=) Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 3 maddede sebebini açılıycam 1.Pc de müzik açık giyinmek için dolabın önüne geçtim.Kış geldi ilkdefa geçen seneki montu giyicem.Giydim bi bakim nasıl oluyo diye tam o anda elimi cebime atmamla 3 ay önce ayrıldığım kız arkadaşımın yazdığı notu buldum.tam o sırada çalan şarkının bitip love story nin başlaması... 2.arabayla giderken onunla tanıştığımız yerin önünden geçtim aklıma geldi o an böyle bi durdum düşündüm amaan napıyorum dedim radyoyu açtım ilk duyduğum ses beeeen özleediiim galibaaa seeeni diye bağıran murat boz olması... 3.bugün olan şey kordonda giderken eski sevgilimi görmem yine içimi sıkıp radyoyu açmam üzerine 5 sene önce seçtiğimiz bizim şarkımız dediğimiz şarkının çalmaya başlaması. Ulan 5 senelik şarkı radyoda çalınır mı ? sonuç olarak bugün tanrının benimle billur geçtiğini anladım.sinirlerim bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 notta ne yazıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 kedi canını senin yazıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 21.yy da haala daha her ilişkide bi şarkı seçerseniz olucaaa bu. her ilişkiyi geçtim''bizim şarkımız''ı seçicenize ''sıradaki pçarayı alamanyadaki yengengile'' yollayın daha iyi kanImca: eyyy gÜnner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 notta vazo önemli değil yazıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 dök dök ye o zaman? http://img6.imageshack.us/img6/5494/billurtuz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 sence bunlar olsun diye tanrı doğal olay akışlarına müdahale mi yapıyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 allahın işi gücü yok senin aşk hayatınlamı uğraşcak be çocuğum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 kordon da araba kısmına takıldım daha çok ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 faytonla mı geçiyim kordondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 dj'lik yaptırmış yuce rabbime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Rabbime sordum gülen yüz dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 ahahahah MC Allah bu arada arada öyle denk gelir saçmasapan şeyler üstüste. çok kafana takma. eski sevgilini falan da aramaya da kalkma lame gözükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 denize doğru kırsaydın direksiyonu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 god is a dj, life is a dance floor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 hakkaten dj lik yapıyo bana :D yeter ama hayatın böyle minik sürprizlerini istemiyorum hatırlamak güzel birşey değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 seninse geri döner degilse zaten hiç olm.a... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 god works in mysterious ways. belki de sen içten içe kızı hatırlamak istiyosun diye dj'in aklına o anda o şarkıyı çalmak tesadüfen geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Tanrı billur geçmez, billura çevirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 ne diyolardı ya bunun bi adı vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 murphy mi? gerçi pek elakası yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 escape said: ne diyolardı ya bunun bi adı vardı siz türkler.. öhmm.. nasıl diyor.. ben bilmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 lan en azından bişi demiş olm tanrı sana.. ben genellikle hiç yanıt alamıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 billur değil koç .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 kelebek etkisi diyesim var ama ne alaka neyse bu arada konuyu açan arkadaş; selam kardeş tanrı seni sınıyor benim yolumda ol diyor şüphesizki onun herşeye gücü yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar