Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adsl2+ ile birlikte 16 mbit hızına erişim 2011 de başlıyor.

Napolyonn

Öne çıkan mesajlar

stingbull said:

Böyle yalancı ilgisiz bi firma ne yapsa cacık olmaz. İlla ki bi bokluğu olur görürsünüz bak. Adam hala utanmadan "512yerine 1mbe düşürücez" diyo. Git donunu düşür sen adama bak ya
Ulan okulda falan mı kullanıyoruz interneti de kota koyuyosun üstüne bi de eşşek gibi para alıyosun..Hayır oyunda soruyorum herife kaç mb netin var diyorum, adam Belgiumdayım diyor 20mb netim var diyor.Ulan ben anlatsam kendi halimi herif bi tarafıyla gülücek bana.Artık heriflerde standartlar öyle heralde.

Matta bişey yapmışlar gibi bi de bıdı bıdı övünüyo, ulan sömürüyosunuz milletin parasını o paralarla daha ne altyapılar kurulurdu
Kurulurdu demi lan :D

çoğu ülkede var yalnız bu adil kullanım ve benzeri şeyler
Sosyal ağlarda paylaş

kermit,
müşteri hizmetlerini arıyosun. download hızım çok düşük 800 kbit bile değil diyosun(800kb-8mbit arası ya o tarife)
sonra sana bi kaç sayfa açtırıyo sonra da hız testi yaptırıyo, orda da 800 den düşük bişe söylüyosun(ben 780 demiştim). arıza kaydı açıyolar. ertesi gün de hattını düzeltiyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

paketlere bakıyorum da, şimdi gördüğüm kadarıyla limitsizler şunlar var:

adsl olarak
8mbps'e kadar 54,90tl
8 mbps 109tl

adsl2+ olarak
16 mbps'e kadar 59 TL

yanlış anlamıyorum di mi? 8mbps'e kadarla 8mbps arasında bu kadar fiyat farkı olduğuna göre bi hız farkı da olması lazım di mi yoğun saatlerde?
Sosyal ağlarda paylaş

o hız düşürme olayı belli olmuyo

eylül sonu benim de hızımı düşürmüşlerdi mesela, ekimde 2 mbit sınırsıza geçtim.

ondan sonra kasımdan beri tekrar netlimitsiz 8 kullanıyorum, ama düşme falan olmadı hiç...

santrale toplu bir limit koyuyorlar sanırım: 10.000 x 25gb gibi, o dolmadığı sürece o santralde düşürme yapmıyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

stingbull said:

Böyle yalancı ilgisiz bi firma ne yapsa cacık olmaz. İlla ki bi bokluğu olur görürsünüz bak. Adam hala utanmadan "512yerine 1mbe düşürücez" diyo. Git donunu düşür sen adama bak ya
Ulan okulda falan mı kullanıyoruz interneti de kota koyuyosun üstüne bi de eşşek gibi para alıyosun..Hayır oyunda soruyorum herife kaç mb netin var diyorum, adam Belgiumdayım diyor 20mb netim var diyor.Ulan ben anlatsam kendi halimi herif bi tarafıyla gülücek bana.Artık heriflerde standartlar öyle heralde.

Matta bişey yapmışlar gibi bi de bıdı bıdı övünüyo, ulan sömürüyosunuz milletin parasını o paralarla daha ne altyapılar kurulurdu
Kurulurdu demi lan :D

çoğu ülkede var yalnız bu adil kullanım ve benzeri şeyler

Bulgaristanda yok mesela,gerci nüfus az olup 10 larca isp oldugu içinde olabilir,mesela bu ay daha bitmeden 140gb a yakın dl,80gb civarida uploadimiz olmus.hızımız hala boyle.
Aylık 40tl veriyoruz:

Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

geçenlerde 8mbit problemimde modemin sayfasında hattın max hızı 12mbit görünüyodu. şimdi baktım 20mbit. sanırım geçebilirim. ama adsl kesintisi yaşar mıyım bilmiyorum.. geçiş yapıp hala uzun süre kesinti yaşayan var mı yoksa hemen geçirdiler mi?

Mutlaka modem snr değerlerinize, gürültü değerlerinize bakın. Bakmadan geçmeyin. Öbür türlü geçseniz de alamıyorsunuz hizmeti adam gibi. Ben misal atladım 5 lira fark var diye. 12-13 saat netim kesildi önce portumu değiştirmişler, sonra da alabildiğim maksimum hız 10 mbit oldu ve torrent hariç öyle bir hızı da görmek mümkün olmuyor. Arıza kayıdı bıraktım bana mısın demiyorlar. Aklınızda olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...