Soris Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Fin said: eskisehir'den en fazla beyaz showa seyirci cikar. zuhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Estel_Anorien said: meraba. bu akşam da baya içtim. dünya şimdi çok güzel. yüce rabbim sağolsun üzümü de anasonu da yaratmış. insana da alkolü sentezleyecek akıl vermiş. yerim ben öyle allahı yanağından makas falan alırım. ahahaha guzelmis 'ucalim diye kanat vermemis ama akil vermis' diyorsun =P ben kisisel olarak anasonun yaratilisina mutesekkirim daha cok, distilasyonu tahayyul eden aklin sahibini de gozlerinden operim yeri gelmisken edit; bu arada gecenlerde bir 'king bilmeyeni milletvekili sectirmeme' yazisi vardi pek katildigim, ayni sekilde raki adabini ogrenmemis adamin universiteden mezun edilmemesi taraftariyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 eheahuh. vallahi katılmadan edemedim nefrciğim. hani hep atıp tutarlar ya BO OLKO ROKO MOSOSONDO KOROLDO falan diye. demekki devletin temelinde bir noktada rakı var istesek de istemesek de. o zaman bana sorarsan en ideal yönetim şekli de devleti rakı masasından yönetmek. meclis meyhaneye taşınmalı acilen. adanayı beytiyi yiyip rakıyı çektikçe daha sağlıklı karar alınabilir bana sorarsan. bide rakı insanı memleket meselelerine duyarlı yapıyor biliin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 pek kafama yatmadı ama yine de denemeye değer. en kötü ne olabilir ki, şu anki hallerinden daha fazla saçmalamalarına imkan görmüyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 yok abi ben bi sistem tasarladım milletvekilleri ticaret yaptığında veya ihalelere girdiğinde (dolaylı veya direkt olarak) adamlara elektirik şoku veriyor. böyle böyle adam olmayı öğretebileceğini düşünüyorum meclistekilere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Bu arada konudan çok bağımsız bir şeye değineceğim. İşin dini boyutu bir tarafa, araba sürmeyle( hızlı yavaş sür mantığıyla) içkiyi ağzınla iç kıçınla içme mantığını kıyaslıyorsunuz sanırım. Çok çok farklı şeyler bunlar. Her şeyin ölçüsünü kaçırdın mı zaten zararlı. Faydalı olan şey dahi. Fakat içki içmeyi burada övme noktasına karşıyım ki arada kullanan biriyim, vücuda sigara gibi zararlı bi şey lan işte. Bunu verdik diye övünmek çok mantıksız, bunun çağ içi ve modern sayılması bir o kadar ahmakça. Ben bunun modernitedenin bir parçası olmasından rahatsızım, cehaletten kalma bir şey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 modernlikle cehaletle ne alakasi var ickinin yahu. acaip acaip anlamlar yukluyosunuz ickiye ondan boyle oluyo. alt tarafi icki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 sağlığa zararlı bi şey abicim sonuçta, ne halt olursa olsun. Ne kültüründe bulunursa bulunsun. Nasıl insanlar için sigara yasakları radikal bir şekilde uygulanıyorsa ( ki bazı yönlerden eksikleri ve yanlışları olmasına rağmen ,insanların özgürlüklerine karışmalarına rağmen bazı yerlerde) aynı tutumun içki için de uygulanabilmesini beklerdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 sigara ne kadar az içilirse içilsin çevresindeki insanları da rahatsız ettiği için/ve zarar verdiği için sigara meselesi farklı balon said: sağlığa zararlı bi şey abicim sonuçta, Ayrıca az içilen içkinin sana verdiği zarar herhalde, fastfood'un araba dumanının, cep telefonunun verdiği zarardan daha fazla değil. Argümanın yetersiz ve fazla dramatize ediyor olayı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 iyice düşük miktarda alkol tüketiminin, klişe olacak ama haftada iki kadeh şarabın kalp krizini azalttığını falan gösteren çalışmalar var ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 iç bade, sev güzel var ise aklı şuurun. dünya var imiş, yok imiş ne umurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 balon said: Bunu verdik diye övünmek çok mantıksız, bunun çağ içi ve modern sayılması bir o kadar ahmakça. Ben bunun modernitedenin bir parçası olmasından rahatsızım, cehaletten kalma bir şey bence. modern olan icki vermek degil; isteyenin icki icmesine karismamak yanlis anlasilma olmasin. cagdisi olan yesilaycilik degil; baskasinin ictigine karismak, olur olmaz kulp takmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 lan zorla içiriyolar sanki. içen içer, karışmak isteyene de bok yemek düşer ancak. içkili restaurant yada cafe/barda rahatsız oluyorsan çeker gidersin içkisiz olanına, orda takılırsın kendince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Ben yeni bir din kuruyorum arkadaş. Bu dinde her türlü yolsuzluk, peşkeş çekme, rant, rüşvet, hamili kart sahibi cennete girebilecek. Üstüne de +40 huri veriyorum. Ellerinde fuscinalarla bekleyen zebaniler içki içenlerle çok güzel anlar geçirecek. Böyle bir ahiret hayal ediyorum. Size bunu vaad ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Olm cennette şarap nehirleri onlarca huri yok muydu ben mı yamuluyorum orada serbestte burda niye yasak?Yada neden yasakla ödüllendirme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ödül işte. burda yapmıcan, orda sonsuza kadar mokoko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 mokoko demeyin lan forumda o nickle adam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Valerius said: Ben yeni bir din kuruyorum arkadaş. Bu dinde her türlü yolsuzluk, peşkeş çekme, rant, rüşvet, hamili kart sahibi cennete girebilecek. Üstüne de +40 huri veriyorum. Ellerinde fuscinalarla bekleyen zebaniler içki içenlerle çok güzel anlar geçirecek. Böyle bir ahiret hayal ediyorum. Size bunu vaad ediyorum. din isteyen kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 cuma erasmus partisi var. gelsin skandal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Vay dış güçlerle birleşiyorsunuz he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Aluriel said: Valerius said: Ben yeni bir din kuruyorum arkadaş. Bu dinde her türlü yolsuzluk, peşkeş çekme, rant, rüşvet, hamili kart sahibi cennete girebilecek. Üstüne de +40 huri veriyorum. Ellerinde fuscinalarla bekleyen zebaniler içki içenlerle çok güzel anlar geçirecek. Böyle bir ahiret hayal ediyorum. Size bunu vaad ediyorum. din isteyen kim ? Hiçbir şey için geç değil henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 haklilar abi sicak sarap ne pis kokar ya bende olsam bende ogururum irenc bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar