Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türbanlı hostesler geliyor.

Bella

Öne çıkan mesajlar

İlk resim çok başarısız be, güleyazdım ama "ehihaahdibe bu ne lan öf" dedim bi anda. Ayrıca:

Estel_Anorien said:

panik yapmaya gerek yok bence. arap ülkelerine giden ülkelerde çalıştırırlar sadece.

thy yarı özel sektör bir kurum. dünyaya açılmaya çalışan kurumsal imajını mahvetmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

adamlarin asil amaci o olmasa bile "turbanli olsam kesin isi alirim" diye cikar kapanan cok cikar, micro fasizm bole birsey zaten

ha bide cazibe filan denmiste turbanli seks diye arama motorlarina abanildigi bir ulkede yasiyoruz, demekki onunda talibi var eheueheu

Esasında bi iki türbanlı milletvekili akrbası iş istiyodur böyle hostesli işi filan. ondan çıkarmışlardır bu yönetmeliği.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

emiratesin hosteslerinin kafasındaki türban değil yalnız niye heycanlandın ki ?

saç gözüktükten sora türban olmuyor o yuzden sıkıntı yok yani.tüllü fes gibi birşey yani o model.

Heyecanlanan sensin... Önce heyecanla bana alıntılayacağına,

orda başı KAPALI demişim ona dikkat et... TÜRBANLI DEMEMİŞİM
Sosyal ağlarda paylaş

Bence hiç de gereksiz bir başlık değil. Türbanlı hostes gayet de saçma bir kavram oksimoron resmen, hostes dediğin seksi olur, türban da seksiliği azaltmak içindir.

kızım o arada hostes fantazisi yapacak da değilim de türbanlı hostes görürsem sinirim bozulur cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...