Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fate/Zero

Kaede

Öne çıkan mesajlar

prequal sahnesi diil ama bu, elveda sahnesi ki gil'in en adil gg oldugu, en adam gibi seyirciye ve sabera veda ettigi sahne bu

zeroda sonuc diil FSN ye giden yolu gosteriyor, zero baslangic o yuzden anca ciplak gil ve kotomine bey ikilisi ile yetinicen dsfafdsa

ben zeroya hasta oldum direk, keske ufotable yapsaymis deen yerine FSN yi, ne FSN bi halta benzio nede UBW bi halta benzio, makul fiyata dussun sirf krallarin yemek toplantisi sahnesi icin bile blueraylerine dokerim parayi hic acimadan ehue
Sosyal ağlarda paylaş

24 bölüm.

Sıkıcılığından değil de kalite farkından bayar diyorum zaten, yoksa fena değildi. Ama Zeroyu izledikten sonra Stay Nighttan keyif alır mıyım bilmiyorum.

En basitinden Shirou back to the kitchen bitch diye diye Saber ı bırakıp kendisi saldırıp dayak yediğinde ben klavyeyi kemirmeye başlıycam işte.
Karakterlerinde de pek kalite yok, çoluk çocuk sürüsü işte. Zero daki en tırt karakterlerin bile bir duruşu vardı, bi ağırlığı vardı(belki Ryuunosuke hariç:P). Bunda mal mal koşturuyolar etrafta.

Amaan, neyse başlıyorum.
Boş zamanım bol, yaz sezonu başlamadı bahar sezonu bitti izleyecek anime de kalmadı işte.
Sosyal ağlarda paylaş

VN'i tekrar oku bence animeyi izleyeceğine ki realta nua pathcle falan, animasyon olamamasına ragmen, daha iyi. Üstelik HF falan animede hiç yok malum, hem zouken'e falan bakarsın hem de çok iyi bölümler var HF'nin son günlerinde. Şahsen ben VN'i tekrar okurum FSN'nin animesinin izleyeceğime . Ki Fate ile UBW route'lar da zaten VN'de 10 kat daha iyi animelerine göre.

Ha VN'i hiç okumadıysan hemen oku bence.
Sosyal ağlarda paylaş

gil çok komik ya
fsn de routelar güzelleştikçe gilin ölmesi iyice komikleşiyor

atarlı atarlı gezerken hele son routeda bir ölmesi var off

heaven's feel > all

saber gibi bayık ötesi karakterler bile çekilebilir hale geliyor

http://tsuntsun.de/wallpaper/uploads/wallpapers/2010/11/20/5579/5f2b3b5ae8dc1ff048c503f9b76362fb.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...