 3. sü ne zaman cıktı bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ya arkadaşım internette bin tane site var bu tip işlerle uğraşan, sen gelmiş crack, warez vb. yasak olan yerde crack aranıyosun ondan sonra da meme istesem koyardınız diyosun. al ben sana koyuyorum meme ama crack isteme; MEME RESMİ İÇİN TIKLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penderecki Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ne elit forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 sandalye said: Yapamadım gitti şu şeyi defalarca sildim yükledim oyunu, saçlarım beyazlıycak bir kere daha denersem. Sağolun bu arada, meme fotoğrafı istesem boy boy dizerdiniz şuraya. arkadaşım, crack w@r3Z, h@ck vs. yasak, meme serbest. neyini anlamadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Bölüm kurallarının ilk maddesi seni ilgilendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 sandalye said: Sağolun bu arada, meme fotoğrafı istesem boy boy dizerdiniz şuraya. dizerdik tabii, meme yasak değil, crack yasak. halen insanlara kızıyorsun, bir meme fotosu koyayım buraya: http://img692.imageshack.us/img692/3509/15472151.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penderecki Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Burada acayip oyunlar var hemde beleş!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar