Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 abi süper bölümdü :D iskender sen koca bir reissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 amazon.jp de preorderlarda 1 numarada bluray boxseti uu bi madoka veya bakemono olamıyacak ama iyi satıcak FZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 05 Çok çok iyi bir bölümdü. İskender hakkaten kocaman bir reis. Gilgamesh kralların kralıysa İskender de reislerin reisi. Berserker'ı çiğnediği sahne mükemmeldi. İskender bir numara, en delikanlı servant. Berserker çok sert geldi, Gilgamesh baya sinirli, Saber'da hala kapanmayan yara var, Caster'da Saber'a geliyor, pilot baya haraketlendi. Gilgamesh Tokiomi'ye nasıl kızacak merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 5 AHAHAHAHAH "that moron almost conquered the entire known world???!!!" ISKENDER REIIIZZZZZZZZZZZ (tu)(tu)(tu) askeri olsam hayatimi adarim lan bole kralin davasina, en testisli servant acik ara, berserkeri kelimenin tam anlamiyla ayaginin altina almasi, uyuz archibald efendiye ayari vermesi, waver i ovmesi filan offfff waver-kun a manliness 101 den baslamasi lazim harbi heueheu, gaylordlardan bile kenshiro cikaracak potansiyel var adamda aahahahahah http://dalian.7thstyle.com/2011/10/fate_zero_ep2_021.jpg wallpaper material direk girugamesh de cok ii ama http://dalian.7thstyle.com/2011/10/fate_zero_ep2_020.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 caster kimliği belli değilse kesin merlin gavatı olacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 bluebeard iste de, baskasi zannediyo kanimca arturiayi, virgin filan dedigine gore de tek olasilik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 5 iskender <3 yalniz seyi anlamadim/kacirdim kiritsugu ilk bolumde saberin kullanana heal basiyor tarzi bisey dedigi bir esyasini gostermisti noble phantasm i kilici degilse onunla heallamasi gerekmiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 avalon? kullanmasına gerek yok pasif olarak regen veriyor. aktif kullanımı da bir süre boyunca invul açıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 ben bu serinin falan noobuyum baya. bunun bi bilgisayar oyunu vs var mı? bir de bu setupa benzer başka animeler var mı? fate serisinin yani? anneye anlatır gibi anlatacak bi hayırsever lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 var baya visual novelları var, light novelları var, animeleri var, mangaları var, filmleri vs ama şu kalitenin çok altında kalıyor hepsi genede bütünlük olsun dersen FZ den maksimum zevki nasıl alıcağını yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 o zaman kalsın ya. arkadaş 25 dk anime 5 dk sı giriş ve bitiriş şarkısı zaten. ayar oluyorum acayip kısa bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 sen aklına takıldıkça sor en temizi sırf 1 göndermeyi anlamak için 3 saat mutfak muhabbeti çekme fate stay nightta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Abi yani diyecek laf bulamıyorum süper ötesi ... Berserker ada bittim yaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 iskender reiiiiiiiiiiiiiiiis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 5 Berserker roadkill oldu len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 İskender reis! Herkese ayar verdi ezdi geçti yine. Berserker da bayağı iyiymiş yalnız. Gılgamış ı geri çekilmeye zorlamasalar Gate of Babylon u kurutucaktı tek başına:P Bu seriden bundan başka bir tek Fate/Stay Night ı izledim. Manga/novel takip etme huyum yok, anime ve film olarak izlenecek neleri var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Hicbisi Zero tek basina yeter eheueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 gene manyaktı dövüş sahneleri, herhalde 2-3 bölüm ekşınsız geçer bu kadar bütçeyi üfürdükten sonra lol 5 böcekleri yiyen eleman kafayı da yemiş gibi, seybır'a gene sulanan biri çıktı ama o da en pisi. gılgamış olsaydı yine keşke. iskender mass charm fizzle lol, o kadar dövüşte kimsenin kafasına kurşun yemeden kurtulması enteresan oldu ama heh. öte yandan seybır'ı "en güçlü servant" diye o kadar lanse ettikten sonra devamlı yenilir halde göstermesi bayağı saçma oldu ama, kimseye üstünlük kuramadı. divine shield açıp reckoning bomb'u düşürecekti geçen bölüm lancer'a. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 abi çok iyi ya, gerçekten çok iyi abi o berserkerin efektler animasyonlar nedir olm, daha iyi olamazdı. O berserk hissini inanılmaz vermiş adamlar. Şu an her classı ve her servantın masterını gördük di m, daha ortaya çıkmayan servant veya master kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 aquila said: bluebeard iste de, baskasi zannediyo kanimca arturiayi, virgin filan dedigine gore de tek olasilik var. cevap Jeanne d'Arc ayrıca ben iskenderin öldüğü bölümü izleyemeyeceğim abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 caster'ın kimliği başka birşeyi araştırırken tesadüf eseri rastladım, caster gilles de rais. jeanne d'arc'la beraber savaşmış, mareşalliğe kadar yükselmiş. emekli olduktan sonra tırlatıp 5 yıllık bir süreçte 200 çocuğu sodomize ettikten sonra parçalayıp öldürmüş. detaya girmeyeyim daha fazla. yokedilmesini iple çekiyorum heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 resim konmusken koymazsam rahat edemezdim http://www.hiveworkshop.com/forums/members/162050-albums4880-picture51856.jpg iskenderde, girugamesh de orjinallerinden 5-10 kat daha iyiler heueheue su cikti bide http://28.media.tumblr.com/tumblr_lt67oajMbi1r41eqro1_500.png lol, battle fo the century! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 gilgameshin nesi iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 said: In Mesopotamian mythology, Gilgamesh is a demigod of superhuman strength who built the city walls of Uruk to defend his people from external threats, and travelled to meet the sage Utnapishtim, who had survived the Great Deluge. He is usually described as two-thirds god and one third man. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 zamaninin kim jonguymus adam sadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar