abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Yoo sırasını değiştirince de kaybolan bişey yok boş konuşma. Özellikle c/p ettiğimden başka anlam da yok burda. Kafirleri öldürün inanmazlarsa diyor işte lesser tanrınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 hepsini sıraya dizince "bulun öldürün" kısmındaki anlam değişmiyo onu demek istemiş ekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 4. ayeti anlamıyo musunuz. Ayrıca bahsedilen hepsi değil, "kelime bazında anlamak" = eksiltmeyle anlam değiştirmek. "bu Allah’a ortak koşanları" Spesifik anlam var orda anlaşılmıyo heralde okunanlar. Hastadam said: ya insanlar günümüzde ilizyon şovlarında bile gerçekten büyü falan yaptığını zannediyor ilizyonistin, adı üstünde İ L İ Z Y O N. ama yok inanıcaklar. bunlar 1 değil 2 değil binlerce insan, falcılara inanıyorlar, bilmem neye inanıyorlar. ne demek şahitler mahitler. insanlar herşeye inanıyorlar hemencecik, bu yanlış bişey demeye çalışıyorum, isterse 50 milyar şahidin olsun. bu kadar vicdan meselesi yapmiycaksın bu tarz konularda. arkadan iki müzik verince, ambiyans sağlanınca hemen kanmiycaksın. kimse senin kara kaşın, kara gözün için seni yaratıp, "hadi çocuklar yaşayın siz hayatınızı, her sene birbirinizi öldürün falan filan, hem size beyinde verdim, koskocada evren, sonra sınava çekicem sizi, bazılarınız cennete bazılarınız cehenneme acı çekmeye gidicek ama ben çok iyiyim, valla bak cidden. tanınmak istedim ben ondan yarattım sizi, bu kadar ince detayı, yoksa ben çok zekiyim, size ihtiyacım yok" demez. Eğer kendisine meydan okuyan Şeytan varsa der mantıklı olarak. "Keyfen sınav" bakış açısı çok sakat ve olay öyle değil. İllüzyon konusuyla ilgili olarak da şu tarz bilgiler var, kişisel yorum yapmıyorum: http://www.diyanet.gov.tr/Kuran/result.asp?ayet=sihir&page_id=&kuran_id=&ayet_no=&Arama=Tamam abvblizzard said: Yoo sırasını değiştirince de kaybolan bişey yok boş konuşma. Özellikle c/p ettiğimden başka anlam da yok burda. Kafirleri öldürün inanmazlarsa diyor işte lesser tanrınız. Özel durum var orda koşul var onları anlamamışsın. Okuduğun halde anlamadıysan daha yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 memeyi kapmissin hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Ha belli koşullarda öldürülüyosa problem yok yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 ahaha çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 abi adam öldürmenin özel koşulumu olur? neymiş koşul anlaşmayı yerine getirmemekmi? cift koşmakmı? yere tükürmekmi? nedir bu koşul adam eksmeyi serbest yapıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 abvblizzard said: Ha belli koşullarda öldürülüyosa problem yok yani? Belli koşullarda ve özellikle o dönemin koşullarında adam öldürülür evet, hayatta kalmak için. Mesela savaş buna örnek. Öldürmezsen o seni öldürür çünkü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 üstat ordaki koşulda savaşla ilgili bişi yok. veya üstünze saldıran admaı öldirebilirsinizle ilgili. cevirme lafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Adamların kafasına bounty koyup savaş çıkardıktan sonra savaş var tabi öldürcez demek de çok yakışmış. The God of the Old Testament is arguably the most unpleasant character in all fiction: jealous and proud of it; a petty, unjust, unforgiving control-freak; a vindictive, bloodthirsty ethnic cleanser; a misogynistic, homophobic, racist, infanticidal, genocidal, filicidal, pestilential, megalomaniacal, sadomasochistic, capriciously malevolent bully. -richard dawkins adam haklı cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 "Ancak Allah’a ortak koşanlardan, kendileriyle antlaşma yapmış olduğunuz, sonra da antlaşmalarında size karşı hiçbir eksiklik yapmamış ve sizin aleyhinize hiç kimseye yardım etmemiş olanlar, bu hükmün dışındadır." Savaş ortamı var ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Savaş olsa bulduğunuz yerde öldürün demez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 budizm varken böyle saçma sapan şeylere inanmak boş ya. budizmde ne kavga var dövüş, kimse kimseyi öldürmüyorda. neymiş sana saldırıyorlar sen öldürmessen o öldürürmüş, gandi kimi öldürmüş bugüne kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Hepsini demiyo bak 10. defa yazıyorum. Anlaşmaya rağmen düşmana yardım eden diyo. Gandiye saldırsalar güvercin mi uçuracak? abvblizzard said: Adamların kafasına bounty koyup savaş çıkardıktan sonra savaş var tabi öldürcez demek de çok yakışmış. savaş çıkaran karşı taraf yalnız sen dini geçtim tarih bilmeden laf üretiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 gandiye saldırmadılar işte, adam kendine saldırtmadan savaş kazandı, kimseyede saldırmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Gandiye saldırmamalarının sebebi gandiyle alakalı olmak zorunda değil. Melek de olsan saldırılabilecek bi dünyada yaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Hastadam said: budizm varken böyle saçma sapan şeylere inanmak boş ya. budizmde ne kavga var dövüş, kimse kimseyi öldürmüyorda. neymiş sana saldırıyorlar sen öldürmessen o öldürürmüş, gandi kimi öldürmüş bugüne kadar ? onu dedikya abi gandi>hizbullah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 gandinin koşullarıyla arapların koşulları bir değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 gandiyide dicni milliyetciler öldürdü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 off tam bir boş muhalefetsin, evet saldırsalar savaş açıp bütün kafileri vurun gördüğünüz yerde diycekti gandi. budistler kimseye böyle tehdit savurmadığı için kimse onlara saldırmıyor, herşey niyette bitiyor aslında. merak etme kimse durup dururken saldırmaz sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Tabi ya dini yaymak için savaş çıkarmadılar hiç türkler de güzellikle kabul etti mesela islam ı di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 hizbullah ile hitleri karsilastirsak hizbullah>hitler diyeblilirmiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Hastadam said: off tam bir boş muhalefetsin, evet saldırsalar savaş açıp bütün kafileri vurun gördüğünüz yerde diycekti gandi. budistler kimseye böyle tehdit savurmadığı için kimse onlara saldırmıyor, herşey niyette bitiyor aslında. merak etme kimse durup dururken saldırmaz sana. Savaşlar liderlerin huyları ya da dinlerin iyi özellikleri yüzünden çıkmıyor. Kişisel çıkar için çıkıyor. Saldırmamışlar çünkü çkarları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 gandini koşulları arapların koşullarından kat kat kötü. sömürilen ülke köle olarak kullnılan halk, sömürgecilerle calışan onlara köelelik eden liderler. ac sefil hakın elind direnicek güc olmaması, hergün toplu katliamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar