LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 LucifeL said: seviştiklerimi yazsam buraya,maslağa yol yaparım üsküdardan.abi mübala var burada çok da fazla takılmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Oh iyi bari, mübala varsa problem yok. Biz çok endişelendik bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ha, üsküdar-kadıköy diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 maslak-üsküdar yolunun halini düşünmekten bitap düşmüştüm bende. mübala varmış meğer.rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mr_Hand said: ha, üsküdar-kadıköy diyosun?bişi demiyorum abi,unutun yoh öyle birşey :) @fistan bende öyle duydum bitap düşmüşsün,kıyamadım sana rahatla diye yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 LucifeL said: LucifeL said: seviştiklerimi yazsam buraya,maslağa yol yaparım üsküdardan.abi mübala var burada çok da fazla takılmamak lazım. IQ bariz kara kurbagasıyla kapısıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 abi alınma çok konusu geçti durduramadım kendimi sdfsdad Ciddi anlamda karşı cinse öyle sorular sormak yanlış. Hiç konuşmayacaksın hatta öküz olacaksın ki mutlu olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 alınacak bişi yok :) ya zaten ona bu soruyu direk falan sormadım,hatta neden ben diye de sormadım sadece aklıma takılan,neden bu kadar çabuk evet demesi. bir terslik var demektir diye düşündüm ama,sonra bıraktım zamana :) @xunn sen ne şeker şeysin öyle yorumların gibi,gördüğüm yerde öpücem bal yanaklarından ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Üstüne homo çıktı bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ne yapayım xunn sana olan hislerimin önüne geçemiyorum,seninle gönül ilişkisi kurmak istiyorum ;) yapıcak birşey yok hayat ve engellenemez duygular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 bobrek iliskisi gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 LucifeL said: ne yapayım xunn sana olan hislerimin önüne geçemiyorum,seninle gönül ilişkisi kurmak istiyorum ;) yapıcak birşey yok hayat ve engellenemez duygular. Sonra topic açıyorsun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ben seni platonik seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Penthesilea said: bobrek iliskisi gibi geldi bana o da duygusal bi ilişki sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 fede said: 2 kişinin bildiği de sır değildird 2 kisinin bindigi de tır degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Yeri gelir testosteron ve endorfin ele ele verir yönetimi ele geçirir, mantık devre dışı kalır. Hayırlı işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 sevişiyorsan git konuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Xaenin said: LucifeL said: seviştiklerimi yazsam buraya,maslağa yol yaparım üsküdardan. Of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 kara kurbagasına rep. kendini 2 gunde begenilemeyecek kadar basit goruyosan da karsiya gostermen gerekmiyor bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar