Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

peteranswers.com


Odeon

Öne çıkan mesajlar

El-Barto said:

Ben görmemiştim daha önce ya, olayı anlatıma rağmen idrak etmem baya zaman aldı. Önce zaten bodos peter,please falan yazdım alta soruyu yazdım. Bakıyorum alakasız cevaplar geliyo. Böle 3-4 sorudan sonra bişeylerin yanlış gittiğini anlayıp bi daha okudum postunu sonra çözdüm olayı :)


ahah ben de ilk defa gordugum icin bi kaç defa daha okuyup anladım:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi sen oraya mesela 4 yazıyorsun
sonra arkadaşını çagırıyorsun diyosun ki olum bu çok acayip bişiy ne sorarsan sölüyo mesela 2+2 kaç diyo sorsana yok abi onu sormucam derse gg ama 2+2 kaç diye sordun diyelim o da 4 diyor böle bişiy ben bunu bi çocuk tv programında görmüştüm
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bi arkadaşını alıyosun yanına, giriyosun siteye, Petition kısmına gelip bi tane nokta koyuyosun, sonra arkadaşına soracağın sorunun cevabını yazıyosun. Sen tekrar nokta koyana kadar site sanki "Peter, please answer" yazıyomuşsun gibi gösteriyo. Sonra aşağıdaki kutuya gelip arkadaşına soracağın soruyu yazıyosun, OK diyosun.

Cevap olarak senin az önce nokta koyduktan sonra yazdığın yazı çıkıyo, ama arkadaşın orda sadece peter please answer gördüğü için anlamıyo olayı, kafayı yiyo.

Mesela örnek, arkadaşınla lahmacun yedin diyelim. Petition kısmına kafandan .lahmacun yazıyosun, alttaki kutuya da "demin ne yedik" yazıyosun. OK deyince arkadaşın oha nerden bildi lan diyo, olay bu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yukarda petition kısmı var. O boşluğa .sorunun cevabı. yazıyorsunuz ama siz bunu yazarken ekranda Peter, please answer yazıyor. Cevabın karakter sayısının o tümleçteki sayıya yakın olması iyi olru.

Sonra alttaki question bölüüne de soruyu yazıyorsunuz ve cevap çıkıyor.

Örnek:

Petition: .üç harflilerim var. (burada siz bunu yazınca "Peter, please answer" yazıyor)
Question: Cevapları nasıl biliyorsun?

Sonra cevap olarak "üç harflilerim var" diyor ve arkadaşınız kalpten gidiyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...