SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 güzel alley oop idi. araya fistan blok koymuş
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 dasaaa said: işini iyi yapsın ve türbanlı/türbansız ayrımı olmadan çalışsınlar ya da arabistan vs hatlarına konulsunlar yeterli. işinin bir parçası da güzel, göze hoş gözükmek yalnız, haliyle türban taktığı sürece işini iyi yapamamış oluyor.
Somon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 aquila said: karisik tost yapmissin o zaman. öğrencimisin bunun ismi sucukludur karışık tost pastırma sucuk dil salam fln olur
fede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 abi öyle bi şart mı var da biz bilmiyoruz hostesin taş mı olması lazım illa. sen öyle istiyosun da başkası da türbanlı istiyodur. onun isteklerine cevap verip daha fazla kazanmak istemiyosunuz yani siz
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Rewendor said: işinin bir parçası da güzel, göze hoş gözükmek yalnız, haliyle türban taktığı sürece işini iyi yapamamış oluyor. abi o zaman hosteslerin büyük bi kısmı zaten işini iyi yapamıyor. e değişiklik değilmiş..
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 e öyle, hatta daha geçen ay mı ne sürüsüyle hostesi açığa aldı THY, fazla kiloları var ve fiziksel bakımlarına sözleşmelerinde yer aldığı gibi dikkat etmiyorlar diye. Ama saç açığı maddesinin kalkması işlerini iyi yapmamaları için yepyeni ve legal bir yol daha açıyor onlara. fede said: abi öyle bi şart mı var da biz bilmiyoruz hostesin taş mı olması lazım illa. sen öyle istiyosun da başkası da türbanlı istiyodur. onun isteklerine cevap verip daha fazla kazanmak istemiyosunuz yani siz taş değil fiziksel olarak alımlı olmaları lazım. Belli başlı boy (bu tabii bagaj yükleme vs gibi konularda da önemli), kilo, bakım, giyim kurallarına dair sözleşme imzalıyorlar, yani benim isteğim değil resmi durum bu. Saç da bu maddelerden biriydi sözleşmede, o madde kalkıyor işte.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Türbandan başka birşey giymesinler. Herkez kazansın.
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Somon said: aquila said: karisik tost yapmissin o zaman. öğrencimisin bunun ismi sucukludur karışık tost pastırma sucuk dil salam fln oluradam çaşıt beyler
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 karisik tost getir dedigimde bi allahin kulu "pastırma sucuk dil salam" getirmedi daha.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Somon said: aquila said: karisik tost yapmissin o zaman. öğrencimisin bunun ismi sucukludur karışık tost pastırma sucuk dil salam fln olur onu anca anneden istersen oyle yapar.
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Red said: bide türbanı cıkarsa victorias secret 2011 partisine koy direk öyleleri var.maddi durumu daha iyi onlanlar Ahahahahahahahah :D
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 senko said: karisik tost getir dedigimde bi allahin kulu "pastırma sucuk dil salam" getirmedi daha. o karışık ayvalık tostu oluyo zaten hacı, kavram kargaşası olmuş oralarda
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Red said: bide türbanı cıkarsa victorias secret 2011 partisine koy direk öyleleri var.maddi durumu daha iyi onlanlar adam haklı beyler.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 THY şu anda türkiye'nin temsilci yüzü haline dönmeye başladı. Basketbol ve futbol sponsorlukları ve Amerika'da yapılması planlanan reklamlar filan filan. Ve içerde çalışanların baş örtülü olması. Ülkenin şu aa sizin başınız nasıl açık olur ordaki herkes kapalı değil mi izlenimini yeni yıktık derken, yeniden o döneme geri dönüyoruz. Baya başarılı. Çok zekice
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 türbanlı hostes: ben içki servisi yapmam! günaha alet olmaaam! kabin görevlisi: messiye ayıp oluyor ama, bekliyor adamcağız
barbu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ya erkek hostesler var. siz neden bahsediyorsunuz. önce bunun önüne geçilmeli. YETER
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 İstedikleri gibi giyinen insanlar soyunmak istediklerinde neden yasak? İnancı gereği çıplak dolaşmak isteyen bayanlar baylar neden olmaz? Üniversitelere de çıplak girilsin, hatta çıplak hostesler olsun. Bunu da destekleyelim bence, önemli bir durum bu.
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 arap ulkeleri icindin bunlar ya, messiye turbanli vermezler, adam nasi hizmet istiyorsa oyle suncan emir diyorsa ki bana hizmet eden hostes basi bagli olcak basi bagli vercen ronaldo diyorsa bana hizmet eden hostes yari ciplak olcak, oyle vercen.
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ben de yarıçıplak istiyorum bana vermiyolar ama yarıçıplak hostes :(
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 barbu said: ya erkek hostesler var. siz neden bahsediyorsunuz. önce bunun önüne geçilmeli. YETERhost onlar hostes değil,adamlara travesti muamelesi yapmayın :) Bu arada türbanlı hostes fantezisi hortlıyacak,rahibe fantezisi gibi :D
gomelskaya Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Türbanlı hostes ne tatlı olur he . Kabuklu fıstıklar.
Öne çıkan mesajlar