Bone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 "kız animesi" diyince aklınıza ne geliyor? hani şu kızların sevebileceği tarz gerçekçi, biraz dram içeren felan animeler arıyorum. ecchi, angst veya çıplaklık gibi temalar olmayacak. K-On ve So Ra No Wo To izlemedim ama buna uygun örneklermiş gibi düşünüyorum. Grave Of The Fireflies da öyle. Spirited Away de güzel bir örnek olarak sunulabilinir diye düşünüyorum. özellikle animeleri çok cıvık veya baş ağrıtıcı bulan erkeklerin ilgisini çeken şeyler de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 honey and clover. son satır için welcome to NHK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 death note seviyor kızlar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 k-on alakasız tümden. kadınlar için josei, kızlar için shoujo türleri malum. (anidb'de kategorilerden rating'e göre bak bence) erkeklerin de beğenebilecekleri arasında skip beat!, saiunkoku monogatari, nodame cantabile gibi örnekler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 K-on, eğer müziğe de meraklılarsa kopamazlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 kizlar anime fln sevmez. 10 yasindayken ay savascisi fln sevenler vardir o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 candy candy'yi unutmayın...ama yanılıyorsun benim bir sürü kız arkadaşım anime manyağı arkadaşım var,genele bakıyorum gene de çokf fazla anime seven kız var...Animelerdeki çocuklar daha yakışıklı gözüküyormuş onların gözüne eheueh...Kimi ni TOdoke iyi diyorlar,mangası varmış,sonra animesi çekilmiş ve hatta filmi bile çekilmiş senko said: kizlar anime fln sevmez. 10 yasindayken ay savascisi fln sevenler vardir o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 anime seven kizlar var tabi de, benim gozlemim o anime sevenlerin cogu sisko veya cirkin. Bircogu da muhendislik fln okuyor IIBF deki kizlara iste naruto'da cok baydi diye gidince iyyyy nerd bu diyip masadan kalkiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 hehe...yok yok benim arkadaşlarım ne öyle şişmandır ne de çirkin,gayet normal ve anime seven kız toplulukları da mevcut senkocum sen tanışmamışsın...;)ama zaten IIBF'de kızlar daha önemli sorunlarla meşgul olduklarından(!), onların yanında böyle şeyler konuşmayın bir daha:) senko said: anime seven kizlar var tabi de, benim gozlemim o anime sevenlerin cogu sisko veya cirkin. Bircogu da muhendislik fln okuyor IIBF deki kizlara iste naruto'da cok baydi diye gidince iyyyy nerd bu diyip masadan kalkiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 forçen said: death note seviyor kızlar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 clannad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 boş zamanında tekrar tekrar elfen lied izleyen kız bile vardır da onu sormuyorum. k-on gibi şeyler işte. "kız animesi". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 toradora var, azıcık erotizm ''eççi degil kız erotizmi'' olabilir diyosan NANA var, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 lovely complex, nana, paradise kiss, kuragehime, peach girl, itazura na kiss, kimi ni todoke, kaichou wa maid-sama, ouran high school host club, special a, skip beat, yamato nadeshiko shichi henge, vampire knight, hanasakeru seishounen, winter sonata, chi's sweet home... tüm reverse haremler, tüm gay içerikli animeler de dahil bu gruba. d. gray man, hitman reborn gibi içinde güzel erkekleri barındıran bazı shounenler de kafamda hep kız animesi imajı çiziyor. sadece 2 filmini izlemiş olsam da, hayao miyazaki filmlerini de kızlar için buluyorum. kiki nin süpürgesinde birşeyler taşıması, kendisine ilgi duyan erkeğin başkalarıyla takılıyor diye ergen tribine girmesi falan örneğin. hangi erkeğin ilgisini çeker ki bu konu. tüm clamp yapımları da kızlar için zaten. kobato., xxxholic, tsubasa chronicle falan filan. ki zaten kadın grubu clamp. peach girl, kimi ni todoke, clamp yapımları, nana, paradise kiss, winter sonata, aishiteruze baby, natsume yuujinchou, kimi ga nozomu eien gibiler de içinde dram barındıran kız animeleri olarak aklıma gelenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 erotizm olmaz romantizm olur. harem felan da dahil değil, başta belirttim ecchi vs temalı şeyler olmuycak diye. vampire knight felan da olmaz, gerçekçi diyorum, fantastik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Nodame Cantabile tam istediğin tarz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Fortuna said: Nodame Cantabile tam istediğin tarz. bakuman da olur mu diyecegim ama bilemedim school rumble,melancholy of haruhi suzumiya falan da olur belki. Çok gerçekçi degil gerçi suzumiya ama güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Bakuman aslında olur olmasına ama WSJ ile daha önce 0 alakası olmuş birisi bizim kadar ilgi ile yaklaşmayabilir. Şöyle bir düşündüm, Clannad, Samurai Champloo, Cowboy Bebop'da olabilir. Cowboy Bebop'u gerçekçi sayarsak tabii. Welcome to NHK bile olur aslında. Ama Bone'un istediği işeye tam uyan anime bence Nodame'dir. Clannad'ı tam izleyemedim ama felç oldum izlerken o yüzden bilemicem tam uyar mı uymaz mı. Film olarak The Girl Who Leaps Through Time güzel gider bence, ama sci-fi öğe içeriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 haruhi suzumiya - fantastik olaylar = k-on oluyor zaten (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 bu ayki kız animeleri kotamı hachimutsu to clover (5. izleyiş artık oha) http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=199 kimi ni todoke Kaichou wa Maid-sama ile doldurdum, darısı diğer ayların başına bi de bokura ga ita izleyebilirsin annem şu şarkıyı duyunca mecburen izlemek zorunda kaldım malesef http://www.youtube.com/watch?v=6BSm0bpKnbA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 card captor sakura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Bone said: haruhi suzumiya - fantastik olaylar = k-on oluyor zaten (:P) ayrıca - kyon. Kyon olmasa hayatta izlemem Haruhi'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 al haruhi'yi. içinde ne var? kyon. kyon'dan bir y çıkar, ne kaldı? kon. bir tire ekle, ne etti? k-on. ve mhp'nin 40. yıldönümü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 kono reiatsu? SUCH JUTSU! DEVLET BAHÇELİ! if u kill him he wont die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar