Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 kalktı ama 1 ocaktan sonra sanırım, bi de 10 lira ek bindirme yapıyolar telefonsuz istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 oha lan adamlar hattı düzelttiler valla. modemde 8mbit görüyorum. yurtdışı 4mbit civarında çıktı hız testim. oh beaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 stingbull said: Böyle yalancı ilgisiz bi firma ne yapsa cacık olmaz. İlla ki bi bokluğu olur görürsünüz bak. Adam hala utanmadan "512yerine 1mbe düşürücez" diyo. Git donunu düşür sen adama bak ya Ulan okulda falan mı kullanıyoruz interneti de kota koyuyosun üstüne bi de eşşek gibi para alıyosun..Hayır oyunda soruyorum herife kaç mb netin var diyorum, adam Belgiumdayım diyor 20mb netim var diyor.Ulan ben anlatsam kendi halimi herif bi tarafıyla gülücek bana.Artık heriflerde standartlar öyle heralde. Matta bişey yapmışlar gibi bi de bıdı bıdı övünüyo, ulan sömürüyosunuz milletin parasını o paralarla daha ne altyapılar kurulurdu Kurulurdu demi lan :D çoğu ülkede var yalnız bu adil kullanım ve benzeri şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 olsun ben yine de ttnete ragei mi yaparım. O kadar kılım şerefsizlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Bugün mesaj attı TTNET, 1 ocaktan itibaren 54 küsür liraya 25gb adil kullanım hakkına geçileceğini ve limit aşılırsa hızın 1mbite düşürüleceğinin bilgisini verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 yeni tarife olcakmış 1gbps net, 5tb ta adil kullanım sınırı. Eğer o sınırı geçersek ttnet donunu düşürücekmiş bizim hız yerine. (şaşkınlıktan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 bu topiği açan arkadaş hadi yine iyisiniz seviyoruz sizi 16mbit veriyoruz keratalar gibisinden laflarla açmıştı. gidin bakın öbür topikte 16 mbit adına millete neler vermişler, kaç saattir kesikmiş falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 8 mbite kadar sınırlı olan bi tarife var kullanmayın mümkünse ben değiştiricem bu ay tarifeyi. dl hızım 70 in üstüne çıkmadı daha. her akşam telefon açıp küfretmekten sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 kermit, müşteri hizmetlerini arıyosun. download hızım çok düşük 800 kbit bile değil diyosun(800kb-8mbit arası ya o tarife) sonra sana bi kaç sayfa açtırıyo sonra da hız testi yaptırıyo, orda da 800 den düşük bişe söylüyosun(ben 780 demiştim). arıza kaydı açıyolar. ertesi gün de hattını düzeltiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 kapıya kadar gelme durumları varmı çalıştığım için arkadaşları karşılama durumum olmaz kek pasta çörek ikram edicemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 yok, onlar santralden düzeltiyolar (en azından benimkinde öyle oldu) ararlar seni zaten cep telefonunu da ver. adam arayıp haber veriyo hattınızı düzelttik diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 aslında biçok şeyi baştan düzeltebilirler de arayıp sormayanlarınkini düzeltmeyip yurtdışı çıkışı dengeliyorlar sanki:P yoksa sen yarın herkese tut 16mbit ver 127.0.0.1'e bile giremeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 netlimitsiz plus nedir yau? farkı anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 kotası daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 paketlere bakıyorum da, şimdi gördüğüm kadarıyla limitsizler şunlar var: adsl olarak 8mbps'e kadar 54,90tl 8 mbps 109tl adsl2+ olarak 16 mbps'e kadar 59 TL yanlış anlamıyorum di mi? 8mbps'e kadarla 8mbps arasında bu kadar fiyat farkı olduğuna göre bi hız farkı da olması lazım di mi yoğun saatlerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ilkinde adil kullanım kotası yok galiba ondan oyle. 8mbit'e kadar limitsiz 49 lira degil miydi? 55 olmus yeni tarifelerle, olmamıs o. bi de hala adil kullanım kotasını asınca dusurmuyolar mı hızı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 o hız düşürme olayı belli olmuyo eylül sonu benim de hızımı düşürmüşlerdi mesela, ekimde 2 mbit sınırsıza geçtim. ondan sonra kasımdan beri tekrar netlimitsiz 8 kullanıyorum, ama düşme falan olmadı hiç... santrale toplu bir limit koyuyorlar sanırım: 10.000 x 25gb gibi, o dolmadığı sürece o santralde düşürme yapmıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 PrudenT said: stingbull said: Böyle yalancı ilgisiz bi firma ne yapsa cacık olmaz. İlla ki bi bokluğu olur görürsünüz bak. Adam hala utanmadan "512yerine 1mbe düşürücez" diyo. Git donunu düşür sen adama bak ya Ulan okulda falan mı kullanıyoruz interneti de kota koyuyosun üstüne bi de eşşek gibi para alıyosun..Hayır oyunda soruyorum herife kaç mb netin var diyorum, adam Belgiumdayım diyor 20mb netim var diyor.Ulan ben anlatsam kendi halimi herif bi tarafıyla gülücek bana.Artık heriflerde standartlar öyle heralde. Matta bişey yapmışlar gibi bi de bıdı bıdı övünüyo, ulan sömürüyosunuz milletin parasını o paralarla daha ne altyapılar kurulurdu Kurulurdu demi lan :D çoğu ülkede var yalnız bu adil kullanım ve benzeri şeyler Bulgaristanda yok mesela,gerci nüfus az olup 10 larca isp oldugu içinde olabilir,mesela bu ay daha bitmeden 140gb a yakın dl,80gb civarida uploadimiz olmus.hızımız hala boyle. Aylık 40tl veriyoruz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 quicknet ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 16mbs ye kadar limitsiz 54 liralık olana geçicem şimdi 4mbit limitsize 80 lira bayılcagıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Online işlemlerden geçişi kaldırmışlar o tarifeye. 444lü numarayı araman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 evet öyleymiş bide neden 16mbse kadar 59 lira da 8 mbse kadar 89 lira ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 geçenlerde 8mbit problemimde modemin sayfasında hattın max hızı 12mbit görünüyodu. şimdi baktım 20mbit. sanırım geçebilirim. ama adsl kesintisi yaşar mıyım bilmiyorum.. geçiş yapıp hala uzun süre kesinti yaşayan var mı yoksa hemen geçirdiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Red said: evet öyleymiş bide neden 16mbse kadar 59 lira da 8 mbse kadar 89 lira ? öyle bi fiyat yok bi daha bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 kozalak said: geçenlerde 8mbit problemimde modemin sayfasında hattın max hızı 12mbit görünüyodu. şimdi baktım 20mbit. sanırım geçebilirim. ama adsl kesintisi yaşar mıyım bilmiyorum.. geçiş yapıp hala uzun süre kesinti yaşayan var mı yoksa hemen geçirdiler mi? Mutlaka modem snr değerlerinize, gürültü değerlerinize bakın. Bakmadan geçmeyin. Öbür türlü geçseniz de alamıyorsunuz hizmeti adam gibi. Ben misal atladım 5 lira fark var diye. 12-13 saat netim kesildi önce portumu değiştirmişler, sonra da alabildiğim maksimum hız 10 mbit oldu ve torrent hariç öyle bir hızı da görmek mümkün olmuyor. Arıza kayıdı bıraktım bana mısın demiyorlar. Aklınızda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar