Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şu tip animeler neler var?

Bone

Öne çıkan mesajlar

"kız animesi" diyince aklınıza ne geliyor?
hani şu kızların sevebileceği tarz gerçekçi, biraz dram içeren felan animeler arıyorum.
ecchi, angst veya çıplaklık gibi temalar olmayacak.
K-On ve So Ra No Wo To izlemedim ama buna uygun örneklermiş gibi düşünüyorum.
Grave Of The Fireflies da öyle.
Spirited Away de güzel bir örnek olarak sunulabilinir diye düşünüyorum.
özellikle animeleri çok cıvık veya baş ağrıtıcı bulan erkeklerin ilgisini çeken şeyler de olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

candy candy'yi unutmayın...ama yanılıyorsun benim bir sürü kız arkadaşım anime manyağı arkadaşım var,genele bakıyorum gene de çokf fazla anime seven kız var...Animelerdeki çocuklar daha yakışıklı gözüküyormuş onların gözüne eheueh...Kimi ni TOdoke iyi diyorlar,mangası varmış,sonra animesi çekilmiş ve hatta filmi bile çekilmiş
senko said:

kizlar anime fln sevmez.
10 yasindayken ay savascisi fln sevenler vardir o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

hehe...yok yok benim arkadaşlarım ne öyle şişmandır ne de çirkin,gayet normal ve anime seven kız toplulukları da mevcut senkocum sen tanışmamışsın...;)ama zaten IIBF'de kızlar daha önemli sorunlarla meşgul olduklarından(!), onların yanında böyle şeyler konuşmayın bir daha:)
senko said:

anime seven kizlar var tabi de, benim gozlemim o anime sevenlerin cogu sisko veya cirkin. Bircogu da muhendislik fln okuyor

IIBF deki kizlara iste naruto'da cok baydi diye gidince iyyyy nerd bu diyip masadan kalkiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

lovely complex, nana, paradise kiss, kuragehime, peach girl, itazura na kiss, kimi ni todoke, kaichou wa maid-sama, ouran high school host club, special a, skip beat, yamato nadeshiko shichi henge, vampire knight, hanasakeru seishounen, winter sonata, chi's sweet home...

tüm reverse haremler, tüm gay içerikli animeler de dahil bu gruba. d. gray man, hitman reborn gibi içinde güzel erkekleri barındıran bazı shounenler de kafamda hep kız animesi imajı çiziyor.

sadece 2 filmini izlemiş olsam da, hayao miyazaki filmlerini de kızlar için buluyorum. kiki nin süpürgesinde birşeyler taşıması, kendisine ilgi duyan erkeğin başkalarıyla takılıyor diye ergen tribine girmesi falan örneğin. hangi erkeğin ilgisini çeker ki bu konu.

tüm clamp yapımları da kızlar için zaten. kobato., xxxholic, tsubasa chronicle falan filan. ki zaten kadın grubu clamp.

peach girl, kimi ni todoke, clamp yapımları, nana, paradise kiss, winter sonata, aishiteruze baby, natsume yuujinchou, kimi ga nozomu eien gibiler de içinde dram barındıran kız animeleri olarak aklıma gelenler.
Sosyal ağlarda paylaş

Bakuman aslında olur olmasına ama WSJ ile daha önce 0 alakası olmuş birisi bizim kadar ilgi ile yaklaşmayabilir.

Şöyle bir düşündüm, Clannad, Samurai Champloo, Cowboy Bebop'da olabilir. Cowboy Bebop'u gerçekçi sayarsak tabii. Welcome to NHK bile olur aslında. Ama Bone'un istediği işeye tam uyan anime bence Nodame'dir. Clannad'ı tam izleyemedim ama felç oldum izlerken o yüzden bilemicem tam uyar mı uymaz mı.

Film olarak The Girl Who Leaps Through Time güzel gider bence, ama sci-fi öğe içeriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bu ayki kız animeleri kotamı

hachimutsu to clover (5. izleyiş artık oha)

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=199

kimi ni todoke

Kaichou wa Maid-sama

ile doldurdum, darısı diğer ayların başına

bi de bokura ga ita izleyebilirsin annem

şu şarkıyı duyunca mecburen izlemek zorunda kaldım malesef

http://www.youtube.com/watch?v=6BSm0bpKnbA
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...